Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatılmak!!
- Konu Sahibi Zgmzsvrr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatılan eş evlillik üçüncü kişi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Birincisi ben eşimi savunup kadını suçlamıyorum o kuyruk salladı bu p kuyruğa gitti şu algı yaratılmasın lütfen ben salak kocasını bekleyen bi kadınmışım gibi evli olduğunu bile bile gelende suçludur evli iken gidnde ve bu zihniyette bu yapıda ne kadar kadın ve adam varsa Allah hepsinin bekasının versin...halan daha eşim dıyebıldığiniz adam adi şerfs...olmuyor mu.
köpekden dahi öğrenemediği sadakatin faturasını neden or..p kadından kesıyorsunuz.
üstüne bide ağlıyorsun.
Tek taraflı suçlama malesef olmuyor böyle bir durumda ikiside en çokta benim kocam olacak adam suçludurKadina o... degince niye kiziyorsunuzki.Evet kocasi bir ş......sizmiş ama o kadinda suçlu evli bir adamla birlikte oldugu icin nişanlisini aldattiği icin.Evet esas kizmasi gereken kocası ama kadinada kizmasinmi yani.
Sonuçta onu sevdiği için benden boşandı?Bütün suçu kadına niye atıyorsunuz. Üç kuruşluk olan biri varsa o da kocanız olacak kişi. Evet kadın d ondan aşağı kalmaz ama kocanıza zorla sahip olmadı herhalde
Eşim kadar kadında suçludur askerdeki nişanlısını yüz üstü bırakıp evli adama geldiği içinKadını değil eşini suçla. İnan kadını pembe yalanlarla kansirmistir. Şerefsiz olan esin
- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
İlahi adalet konumdaki arkadaşlarımın yazdıklarını okuyun. Tecrübeyle sabit yaşatan yaşatıyor. Ben de sizin gibi bekliyorum. Beklerken de kin tutup kendime negatifi yüklememeyi öğrettim. Yiyorum, içiyorum keyfime bakıyorum. Siz de öyle yapın, eden buluyor. Her dilde, her inançta var bu. Goes around, what around - men dakka dukka vs.
- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
Sana nikah yaparken kim soz verdiyse o sucludur. Kocan denen adam kimbilir nasil senaryolar anlatip kandirdi kadini. Suclu sadece iyi ve kotu gunde soz verip seninle evlenen adamdirSonuçta onu sevdiği için benden boşandı?
Eşim kadar kadında suçludur askerdeki nişanlısını yüz üstü bırakıp evli adama geldiği için
- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
Senin canini yaktiysa hayatini mahvettiyse karsindaki adam kral olsa ne soytari olsa ne. Ben de aldatildim bosandim ve eski kocam perisan olsa ne olur ki beni yakti yikti gecti gerisi boş.İlahi adalet konumdaki arkadaşlarımın yazdıklarını okuyun. Tecrübeyle sabit yaşatan yaşatıyor. Ben de sizin gibi bekliyorum. Beklerken de kin tutup kendime negatifi yüklememeyi öğrettim. Yiyorum, içiyorum keyfime bakıyorum. Siz de öyle yapın, eden buluyor. Her dilde, her inançta var bu. Goes around, what around - men dakka dukka vs.
- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
O zaman hukuki, ilahi tüm adalet sistemleri çöp mü yani anlamadım? Ölen öldüğüyle kalsın, canı yanan yandığıyla kalsın. Nasılsa geri gelmeyecek diye oturalım. Sizinki bana araba çarptı ben yaralandım sonuçta karşı taraf ceza alsa ne olura benziyor. Asla katılmıyorum. Kim ne yaptıysa iki mislini çeker, çekmeli de.Senin canini yaktiysa hayatini mahvettiyse karsindaki adam kral olsa ne soytari olsa ne. Ben de aldatildim bosandim ve eski kocam perisan olsa ne olur ki beni yakti yikti gecti gerisi boş.
- 17 Temmuz 2014
- 800
- 548
- 303
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Kalp kırmak yerine hoşgörüyle konuşulabilir herkesin imkanı şartları farklı korkuları psikolojisi vs hepsi farklı bende boşandım .. sırf bu yüzden boşanmaktan korkan kadınlarin kalplerini kırmak bana abes geliyor.. boşanan kadınlar boşanmanın zorluklarını yaşarken, bosanamayanlar ise her gün kötü ruh halinde ve eziyet halinde olabiliyorlarBosanan tum kadınlar, omur boyu mutlu olmak icin evlendi, aıle olmak coluk cocuga karısmak sevdikleri adam tarafından sevilmek saygı görmek huzurlu olmak ıcın evlendi.
Ama olaylar istedikleri gibi gıtmedıklerınde bosandı lar. Kimisi uc cocukla bosadı adamı, kimisi sadece hırkasını aldı gitti.
Baskasını severken sana dokunamam diyen adamı aylarca salonda yatırmadılar.
Sizinle sadece yıkılan hayalleriniz ıcın empati yapabilirim konusahıbı , diger soyledigınız hıcbısey benim empati yapacagim durumlar degıl kendı adıma.
Robot olmadıgımız gururumuz oldugu ıcın bosandık belki de adamları.
- 20 Ocak 2015
- 9.333
- 13.291
- 248
- 40
Erkek suçlu kadin değil gerçekten bu mantığı anlamıyorum. Soz veren erkek eyvallah ama evli olduğunu bile bile ilişkiyu devam eden kadin suçsuz mu oluyor. El birliğiyle aldatıyorlar. Valla burda da gördük esin soz verdi diye söyleyen ama başına gelince kadınada saldiran. Ikiside ahlâklı değil, evli bir erkekle olan hiç-bir kadinda masum ya da iyi birisi değildir.
