• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak!!

'seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam'

Aylarca size bu lafı söyledi ve siz bu lafı ilk zikrettiğinde boşamadınız öyle mi ? NEDEN ?

oros** diyorsunuz kadına ama, kadından çok eşinizde varmış hata . NET !

Bende aldatılıp boşandım tek celsede, yapmayın etmeyin Allah aşkına ya

yoo hiçbirşeyim sızlamıyor, çünkü hala kocam gelsin de kapımda yalvarsın diyen bi insana niye biyerim sızlasın ki?
İnsanlar aldatilacagini bilerek evlenmiyor aşık oluyorlar dünyanın en iyi adamı o olduğunu düşünüyor vs vs .bütün hayaller ona kurulu biraz daha empati lütfen karşınızda hamile yahut bebeğini kaybetmiş çok zor günler yaşayan bir insan var sizin başınıza gelmesine gerek yok biraz daha insani duygularla yaklasmaniz yeterli zira robot değiliz

Hayır istemedi aldırıp boşanalım dedi zaten 8. Haftasında aldırdım resmi olsrakta tek celsede bitiridk zaten
İhaneti geçtim ama bir kadına bunu yapması çok aşağılık oldugunu gösteriyor. Kim bilir nasıl istemiştin o bebegi. Hiçbir şeyden haberin yoktu. Gerçekten çok şerefsiz ve karaktersizmiş

Son düzenleme:
yoo hiçbirşeyim sızlamıyor, çünkü hala kocam gelsin de kapımda yalvarsın diyen bi insana niye biyerim sızlasın ki?
Canı yanmış, evliliği bitmiş ve bebeginden olmuş, üstelik boşanmış da işte böyle bir kadına bunları yazarken için sızlamıyor olabilir ama dikkat et incinmiş birini incitmenin sonu güzel olmaz

'seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam'

Aylarca size bu lafı söyledi ve siz bu lafı ilk zikrettiğinde boşamadınız öyle mi ? NEDEN ?

oros** diyorsunuz kadına ama, kadından çok eşinizde varmış hata . NET !

Bende aldatılıp boşandım tek celsede, yapmayın etmeyin Allah aşkına ya
Mesaj geçmişinizi okuyun

Kadın olmanın zor olduğu bi dünyada yaşıyoruz bi adama güveniyosunuz tamam bu adam Benim hayatım diyorsunuz evlenmek istiyor evleniyosunuz bu kadar çok değer verip sevip bunları yaşayınca konduramıyosunuz bir süre
Anlıyorum Üzgünsun ona guvenmistin sevmistin hayatın alt üst oldu ama ne biliyorsun altının üstünden daha güzel olmadığını

Kitap oku film izle Giyın süslen çık dışarı kurslara kültürel gezilere katil hayatını yaşa
Birgün doğru insan çıkacaktır karşına acelesi yok

Herkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması 😔

Kaç yıllık evlisiniz

Ben aldatıldığımı 4 aydır bilmiyorum 2 haftadır biliyorum ve zaten evliliğimizi bitirdik
2 haftadır biliyorsunuz da, 2 hafta önce mi size hem seni hem onu seviyorum deyip aylarca salonda yattı ?

olayı anlatırken anlatım bozukluğu veya tarih karışıklığı yapmışsınız o halde, bence siz yazdığını bir okuyun.

iyi günler.

O zaten %100 suçlu bitmiş bir evliliğim var deyip nişanlı olan birine nişanlından ayrıl gel diğerininde askerde olan nişanlısını bırakıp gelmesi var üstüne bana boşanmak istediğini söylediği gün ben hamile olduğumu öğrendim direndim çocuğu isteyende kendisi idi zaten sonra ne oldu biliyomusun o pislik kadında hamile kalmış ve ondanda çocuk aldırmış bu kadar aşşalık yani yaşananlar bunlsrı bana vicdanını susturamadığı için itiraf edende kendisi
Siz bu adam için neden kafa yoruyorsunuz ki? Pislik bir mikropmuş, bir tek kendini seven cinsten,kan emici parazit...30-40 sene bu adamla evli kalıp, yaşlılığında kahrını çekmek varken, gerçek özünü erkenden görmüş kurtulmuşsun. Ne hali varsa görsün, çöplüğünde çürüsün.

