Aldatılmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu adam akıllanmayacak çekeceksiniz yıllarca üstüne birde çocuğunuz olacak sıkıntılar artacak.çoluk cocuk rezil olmasın gelin ayrılın bu adamdan artık.ikna etmesine izin vermeyin zaten ilk fırsatta yine gidecek bir başka kadına adamın karakteri bozuk.

Yahu adam aldatmış ..
1 değil 2 değil
Ee affedeceksen annesiyle tehdit et bu fırsatı değerlendir ne demek !

Afedersiniz bokunda boncuk mu var bu adamın ??

Konu sahibi ailem üzülür babam sinir hastası diyorsun da evlenmek farz ise boşanmak sünnettir.
Bir baş heryere sığar çalışır ailene bile destek olursun

Hiçbirşey bahanen olamaz..Ee akşam gelecek yine affettirecek diye birşey varmıdır ?

Saçma...

Konu sahibi yakın arkadaşım. Ve ben affedeceğini düşünüyorum. Affedeceksen de bu durumu kullan olumsuz durumları düzelt dedim.

Ayrılmak isterse arkasındayız tabiki.. durumu yakından bilince ona göre yorum yapıyorsunuz. Yoksa adam 5 kuruş etmez.

Malesef bende affedecegni dusunuyorum zaten ikna edecek birakmayacak yazmis . Seni bukadar seviyor onemsiyorsa yapmamaljydi arkadasim . Buyuk konusmak istemiyorum ama inàn cocuk yok yasin cok kucuk hayatinin baharindasin sil bastan baslayabilirsin zatrn seni sindirmis adam bunuda affedersen iyice ohoooo rhat edicek. Bide bu senin gorup ortaya cikardigin 2 tane ya belkide goremediklerinde varsa. 6 aylik dokum diyorsun ya daha oncesi.

iyide madem ayrılmayacak neden didikliyor o zaman?şimdi adam iyice arsız olacak.burnu sürtecek mi sanıyorsunuz.tam tersi iki gün yas tutar öldüm bittim ayağına yatar ilk fırsatta aynen devam.madem yakın arkadaşınız dost acı söyler.arkadaşınızın en doğru kararı vermesine yardımcı olun.benim moralim bozuldu burada bu kadar genç,çoluk yok cocuk yok neden katlansın 5 para etmez adama?

Ayy pardon çok yakın ark olduğunuzu burdan çözemem imkansız tabii

Siz affedeceğini düşünüyorsunuz tabi yakın olunca bizim yorumlarımızında bir önemi yok ozman siz en ennnn yakını olarak böyle düşünüyorsanız...

İyi günler

Çok üzüldüm canım çok sıkıntılar çektin bebeğini kaybettin birbirinize destek olmanız gerekirken adamın yaptığına bak.

1 kere aldatan devamını getiriyor şimdi affedersen 3.de gelir, bu sefer ikna olma canım kendini düşün ailene anlat durumu bir çözüm yolu bul canım, ama barışırsanda çocuk yapma derim ertele bir süre.

Affetmeyin diyeceğim ama aldatma konusu açanlar affetmek için bahane bulurum diye açıyorlar gibi geliyor artık. Çünkü burada onların yanında olmaya, onları karaktersiz kocalarından, sevgililerinden kurtarmaya çalışıyor kadınlar ama yine gidip sineye çekiyorlar.

Çok da küçükmüşsünüz aile ortamınız kötüydü de ondan mı bi an önce evden ayrılmak için erken yaşta evlendiniz? Ekonomik özgürlük çok önemli. Bence onsuz naparım, geçinemem, artık anne evinde kalamam derdiniz olmasa siz de daha kararlı durabilirsiniz. Önceden şaka yollu ama biraz da isteyerek zengin birisiyle evlensem de çalışmasam diyordum. Ama böyle konularla da karşılaştıkça çalışmadan evlenmek istemiyorum. Evlensem de çalışmaya devam etmek istiyorum. Siz de öyle yapın daha çok gençsiniz okuyun, çalışın, kendinizi geliştirin. Böylelerinin eline bakmayın. Bırakın bunlar kendileri gibi biriyle olsun, siz değerinizi düşürmeyin.

