Ben size birşey diyeyimmi Dayım Yurt dışında yaşıyordu Halama hep seni yanıma alıcam dedi hep oyaladı sonra aradan yıllar geçti
Öğrendikki Dayım Bir kadınla evli ve iki çocuk yapmış biz bunu öğrendik yıkıldık hele halam deli oldu çok yıprandı Bizde öyle ...
Sonra Halam ah etti öyle canı yandıki ikitanede kızları var o kızlarıda çok acı çekti
Aradan bikaç yıl geçti
.
.
DAYIMA ŞİROZ+HEPATİTB TEŞHİSİ KONULDU
Cigeri iflas etti Karnı patlayacak gibi şişti heyerinden yara iltihapları akıyordu yüzü kararmıştı sanki işkence çeker gibi Ölüyoduya vallahi Gözümün önünde Kan kustu... türkiyede Malatyada Küçük dayım cigerini verdi yaşıyor ama nasıl yaşıyor gül gibi halamın ahını aldı bak Nasıl oldu
Demem oki Rabbimin adaleti Er yada geç Tecelli edecektir ....
Lütfen Güçlü olun dimdik durun
Sorgulamaz olurmuyum hem riskli geçen gebeliğimle uğraştım hemde bendem boşanmak isteyen bi adamla ne kadar gücünüz yeter bu duruma siz söyleyin hayatında biri mi var diye bende ailesi sorduk defalarca ama hep inkar etti sonra kendisi itiraf etti vicdanını susturmadı evliliğimiz kurtaralım dedi ama yok yani
Bu kadar acımasız yorumlar yaparken hiç mi içiniz sızlamıyor kadın ihanete uğramış, bebeğini aldırmış, yuvası dağılmış kocasının karektersizliginin zaten farkındadır ne yapsın diğer kadından sevgi sözcükleri ile mi bahsetsin? Kocası karaktersiz a o kadında çok vijdan ve namus sahibi olsa evli adamla aşk yaşamazdıedecekti tabi ne sandın bir o**spu yüzünden kocişini mi bırakacaktı? Altı üstü kocişi bir o**rospuya aşık olmuştu..unuturdu giderdi nasılsa.. yeter ki dizinin dibinde otursun du
Evet ,Müstahaktır. Ohhh olsun demek istemiyorum ama haketmiş yani
Zamana bıraktım şu an çok yeni evetBu hikâyede tek masum sen ve dünyaya gelmeyen bebeğin .kocan sana bağlı olsa aldatmazdı o kadında ar,namus,vijdan olsa evli adamla ilişki kurmazdı bırak Allah tan bulsunlar er yada geç ilahi adalet tecelli eder sen de haberlerini alırsın ama sana tavsiyem onlara odaklanmamaya çalış hayatini çöpe atma işine gücüne bak zamanla seveceğin, güveneceğin biri çıkar belki .çok zor biliyorum ama lütfen bunlar yüzünden hayata küsme takıntı yapma
Duygularıma tercüman oldunuzİkidebir kocan suçlu yazmayın kadın ikisindende nefret ediyor zaten bu tip konularda konu sahibi sanki kocayı savunuyormus gibi yorum yapılıyor..kadında pekala biliyor eşinin karakterini...iki kişi zina yapmış sonuçta ikisinede sovmesi gayet doğal relax olun hanimlar
yoo hiçbirşeyim sızlamıyor, çünkü hala kocam gelsin de kapımda yalvarsın diyen bi insana niye biyerim sızlasın ki?Bu kadar acımasız yorumlar yaparken hiç mi içiniz sızlamıyor kadın ihanete uğramış, bebeğini aldırmış, yuvası dağılmış kocasının karektersizliginin zaten farkındadır ne yapsın diğer kadından sevgi sözcükleri ile mi bahsetsin? Kocası karaktersiz a o kadında çok vijdan ve namus sahibi olsa evli adamla aşk yaşamazdı
Bi bilsem 1 sene öncede hamile kaldım ama kalp atışlarını duymadığımız için alındı o gebeliğimde adam havalara uçtu gitti iş yerinde tatlılar dağıttı baba olacağım diyeHerşeyi anladım da, çocuguna nasıl kıydı acaba ş... , haklısınız zor birşey tabiki ama kadına değil kocanıza söylemeniz gerekiyo bu lafları. Tabiki kadını savunmuyorum savunulcak bir tarafı yok. İkiside suçlu ama size karşı sorumluluğu olan kocanız. Evli olduğunu unutmuş sanırım.
Umarım başınıza gelmez çünkü yaşamadan bilemezsinizyoo hiçbirşeyim sızlamıyor, çünkü hala kocam gelsin de kapımda yalvarsın diyen bi insana niye biyerim sızlasın ki?
Kocasını affedecegi için demiyor bence o sözleri kocasına dönecek affedecek olsa bebeği aldırmazdı bana kalirsayoo hiçbirşeyim sızlamıyor, çünkü hala kocam gelsin de kapımda yalvarsın diyen bi insana niye biyerim sızlasın ki?
Kimse kimsenin mutsuzluğu üzerine mutlu yuva kuramaz yuva yıkanında yuvası olmuyor...Allaha sığın Rabbimin ilahi adaleti şaşmaz merak etme.....canlı örneği benim AT GİBİ GİDEN İT GİBİ geliyorHerkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması
gelmediğini nerden biliyosunuz? Hiç sizin gibi davranmadım çok şükür! Beni aldatan adamın "yüzünü göstermesin bi daha bana Allah" tan başka da dileğim olmadı. Kapıma gelse evimi ilaçlatırım ya da taşınırım. Öyle bir zararlı benim kapımdan geçemez.Umarım başınıza gelmez çünkü yaşamadan bilemezsiniz
kocası ayrılmasa ayrılmazdı bana göre, öyle bir imajı var çünkü yazdıklarından edindiğim imaj bu kimse kusura bakmasın.Kocasını affedecegi için demiyor bence o sözleri kocasına dönecek affedecek olsa bebeği aldırmazdı bana kalirsa
kadını iğneleyerek elinize ne geçiyor? Zaten hali ortada. Yıkılmış.edecekti tabi ne sandın bir o**spu yüzünden kocişini mi bırakacaktı? Altı üstü kocişi bir o**rospuya aşık olmuştu..unuturdu giderdi nasılsa.. yeter ki dizinin dibinde otursun du
Ben de yasadim benzerini.hazmedemiyorum hala ama hem uzecekler hem de onlar yasarken ben hazmedemeyip uzulecegim.hayat o kadar uzun degil.sal gitsin azad et.bi gun firsat ayagina helir de tekme atma sansin olursa atarsin tekmeyi.ama o gunu beklemeİnsan kabullenemiyo işte hazmedemiyor zaman sadece ilacım
seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?