Kocanız yada eskiden kocanız olan mahlûk tüm sorun onda. Kadın suçsuz demiyorum ama fırsatı veren o pislik adam. Kınamak istemiyorum ama bırakın kapınızı sokaginizdan geçmek nasip olmasın. Allah karsilastirmasin ne güzel kurtulmuşsun işte böyle bi pislikten

Ne peşindesin anlayamadım, bu kafa yapısı bir o.. yüzünden kocamı mı bırakayım kafasından farkı yok
Senin kocan seni sırtından vurmuş
Senin kocan sana verdi sadakat sözünü nikahta
İnsan buz gibi soğur sırtındaki bıçakları çıkarmaya iyileşmeye çalışır
Sen yok gelsin yalvarsın yok oda onu aldatır mı
Kendine değer ver biraz hayatına bak

İnsanlar aldatilacagini bilerek evlenmiyor aşık oluyorlar dünyanın en iyi adamı o olduğunu düşünüyor vs vs .bütün hayaller ona kurulu biraz daha empati lütfen karşınızda hamile yahut bebeğini kaybetmiş çok zor günler yaşayan bir insan var sizin başınıza gelmesine gerek yok biraz daha insani duygularla yaklasmaniz yeterli zira robot değiliz
yaa gerçekten mi insanlar o sebeple evlenmiyor?? Size öncelikle yıllar önce kötü bir boşanma yaşamış ve hayalleri çok daha derinden yıkılmış birine yazdığınızı hatırlatayım.. Empati yapamadığım hissine nerden kapıldınız bilemiyorum ama yazdıklarımı tammm da empatinin kralını yaparak yazdım ;) Ama konu sahibi arkadaş diğer kadına o**spu diyip, kocişinin kapısında köle olacağı günlerin hayaliyle yaşadığı için bunu anlaması zor.. Keza aynı zihniyette olanların da anlaması biraz zor ;)

Canı yanmış, evliliği bitmiş ve bebeginden olmuş, üstelik boşanmış da işte böyle bir kadına bunları yazarken için sızlamıyor olabilir ama dikkat et incinmiş birini incitmenin sonu güzel olmaz
oooooo olay bedduaya kadar gelmiş :D sizene benim kime ne yazdığımdan herkes işine baksın.

2 haftadır biliyorsunuz da, 2 hafta önce mi size hem seni hem onu seviyorum deyip aylarca salonda yattı ?

olayı anlatırken anlatım bozukluğu veya tarih karışıklığı yapmışsınız o halde, bence siz yazdığını bir okuyun.

iyi günler.
hayır sonra da eleştirdik diye biz suçlu oluyoruz. Adam aylarca salonda yattı onu düşünürken sana dokunamam diye diyor. Sonra da tepki görünce 2 hafta önce öğrendim diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana mıydı neydi?

hayır sonra da eleştirdik diye biz suçlu oluyoruz. Adam aylarca salonda yattı onu düşünürken sana dokunamam diye diyor. Sonra da tepki görünce 2 hafta önce öğrendim diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana mıydı neydi?
Bende onu anlayamadım, konuyu Açtığı mesajı okuyorum; okuduğumu anlıyorum.
Çok garip.

Vallahi çok enteresan ya :) hem onu seviyorum hem seni seviyorum diyor, aylarca salonda yatıyor.
Ama 2 hafta önce öğrendim diyor.
Bir boşanma 2 hafta da gerçekleşmediğine göre ( çok iyi biliyorum, bizzat boşandım :D ) beynim yandı yani.
Birde azar işitiyoruz.

Neyse bu konuda üzüldüğüm tek detay masum bir bebe.

Back