Aldatılmak!!

Onun ailesindeki herkes Benim yanımda çünkü savunulacak hiçbir tarafı yok bu durumun

Başladı gene ignelemeler. Ya arkadaşlar, kadın zaten bitik durumda, bir durun Allah aşkına ya. Eden bulur sevgili konu sahibi. Eşiniz de o kadın da hem size hem nişanlısına yasattiklarinin bedelini en ağır şekilde ödeyecekler hiç merak etmeyin. Bu kadar ahin üzerine hiçbir zaman mutlu olamayacaklar hatta bırakın mutlu olmayı pişman olacaklar pişman!

Tamam işte bir o..u tarafından bitmiş. Kocası erkeğin o...u su. Konu sahibi yanlış kişiye o lafı söylemiş tabii.

geçmişe takılıp kalma, yansın kavrulsun beter olsun hayallari kurma, zaten yanıp kavrulacak ve sen de göreceksin. şu an acın çok yeni ama zaman sana çok şükür dedirtecek, güzel günler göreceksin yeter ki şu geçmişten bi çık kurtul

Kızın nasıl bi pislik olduğunu öğrendiğimde lağyığını bulmuşsun dedim zaten ne canına kıydığım evladımın me de benim ahım yerde kalmasın ve ben bunlsrı göreyim ya
Ben size birşey diyeyimmi Dayım Yurt dışında yaşıyordu Halama hep seni yanıma alıcam dedi hep oyaladı sonra aradan yıllar geçti
Öğrendikki Dayım Bir kadınla evli ve iki çocuk yapmış biz bunu öğrendik yıkıldık hele halam deli oldu çok yıprandı Bizde öyle ...
Sonra Halam ah etti öyle canı yandıki ikitanede kızları var o kızlarıda çok acı çekti
Aradan bikaç yıl geçti
.
.
DAYIMA ŞİROZ+HEPATİTB TEŞHİSİ KONULDU
Cigeri iflas etti Karnı patlayacak gibi şişti heyerinden yara iltihapları akıyordu yüzü kararmıştı sanki işkence çeker gibi Ölüyoduya vallahi Gözümün önünde Kan kustu... türkiyede Malatyada Küçük dayım cigerini verdi yaşıyor ama nasıl yaşıyor gül gibi halamın ahını aldı bak Nasıl oldu

Demem oki Rabbimin adaleti Er yada geç Tecelli edecektir ....
Lütfen Güçlü olun dimdik durun

Teşekkür ederimi beni anladığınız için bende o günleri sabırla görmeyi bekleyeceğim ettiğini çektiğini neler yaşadığımı yaşattığının o vicdan azabını

Ragbimin adaleti şaşmaz herşeyi geçtim kucağıma alamadığım evladım var ona kıydı en çokta ona üzülüyorum

Teşekkür ederimi beni anladığınız için bende o günleri sabırla görmeyi bekleyeceğim ettiğini çektiğini neler yaşadığımı yaşattığının o vicdan azabını

Hiç merak etmeyin, ağlama sırası onlara da gelecek. Hiçbir sey, aynı eve girince güllük gulistanlik olmuyor. Uğruna birinin nişanlısını aldattığı, diğerinin hamile karısını çocuğunu aldırıp boşadığı yani bu kadar engel asılan bir beraberlikte, engeller kalkınca bumuymus diyecekler. Bunu mutlaka diyecekler, çünkü bu beraberliği tatlı yapan engellerdi, zorluklardi. Tüm bunlar ortadan kalkınca, gelsin pişmanlıklar gelsin vicdan azaplari, ama neye yarar... çok mutlu olun bundan sonra inşallah.

Aklımda o varken sana dokunamıyorum diyen, aylarca salonda yatan adam sizi bırakmasa sizin bırakmaya niyetiniz yokmuş anlaşılan. Kadına küfür etmenize gerek yok suçlu olan kocanız.
Ben aldatıldığımı öğreneli 15 gün oldu yalnız sonrasında boşanma gerçekleşti yani 4 aydır bildiğim bir durum değildi

Bende o yüzden çekildim uğraşmaya gücüm yoktu şimdide tatlı gelsin o ilişki

Ragbimin adaleti şaşmaz herşeyi geçtim kucağıma alamadığım evladım var ona kıydı en çokta ona üzülüyorum

Üzülmeyin diyemem, üzülürsünüz, hakkiniz ama o yavru böyle bir serefsize nasıl baba diyecekti ki? Dogsaydi, muhtemelen babasız buyuyecekti zaten. Bunları yaşamadan melek oldu yavrunuz.

Tamamda adam neden salonda yattı hiç sorgulamadınız mı. Hiç hissetmediniz mi
Sorgulamaz olurmuyum hem riskli geçen gebeliğimle uğraştım hemde bendem boşanmak isteyen bi adamla ne kadar gücünüz yeter bu duruma siz söyleyin hayatında biri mi var diye bende ailesi sorduk defalarca ama hep inkar etti sonra kendisi itiraf etti vicdanını susturmadı evliliğimiz kurtaralım dedi ama yok yani

İkidebir kocan suçlu yazmayın kadın ikisindende nefret ediyor zaten bu tip konularda konu sahibi sanki kocayı savunuyormus gibi yorum yapılıyor..kadında pekala biliyor eşinin karakterini...iki kişi zina yapmış sonuçta ikisinede sovmesi gayet doğal relax olun hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…