- 4 Aralık 2018
- 314
- 457
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Yahu adam aldatmış ..Hizmetçi gibi kullanıyorlar dediği doğru tatliannem, sonuç ne olur bilmem senin kararın ama eğer affedecek olursan şart koş ailesi konusunda. Ya kabul edersin ya da boşarım de. Inan suçlu oldukları zaman anca ikna edebiliriz böyle şeylere. Eğer barışırsan bu fırsatı degerlendir.
Yahu adam aldatmış ..
1 değil 2 değil
Ee affedeceksen annesiyle tehdit et bu fırsatı değerlendir ne demek !
Afedersiniz bokunda boncuk mu var bu adamın ??
Konu sahibi ailem üzülür babam sinir hastası diyorsun da evlenmek farz ise boşanmak sünnettir.
Bir baş heryere sığar çalışır ailene bile destek olursun
Hiçbirşey bahanen olamaz..Ee akşam gelecek yine affettirecek diye birşey varmıdır ?
Saçma...
iyide madem ayrılmayacak neden didikliyor o zaman?şimdi adam iyice arsız olacak.burnu sürtecek mi sanıyorsunuz.tam tersi iki gün yas tutar öldüm bittim ayağına yatar ilk fırsatta aynen devam.madem yakın arkadaşınız dost acı söyler.arkadaşınızın en doğru kararı vermesine yardımcı olun.benim moralim bozuldu burada bu kadar genç,çoluk yok cocuk yok neden katlansın 5 para etmez adama?Konu sahibi yakın arkadaşım. Ve ben affedeceğini düşünüyorum. Affedeceksen de bu durumu kullan olumsuz durumları düzelt dedim.
Ayrılmak isterse arkasındayız tabiki.. durumu yakından bilince ona göre yorum yapıyorsunuz. Yoksa adam 5 kuruş etmez.
Ayy pardon çok yakın ark olduğunuzu burdan çözemem imkansız tabiiKonu sahibi yakın arkadaşım. Ve ben affedeceğini düşünüyorum. Affedeceksen de bu durumu kullan olumsuz durumları düzelt dedim.
Ayrılmak isterse arkasındayız tabiki.. durumu yakından bilince ona göre yorum yapıyorsunuz. Yoksa adam 5 kuruş etmez.
iyide madem ayrılmayacak neden didikliyor o zaman?şimdi adam iyice arsız olacak.burnu sürtecek mi sanıyorsunuz.tam tersi iki gün yas tutar öldüm bittim ayağına yatar ilk fırsatta aynen devam.madem yakın arkadaşınız dost acı söyler.arkadaşınızın en doğru kararı vermesine yardımcı olun.benim moralim bozuldu burada bu kadar genç,çoluk yok cocuk yok neden katlansın 5 para etmez adama?
Ayy pardon çok yakın ark olduğunuzu burdan çözemem imkansız tabii
Siz affedeceğini düşünüyorsunuz tabi yakın olunca bizim yorumlarımızında bir önemi yok ozman siz en ennnn yakını olarak böyle düşünüyorsanız...
İyi günler
Canım bence bu kadar özür dilenecek bir durum yok, herkes kendi açısından yorum yapıyor. Haklı, haksız yok burada. Herkes kendine göre haklı. O dışarıdan bakan bir göz, sen içeriden bakan. Bana kalırsa dışarıdan bakan göze daha çok dikkat edecek tatlıanne. Ama senin yaptıgın bir ayıp yok ortadaEn yakını değilim ama yine de yakın arkadaşım, onun hakkında çok şey biliyorum. Ve aksine sizin yorum yazmanızı çok isterim. Ben duygusal yorumlar yapıyorum siz mantıksal. Tabiki ikisini de tartıp biçmesi için görmesi okuması gerekiyor.
Yorumlariniz çok önemli lütfen böyle demeyin. Öyle bir şey ima etmek istemedim yanlış anlasildiysa özür dilerim. Üzüldüm gercekten