geçmiş olsunHerkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması
Hayır istemedi aldırıp boşanalım dedi zaten 8. Haftasında aldırdım resmi olsrakta tek celsede bitiridk zatençocuğunuz var mı?
AminYuva yıkanın yuvası olmazmış. Herkes ettiğini bulmadan ölmez merak etmeyin. Allah size sabır ve güç versin inşallah..
Kadın olmanın zor olduğu bi dünyada yaşıyoruz bi adama güveniyosunuz tamam bu adam Benim hayatım diyorsunuz evlenmek istiyor evleniyosunuz bu kadar çok değer verip sevip bunları yaşayınca konduramıyosunuz bir süreŞöyle biri yanında bir ömür olmasın daha iyi Nesine güvenilir bu adamın. Üzülmemen için yazmıyorum, gerçekten böyle birinin yanında olmasına, eşin olmasına gerek yok.
Kızın nasıl bi pislik olduğunu öğrendiğimde lağyığını bulmuşsun dedim zaten ne canına kıydığım evladımın me de benim ahım yerde kalmasın ve ben bunlsrı göreyim yaEN BÜYÜK İHANETİ SİZ KENDİNİZE YAPIYORSUNUZ ÖYLE BİR ADAMIN YANINDA DURMAKDA İHANETTİR.
BENCE BİR KÖŞEYE GEÇİN OTURUN
SIRLAR DÜNYASINI İZLER GİBİ İZLEYİN
Ne ÖYLE Bİ KOCANIN YANINA NEDE O KADININ YANINA KALMAZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?