Aldatılmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.781
27
Selamunaleykum arkadaşlar.
Dün aldatiliyormuyum veya aldatildimi diye bir konu açmıştım...
Ben eşimin telinde engellenen bir numara gördüm. Bayan eşim asansör işinde olduğundan, müşteridir. Dedim neyse biraz takibe alim dedim. Bikere başımdan aldatilma geçti... affettim çünkü benim bir sırrım var belki zamani gelince onuda anlatacağım. Öyle böyle ikna etti yuvamızı , yeni sayfamızı kurduk..
Evlilikde mücadeleler inanin verdim. Bozmadim seviyorum çünkü elim bırakmaya degmiyor. Kalbimi okadar bazen normal günlük hayatta acıdirken bile aman evliligin tuzu biberi diyorsun.. yürüyor işte bir şekilde..
Konuya gelcek olursak. Dun eşimin telini aldim doküman çıkardım..
Birsey bulamadim derken kısa süreliğine ailemin yanina gittim dayim vefat etti babam rasizdi. 1hafta kaldim. Sadece o birhafta süreliğinde bir telefon görüşmesi yapmış 20 dakka 10 dkka sureligince.. bende aldim teli kaydettim. Diger tarihlerde ne engelledigi numara var nede başka birşey 6aylik doküman da bu 1hkafta için de bu numarayla görüşmüş sıklık la. Bugün aradim o numarayi bir bayan çıktı bende ben filanca kişiyi aradim dedim oda hayir ben x kişiyim dedi.
Kusura bakma deyip kapattım.
X kişi isim tanidik geldiğinden esimin bekarken x
Kardesim dedigi benimde tanidigim. Ama evliligimizde görüşmediğimiz. Kişi geldi dedim onlan niye görüşür ki. Eşime sanki önceden şüphelerim varmış gibi aradim.
Napiyon, nasılsın yanında kimse varmi yokmu baktim tekmis. Dedim ki sen x kişi diye biriyle görüştün mü? Konuşma yaptın mi? Dedim.
Hayir nerden çıktı o dedi eşim. Bende bana doğruyu söyle dedim ben ankaradayken sen x kişiyle görüştün mu dedim. O kişiyi aradim bana herşeyi anlattı dedim.
Yoksa o tanıdığımız x kisimi bu dedim.
Sonra nerden ogrendin telefonumu karistirdin. Falan. Sen dedim benim nerden öğrendiğimi boşver ben daha önceden gördüm bu numarayı bir şekilde öğrendim dedim. Sen ben oralardayken bu kişiyle ne konuştun saatlerce dedim omu degilmi. Hayir o değil dedi.
Amcasinin oğlu boşandı zaten pekde tekin biri degil. Sevgilisi vardi adamin onun arkadaşıymış bu. Bende agzima geleni söyledim. Sen dedin bir karını aramaya üşenir elalemin yanında evde tartışırız dedim birgun ara napiyon et diye hep yoğunsun dedim peki elin o.. konuşurken dedim. Sorun yok tabi onlarla her boku konuşursunuz dedim. Ve yasadiklarimida yüzüne vurdum. Dedim ben sana karilik yapamiyom degilmi . Yeminler içiyor bir hataya düşmüş kapatmis o meseleden kurtulmuş da..
Sadece öylesine aramizda birşey olmadi da falan. Bende artik bana o kizdada suç yok dedim. Sen lazımsın dedim bana sen sadakatsizlik ettin durduk yere x kişiler seni bulmaz içimden ne geliyorsa söyledim. Yeminle amcasinin oglu yüzünden öle bir bulaştım konuşmuş bulundum ama sana asla ihanet etmedim dedim. O engelenen mevzuyuda bunu da gelince anlat cam dedi. Sen üzülme ben serefsizlik ettim konuştum öylesine ama başıma bela ediyordu. Akşam gelince herseyi açıklayacakmış......
Kapattim teli ben bunlari hakedecek ne ettim ben napcagimi bilmiyorum. Babam rasiz sinir hastasi adam 12 senedir hastalanmazken emeklisine 1ay kala düştü toparlayamadi..
Annem zaten üzgün. Annem babam evlatlarindan yüzü gülmedi ..
Iki abim ceza evinde bi büyüğüm ida fayda yok çalışmaz etmez babam hep yıkıldı evlatları yüzü güldürmedi. Yinede bakiyor. Gelecek için ellerinden geleni yaptı adam tek başına annemde calisarak disarda esnaf gibi bisiler satarak. 2ev aldi kim için evlatlar için..
Ben de öle sürekli giden deilim. Mücadele için deler bende gitsem daha çok yikilacaklar belki annemler zaten oncelerden çektiğim. Belki bana ufak ama onlara büyük gibi gelen şeyden kapilari hep açık peki babam daha çok kahrolacak adam yüzü gülmüyor.. gelsin bitirelim dicem. Ama beni herzamanki gibi birakmiycak. Elinden geleni yapcak belki ikna etcek ama yoruldum ben ya yoruldum artikkkkkkk😭😭