Evet suçlu evli adama gibi gelen nedir peki ? Bunun bir açıklaması olamaz net! Evli adama gelende o yolun yolcusudur !!Sana nikah yaparken kim soz verdiyse o sucludur. Kocan denen adam kimbilir nasil senaryolar anlatip kandirdi kadini. Suclu sadece iyi ve kotu gunde soz verip seninle evlenen adamdir
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Aferin size bosanmissiniz mi dememizi bekliyorsunuz derimde aferin ama herkesin şartları imkanı psikoloji aynı olmayabilir sırf sen bosanabildin diye boşanmaya korkan veya yapamayan imkanı el vermeyen kadınların bu kadar kalbini kırman empati yoksunu yorumlar yapman çok üzücü gerçekten ...ama bu şekilde olur. Olmadık tanımadığı insanların dahi kalbini kıran insanların ben hayat boyu mutlu olacaklarina inanmıyorum etki tepki misali..o kalp kırıkları size negatif enerji olarak geri dönüyor....yaa gerçekten mi insanlar o sebeple evlenmiyor?? Size öncelikle yıllar önce kötü bir boşanma yaşamış ve hayalleri çok daha derinden yıkılmış birine yazdığınızı hatırlatayım.. Empati yapamadığım hissine nerden kapıldınız bilemiyorum ama yazdıklarımı tammm da empatinin kralını yaparak yazdım Ama konu sahibi arkadaş diğer kadına o**spu diyip, kocişinin kapısında köle olacağı günlerin hayaliyle yaşadığı için bunu anlaması zor.. Keza aynı zihniyette olanların da anlaması biraz zor
Not : zor günler yaşamış bir kız çocuğuyla boşanmış hayata tutunmuş yeniden evlenmis biri ve en önemlisi empati yapan biri :)
Eşim 30 kadını bilmiyorum ama bi kaç yaş küçükmüş sanırımkadın kac , eşiniz kaç yasında ?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben hala anlamadım. 15 gün olduğunu söylüyorsunuz ve aylarca salonda uyudugundan bahsetmişsiniz. Bu iki hafta içinde kürtaj da yasamişsiniz. Çok üzüldüm gerçekten bunun travması ciddi sonuçlar çıkarabilir hemen bir destek alın bununla ilgili. İlk paylasiminizi biraz daha net anlatirsaniz sevinirim. Aylarca ve 15 gün ifadelerinde tutarsızlık var. Salonda uyumasina müsaade etmenizin veya o evden sizin ayrilmamanizin sebebini merak ettim.Ben aldatıldığımı öğreneli 15 gün oldu yalnız sonrasında boşanma gerçekleşti yani 4 aydır bildiğim bir durum değildi
- 26 Aralık 2019
- 17
- 20
- 3
- 35
Allah yardımcınız olsun diyorum benim bu konuyla ilgili şöyle bir bilgim var ki şimdi bunu anlamanızı bekleyemem.Başınıza gelenleri karşı taraf ve giden kocanız elbette ki çekecek ya da çocukları çekecek.Benim de aldatılma üzerine çok fazla tecrübem var bunlar neden başıma geliyor diyordum ama öğrendim ki benim büyük babam bir kıza bunlara benzer şeyler yaşatmış yani onun yaptığı hata edilen ah benden çıktı.Bu yüzden içiniz rahat olsun ya kocanızdan ya kocanızın çocuğundan ya da torunundan muhakkak çıkacaktır.Dünya adaleti.Herkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması
Herkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması
Onu düşünüp sana dokunamıyorum dedi aylarca salonda yattı
Sonra hamile kaldınız ve aldırdınız
Aldatılduğınızı ayrılmadan iki hafta önce öğrendiniz
Sizcede bir tutarsızlık yok mu bu olay örgüsünde sanırım herkesin kafası karıştı bir açıklasanız
- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
Olay çok yanlış yerlere geliyor ben size izah edeyim en iyisi 4 ay önce zaten olaylar patlak verdi olaylar patlak verdiğinde ben hamile olduğumu öğrendim ki kürtajını yeni olmadım kürtaj olduğumda dahil aldatıldığımı bilmiyodm istemiyorum aldırıp boşanmak istiyorum dediğinde ben kürtaj oldum birimi var dediğimde aylarca inkar etti artık son haddede artık vicdanını susturamadı ve itiraf etti itiraf ettikten sonra biz boşandık aylarca salonda yattığında bile biri olduğunu hep inkar etti anlaşılmıştır umarımOnu düşünüp sana dokunamıyorum dedi aylarca salonda yattı
Sonra hamile kaldınız ve aldırdınız
Aldatılduğınızı ayrılmadan iki hafta önce öğrendiniz
Sizcede bir tutarsızlık yok mu bu olay örgüsünde sanırım herkesin kafası karıştı bir açıklasanız
- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
- 248
Bundan sonraki hayatında herşey gönlünce olsun, ve evet er yada geç Allah’ın adaleti yerini bulur hiç merak etme. Ne zamanki sen hayatını düzene sokacaksın gerçekten yeni bir başlangıç yapacaksın o zaman duyarsın haberini ..Olay çok yanlış yerlere geliyor ben size izah edeyim en iyisi 4 ay önce zaten olaylar patlak verdi olaylar patlak verdiğinde ben hamile olduğumu öğrendim ki kürtajını yeni olmadım kürtaj olduğumda dahil aldatıldığımı bilmiyodm istemiyorum aldırıp boşanmak istiyorum dediğinde ben kürtaj oldum birimi var dediğimde aylarca inkar etti artık son haddede artık vicdanını susturamadı ve itiraf etti itiraf ettikten sonra biz boşandık aylarca salonda yattığında bile biri olduğunu hep inkar etti anlaşılmıştır umarım