Aldatılmak!!

Bu hikâyede tek masum sen ve dünyaya gelmeyen bebeğin .kocan sana bağlı olsa aldatmazdı o kadında ar,namus,vijdan olsa evli adamla ilişki kurmazdı bırak Allah tan bulsunlar er yada geç ilahi adalet tecelli eder sen de haberlerini alırsın ama sana tavsiyem onlara odaklanmamaya çalış hayatini çöpe atma işine gücüne bak zamanla seveceğin, güveneceğin biri çıkar belki .çok zor biliyorum ama lütfen bunlar yüzünden hayata küsme takıntı yapma

Müstahaktır. Ohhh olsun demek istemiyorum ama haketmiş yani

Herşeyi anladım da, çocuguna nasıl kıydı acaba ş... , haklısınız zor birşey tabiki ama kadına değil kocanıza söylemeniz gerekiyo bu lafları. Tabiki kadını savunmuyorum savunulcak bir tarafı yok. İkiside suçlu ama size karşı sorumluluğu olan kocanız. Evli olduğunu unutmuş sanırım.

edecekti tabi ne sandın bir o**spu yüzünden kocişini mi bırakacaktı? Altı üstü kocişi bir o**rospuya aşık olmuştu..unuturdu giderdi nasılsa.. yeter ki dizinin dibinde otursun du
Bu kadar acımasız yorumlar yaparken hiç mi içiniz sızlamıyor kadın ihanete uğramış, bebeğini aldırmış, yuvası dağılmış kocasının karektersizliginin zaten farkındadır ne yapsın diğer kadından sevgi sözcükleri ile mi bahsetsin? Kocası karaktersiz a o kadında çok vijdan ve namus sahibi olsa evli adamla aşk yaşamazdı

Zamana bıraktım şu an çok yeni evet

Duygularıma tercüman oldunuz

yoo hiçbirşeyim sızlamıyor, çünkü hala kocam gelsin de kapımda yalvarsın diyen bi insana niye biyerim sızlasın ki?

Bi bilsem 1 sene öncede hamile kaldım ama kalp atışlarını duymadığımız için alındı o gebeliğimde adam havalara uçtu gitti iş yerinde tatlılar dağıttı baba olacağım diye

Kimse kimsenin mutsuzluğu üzerine mutlu yuva kuramaz yuva yıkanında yuvası olmuyor...Allaha sığın Rabbimin ilahi adaleti şaşmaz merak etme.....canlı örneği benim AT GİBİ GİDEN İT GİBİ geliyor

Umarım başınıza gelmez çünkü yaşamadan bilemezsiniz
gelmediğini nerden biliyosunuz? Hiç sizin gibi davranmadım çok şükür! Beni aldatan adamın "yüzünü göstermesin bi daha bana Allah" tan başka da dileğim olmadı. Kapıma gelse evimi ilaçlatırım ya da taşınırım. Öyle bir zararlı benim kapımdan geçemez.

Ya sinir oluyorum aldatılan kadın aldatıldığı kadın hakkında en ufak kötü söz söylenince zaten darbe yemiş konu sahibine 2. Kadını savunur gibi cevap verilmesi eee başına gelmesin deyince ben zaten hemen ayrıldım yahu kadın 2 haftada boşanmış adam yuvamız kurtaralım dediği halde bu neyin kini resmen aldatılan kadına yüklenmek için fırsat kollanılıyor. Kusura bakmayın nişanlı ve evli adamla takılan da oros... dur kocası zaten oros... dur. Hem bebeği gitmiş hem hayalleri yuvası bırakın da şurada zehrini akıtsın 2. Kadın size söz vermedi deyip olayı meşrulaştırmayın

edecekti tabi ne sandın bir o**spu yüzünden kocişini mi bırakacaktı? Altı üstü kocişi bir o**rospuya aşık olmuştu..unuturdu giderdi nasılsa.. yeter ki dizinin dibinde otursun du
kadını iğneleyerek elinize ne geçiyor? Zaten hali ortada. Yıkılmış.

İnsan kabullenemiyo işte hazmedemiyor zaman sadece ilacım
Ben de yasadim benzerini.hazmedemiyorum hala ama hem uzecekler hem de onlar yasarken ben hazmedemeyip uzulecegim.hayat o kadar uzun degil.sal gitsin azad et.bi gun firsat ayagina helir de tekme atma sansin olursa atarsin tekmeyi.ama o gunu bekleme

seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam

Aylarca salonda yatırdığın için sende onlar kadar suçlusun bence.

Koy kapıya, boşanma davası da açma. Metres hayatı sürsün o aşifte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…