Canım ne denir bilemedim..Bu erkeklere ne oluyor böyle
Yaz geldi hepsine bir haller oluyor..Kaçıncı aldatma konusu bu
Ailene şimdi bir şey anlatma. .Eşini eşinin ailesine anlat biraz onlar sana destek olsun.

Allah yardımcınız olsun...

İyi bir eş olamadım bile derken kendinizi eleştiriyor eşinizi övüyorsunuz.

Toplumumuz bu tarz düşüncelerden nasıl kurtulacak bilemiyorum.

Nedense boşanmalarda hep kadın suçlu. Neden çünkü eşini eve bağlayamamış ve evde tutamamıştır :KK43:
Haklisin konuyu başlığını duzettim ama galiba bunu esime hitap ederken içime geleni yazdım ben inan evliligim boyunca elimden geleni yapmaya çalıştım sadakat olarak eş olarak.

1 hafta zor gününde bile dayanamayıp elin kızıyla konuşan adam sana eşlik edemez. Bu ilk vukuatı da değil. Adamın hamuru bozuk. Fırsat bulduğu anda hemen degerlendiyor.

Bunu geçtim en küçük şeyde seni koşarak annesine götürür. Zaten annesi ayrı bi dert.

Bak güzelim ayrılamayacaksın belli. Ama bu durumu fırsata cevir. Eve geldiğinde kesin ayrılmaya karar vermiş gibi konuş. Sonra bir şartla senle barışırım, ben istemedikçe ailene gitmem annen hasta da olsa bakmam sen bana çok ayıp ettin senin için artık Böyle fedakarlık yapmayacağım de ve başka problemlerini kapatmak için bunu koz olarak kullan. Şuan zaten suçlu affettirmeye çalışacak kendisini.