Ya ben ayrılık aşamasındayım, aile dimdik yanında olmayınca çok zor. Abilerinin durumunu ailesini yazdığı için hemen bırak git diyemiyorum malesef. Etkilemek istemiyorum. Ailenin yanında olmak da çok kolay değil.

Ben olsam ben de didiklerdim. Insan bunu gormezden nasıl gelebilir ki.. neyse konu biz değiliz daha fazla üzmeyelim tattlianneyi

En yakını değilim ama yine de yakın arkadaşım, onun hakkında çok şey biliyorum. Ve aksine sizin yorum yazmanızı çok isterim. Ben duygusal yorumlar yapıyorum siz mantıksal. Tabiki ikisini de tartıp biçmesi için görmesi okuması gerekiyor.

Yorumlariniz çok önemli lütfen böyle demeyin. Öyle bir şey ima etmek istemedim yanlış anlasildiysa özür dilerim. Üzüldüm gercekten

Çok üzüldüm. Ama sadece sizin adınıza üzüldüm. Eşiniz için içimden tek bir kelam etmek gelmiyor. Bir kereliğine bile olsa haketmiyorsunuz. Zaten aldatılmayı kim hakeder ki? Siz eşinizi değil, eşiniz sizi taşıyamamış. Otursun derdine yansın. Her ne karar verirseniz verin, kendinizden sakın vazgeçmeyin. Siz çok güzel bir insansınız. Bu süreç elbet geçecektir zor olacak ama geçecek. Sabır ve metanetinizi yitirmeyin. Allah sabreden mazlum kullarıyla beraberdir.

Yuva dediginiz bu mu Allah aşkına. Aldatma olmasa nolacak sürekli araştırma halinde diken üzerindesiniz.

Annem babam üzülmesin diye kendi hayatınızdan mi vazgeçeceksiniz? Yanlış evlilik suç değil. Bazı insanlar da bununla sinaniyor hiç bir aile huzurumuz kaçmasın diye evladının cehennem hayatı yaşamanızı istemez. Başkalarını bahane etmeden, daha ayrılmadan kocam affettirecek kendini demeden mantıklı düşünmenizi tavsiye ederim.

Allah yardımcınız olsun.

Bir kadın aldatıldığını öğrendiğinde bırakıp gidemeyecekse, kocasının aldatıp aldatmadığını öğrenmeye çalışmamalı belki de! Bir kere affedilen adam, sonrasında iflah olmuyor çünkü.

Canım bence bu kadar özür dilenecek bir durum yok, herkes kendi açısından yorum yapıyor. Haklı, haksız yok burada. Herkes kendine göre haklı. O dışarıdan bakan bir göz, sen içeriden bakan. Bana kalırsa dışarıdan bakan göze daha çok dikkat edecek tatlıanne. Ama senin yaptıgın bir ayıp yok ortada

T Tatlianne20 bitanem akşam olunca yüz yüze konuş ve sonra ne yapman gerektigine karar ver tamam anladım seviyorsun da sevgide bir yere be kuzum sen o kadar ağır şeyler atlattın bir affet iki affet 3 de artik kaldıramaz hale gelirsin hep güvensizlik olur tekrar herşeyi gözden geçir bitanem düşün taşın anlıyorum aileninde durumu pek iyi değil benim silmeden hep cezaevinde hayatım onların yanina Gide gele bende onlar kadar yatmış oldum içerde ama görüşmüyorum evlendigimden beri biraz bugün kendinle baş başa kal yapmak isteğin şeye karar ver kzuum bizler hep senin yanındayız bitanem

Cok zor bir durum,insan gün geliyor cok şeye he he diyip gecebiliyor,ama kavga ama küfür ama biseyler unutuluyor gidiyor . Senin durumunda yapilcak sey boşanmak devami gelir ve daha once de vukuatlıymıs kocan
Affetsen tekrardan güvencekmisin Hayir
Bilmiyorum seni ne teselli eder ama ailen arkandaysa gençliğini bu adamla gecirme derim.

Anlamadım aldatılmak mı evliliğin tuzu biberi? Aldatılıp aldatılıp affedecekseniz neden yıpratıyorsunuz ki kendinizi? Aldatılmayı kabullenmişsiniz, sihirli değnek değip eşiniz aniden düzelmeyeceğine göre "ee bizimki de böyle bir ilişki" diyip yola devam etmeniz lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…