- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
azarı bırak beddua bile yazan olmuş bana pess yani gerçekten. Bu gibi zihniyetler suçlayacak bir "KADIN" mutlaka buluyorsa demekki :) bu sefer de kabak bana patladıBende onu anlayamadım, konuyu Açtığı mesajı okuyorum; okuduğumu anlıyorum.
Çok garip.
Vallahi çok enteresan ya :) hem onu seviyorum hem seni seviyorum diyor, aylarca salonda yatıyor.
Ama 2 hafta önce öğrendim diyor.
Bir boşanma 2 hafta da gerçekleşmediğine göre ( çok iyi biliyorum, bizzat boşandım) beynim yandı yani.
Birde azar işitiyoruz.
Neyse bu konuda üzüldüğüm tek detay masum bir bebe.
Bosanan tum kadınlar, omur boyu mutlu olmak icin evlendi, aıle olmak coluk cocuga karısmak sevdikleri adam tarafından sevilmek saygı görmek huzurlu olmak ıcın evlendi.İnsanlar aldatilacagini bilerek evlenmiyor aşık oluyorlar dünyanın en iyi adamı o olduğunu düşünüyor vs vs .bütün hayaller ona kurulu biraz daha empati lütfen karşınızda hamile yahut bebeğini kaybetmiş çok zor günler yaşayan bir insan var sizin başınıza gelmesine gerek yok biraz daha insani duygularla yaklasmaniz yeterli zira robot değiliz
Pess.oooooo olay bedduaya kadar gelmişsizene benim kime ne yazdığımdan herkes işine baksın.
sizinle muhattap olmuyorum beddualarınızı da aynen iade ediyorum. Bir daha bana yazmayın rica ederim.Pess.
Neyse ki uslubundan kendini çok güzel belli ediyorsun.
Ha ek olarak, alıntılama hakkım varsa demek ki "banane" degil.
Bir çocuğun babasız büyümesi tabiki çok acı.azarı bırak beddua bile yazan olmuş bana pess yani gerçekten. Bu gibi zihniyetler suçlayacak bir "KADIN" mutlaka buluyorsa demekki :) bu sefer de kabak bana patladıÇocuğa gelince, ben de üzüldüm ama doğru olan bu diye düşünüyorum. Boşanma sürecinde ben de aynı şeyi yapmak zorunda kalmıştım çünkü
boğazına mı sarıldı kafana silah mı dayadı kürtaj masasına yatarken. olay bu noktaya gelene kadar ne yaptınız allah aşkına. kiii giden o diyorsunuz yani kalsa siz kabulleneceksiniz pes. En büyük hatan o çocuğu aldırmak olmuş. Günahında senin de payın var sadece o şerefsizin değilKızın nasıl bi pislik olduğunu öğrendiğimde lağyığını bulmuşsun dedim zaten ne canına kıydığım evladımın me de benim ahım yerde kalmasın ve ben bunlsrı göreyim ya
Muhatap olmuyorsanız alıntı yapmayın. Sanki ısrarla uyarmışsınız da ben yazmışım. Bir de hala beddua diyorsun cidden pes.sizinle muhattap olmuyorum beddualarınızı da aynen iade ediyorum. Bir daha bana yazmayın rica ederim.
malesef o vicdan azabı hiç dinmiyorBir çocuğun babasız büyümesi tabiki çok acı.
Maalesef ülkece öyle bir durumdayız ki; karı koca boşandığı için anne-baba kavramları da boşanıyor, halbuki yanlış.
O çocuğun hem anneye hem babaya ihtiyacı var karı koca her zaman boşaNAbilir ama anne baba boşanamaz öyle bir lüks yok. Burada olan sadece çocuğa oluyor, gerisi hikaye.
Bende boşandım, çocuk yoktu. Olsaydı ne yapardım bilmiyorum; ama sanırım bende aldırırdım..
Zor olsa da . Çünkü doğduğu andan itibaren ya anadan ayrı kalacak ya babadan.
Ama masum bir can'ın yaşama hakkını elinden aldığımızda bizim vicdan ne kadar rahat olur ne derece temizlenir onu bilemiyorum; belki daha iyi olacak onun iyiliği için diye düşünebiliriz. Ama bir de o masum can'a sormak lazım bakalım o yaşama hakkının elinden alınmasına rızası var mı..
Bu çok derin bir mevzu; bambaşka bir boyut.
Ben aldatan erkek için tek suçlu o diyemiyorum aldatan da bu işe maşa olanda en az onun kadar hatalı. Kimsenin 2 yakası bir araya gelmesin elbet. Aynısını yaşadım biliyorum. Ama konu sahibinin anlattığı ile yazdığı yorumlar çok dikkatimi çekti hepsi bu. Bir de azarlıyor. Hem kendi söylüyor bana böyle böyle dedi aylarca salonda yattı diye, hemde başka bir şey ..Neyse canım bizene :)
O adam istedi diye neden çocuğunuz dan vaz geçtinizki o mükemmel bişey olacaktı size destek olacaktı Allah o adama ettiğini yaşatsınHayır istemedi aldırıp boşanalım dedi zaten 8. Haftasında aldırdım resmi olsrakta tek celsede bitiridk zaten
Yaşadıklarınız çok zor öfkeniz haklı ama çocuğu neden aldırdınız maddi olarak mı durumunuz kötü?Eşinizin aileside sizin yanınızdaymışRagbimin adaleti şaşmazherşeyi geçtim kucağıma alamadığım evladım var ona kıydı en çokta ona üzülüyorum
Şu kadınlar kulübündeki bazı kadınları anlamak zor! Cidden zor.
Bakın söyleyeyim, sizin evliliğiniz bir or*spu yüzünden bitmemiş. Bunu anlayın artık ya. Sizin evliliğiniz karaktersiz kocanızdan dolayı bitmiş.
O olmasaydı, başka bi kadın olacaktı, başka bi kadın olmasaydı, öteki kadın olacaktı, öteki olmasaydı beriki olacaktı. Mutlaka ve mutlaka olacaktı. Çünkü o ettiğiniz küfür “kadın”dan çok, mayası bozuk kocanızın karakterinde. Anlatabiliyor muyum?
Sorun KOCANIZ. Sizi altadan KOCANIZ. Evliliğinizi bitiren KOCANIZ.
Bütün suçu kadına niye atıyorsunuz. Üç kuruşluk olan biri varsa o da kocanız olacak kişi. Evet kadın d ondan aşağı kalmaz ama kocanıza zorla sahip olmadı herhaldeHerkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?