Selamunaleykum arkadaşlar.
Dün aldatiliyormuyum veya aldatildimi diye bir konu açmıştım...
Ben eşimin telinde engellenen bir numara gördüm. Bayan eşim asansör işinde olduğundan, müşteridir. Dedim neyse biraz takibe alim dedim. Bikere başımdan aldatilma geçti... affettim çünkü benim bir sırrım var belki zamani gelince onuda anlatacağım. Öyle böyle ikna etti yuvamızı , yeni sayfamızı kurduk..
Evlilikde mücadeleler inanin verdim. Bozmadim seviyorum çünkü elim bırakmaya degmiyor. Kalbimi okadar bazen normal günlük hayatta acıdirken bile aman evliligin tuzu biberi diyorsun.. yürüyor işte bir şekilde..
Konuya gelcek olursak. Dun eşimin telini aldim doküman çıkardım..
Birsey bulamadim derken kısa süreliğine ailemin yanina gittim dayim vefat etti babam rasizdi. 1hafta kaldim. Sadece o birhafta süreliğinde bir telefon görüşmesi yapmış 20 dakka 10 dkka sureligince.. bende aldim teli kaydettim. Diger tarihlerde ne engelledigi numara var nede başka birşey 6aylik doküman da bu 1hkafta için de bu numarayla görüşmüş sıklık la. Bugün aradim o numarayi bir bayan çıktı bende ben filanca kişiyi aradim dedim oda hayir ben x kişiyim dedi.
Kusura bakma deyip kapattım.
X kişi isim tanidik geldiğinden esimin bekarken x
Kardesim dedigi benimde tanidigim. Ama evliligimizde görüşmediğimiz. Kişi geldi dedim onlan niye görüşür ki. Eşime sanki önceden şüphelerim varmış gibi aradim.
Napiyon, nasılsın yanında kimse varmi yokmu baktim tekmis. Dedim ki sen x kişi diye biriyle görüştün mü? Konuşma yaptın mi? Dedim.
Hayir nerden çıktı o dedi eşim. Bende bana doğruyu söyle dedim ben ankaradayken sen x kişiyle görüştün mu dedim. O kişiyi aradim bana herşeyi anlattı dedim.
Yoksa o tanıdığımız x kisimi bu dedim.
Sonra nerden ogrendin telefonumu karistirdin. Falan. Sen dedim benim nerden öğrendiğimi boşver ben daha önceden gördüm bu numarayı bir şekilde öğrendim dedim. Sen ben oralardayken bu kişiyle ne konuştun saatlerce dedim omu degilmi. Hayir o değil dedi.
Amcasinin oğlu boşandı zaten pekde tekin biri degil. Sevgilisi vardi adamin onun arkadaşıymış bu. Bende agzima geleni söyledim. Sen dedin bir karını aramaya üşenir elalemin yanında evde tartışırız dedim birgun ara napiyon et diye hep yoğunsun dedim peki elin o.. konuşurken dedim. Sorun yok tabi onlarla her boku konuşursunuz dedim. Ve yasadiklarimida yüzüne vurdum. Dedim ben sana karilik yapamiyom degilmi . Yeminler içiyor bir hataya düşmüş kapatmis o meseleden kurtulmuş da..
Sadece öylesine aramizda birşey olmadi da falan. Bende artik bana o kizdada suç yok dedim. Sen lazımsın dedim bana sen sadakatsizlik ettin durduk yere x kişiler seni bulmaz içimden ne geliyorsa söyledim. Yeminle amcasinin oglu yüzünden öle bir bulaştım konuşmuş bulundum ama sana asla ihanet etmedim dedim. O engelenen mevzuyuda bunu da gelince anlat cam dedi. Sen üzülme ben serefsizlik ettim konuştum öylesine ama başıma bela ediyordu. Akşam gelince herseyi açıklayacakmış......
Kapattim teli ben bunlari hakedecek ne ettim ben napcagimi bilmiyorum. Babam rasiz sinir hastasi adam 12 senedir hastalanmazken emeklisine 1ay kala düştü toparlayamadi..
Annem zaten üzgün. Annem babam evlatlarindan yüzü gülmedi ..
Iki abim ceza evinde bi büyüğüm ida fayda yok çalışmaz etmez babam hep yıkıldı evlatları yüzü güldürmedi. Yinede bakiyor. Gelecek için ellerinden geleni yaptı adam tek başına annemde calisarak disarda esnaf gibi bisiler satarak. 2ev aldi kim için evlatlar için..
Ben de öle sürekli giden deilim. Mücadele için deler bende gitsem daha çok yikilacaklar belki annemler zaten oncelerden çektiğim. Belki bana ufak ama onlara büyük gibi gelen şeyden kapilari hep açık peki babam daha çok kahrolacak adam yüzü gülmüyor.. gelsin bitirelim dicem. Ama beni herzamanki gibi birakmiycak. Elinden geleni yapcak belki ikna etcek ama yoruldum ben ya yoruldum artikkkkkkk😭😭
Maalesef bir kere yapan hep yapıyor işte kanıtı.

Bitanem benim çok zor kıyamam.. Ne diyecegimi bilemiyorum. Sadakatsizlik başka bir şey. Ailene hemen söyleme istersen. Ama ailemin canı sıkılmasın diye de kendini istemediğin bir hayata mahkum etme. Ailen senin her zaman her durumda iyi olmanı ister. Eger suan iyi durumda değilsen gerekeni yapmaktan çekinme. İdare etme. Çünkü bu senin hayatın. Kimseye yük olmazsın. Bosanmak istersen çalışır paranı kazanırsın ailenle de sen ilgilenirsin

Canım benim iyice düşün sen bunları hak etmiyorsun ve ona göre bir karar ver. Tekrar tekrar yapıyor bu adam bunu işte 😔 sen güçlü bir kadınsın burada anladığım kadarıyla seni. Senin için bundan sonrası daha güzel olur inşallah

T Tatlianne20 Bak kuzu bugüne kadar yaşadıklarını biliyorum,KV dede aynı b.k afedersin kocanda , sen ankarada derdinle sıkıntınla uğraşırken ve KV nin de biyandan kahrını lafını yerken kusura bakmada şeyinin peşine düşmüş bir rezilll ,bu kadar acık yazıyorum çünkü senle yakınız diye . ki ben buluşmadıklarına inanmıyorum ,ve bu kaçıncı aldatması ya yeter ama hem ailesine seni ezdiriyor ,hizmetçi gibi kullanılıyorsun ,yemediğin laf kalmıyor ne ailene ne sana saygıları yok,senin onca acına,sabrına ve fedakarlığına karşı hala kıymetini bilmeyip arkanı döndüğün an sırtından vuruyor sen hala bunla devammı etceksin.tamam ailen üzülür ama onları üzen senin hala o evde ezilip,eziyet gormen ,hizmetçileri olman kimse evladını bu halde görmek istemez. Kendine saygın olsun. Çocuk olmuyor diye üzülüyorsun demekki Rabbimin bi bildiği varmış,sen güçlüsün hemde çok artık kendini düşün başkalarını değil..

Öncelikle babanızın rahatsızlığı için şifa diliyorum.

Affederseniz maalesef eşiniz sadakatsizliğe devam eder. Geçmişte yapmış, gelecekte de sürdürür. Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Ya da aileniz size destek olur mu? Eğer koşullarınız müsaitse ayrılın. Değilse koşullarınızı müsait hale getirmeye bakın bir an önce.

Neden akıllanmaz bu erkekler 😔, Allah yardımcın olsun , ayrıl demek hiç kolay değil ama belki de sana saygısı olmayan bu adamdan ayrılmalısın , ailenin de yanında olur destek olmuş olursun ...

Bişey sormak istiyorum.
Adam daha önce de benzer halti yemiş affetmissin.

Şimdi yine yemiş iki defa ve farklı kadın muhtemelen. E şimdi yine bosanamam diyorsun. Madem bosanmayacaksin araştırıp bulup adamın yüzüne vurmanin manası ne? Yüz göz olunca daha kötü oluyor. Adam biliyor bu sefer işte siz bilseniz de affedeceksiniz.

T Tatlianne20 Bak kuzu bugüne kadar yaşadıklarını biliyorum,KV dede aynı b.k afedersin kocanda , sen ankarada derdinle sıkıntınla uğraşırken ve KV nin de biyandan kahrını lafını yerken kusura bakmada şeyinin peşine düşmüş bir rezilll ,bu kadar acık yazıyorum çünkü senle yakınız diye . ki ben buluşmadıklarına inanmıyorum ,ve bu kaçıncı aldatması ya yeter ama hem ailesine seni ezdiriyor ,hizmetçi gibi kullanılıyorsun ,yemediğin laf kalmıyor ne ailene ne sana saygıları yok,senin onca acına,sabrına ve fedakarlığına karşı hala kıymetini bilmeyip arkanı döndüğün an sırtından vuruyor sen hala bunla devammı etceksin.tamam ailen üzülür ama onları üzen senin hala o evde ezilip,eziyet gormen ,hizmetçileri olman kimse evladını bu halde görmek istemez. Kendine saygın olsun. Çocuk olmuyor diye üzülüyorsun demekki Rabbimin bi bildiği varmış,sen güçlüsün hemde çok artık kendini düşün başkalarını değil..

Hizmetçi gibi kullanıyorlar dediği doğru tatliannem, sonuç ne olur bilmem senin kararın ama eğer affedecek olursan şart koş ailesi konusunda. Ya kabul edersin ya da boşarım de. Inan suçlu oldukları zaman anca ikna edebiliriz böyle şeylere. Eğer barışırsan bu fırsatı degerlendir.

[
Canim sana yazdiklarina katiliyorum aynennn. Daha 21 yasinda bukadar cok swy yasamissin bu boyle nereye kadar yanls anlama da ikna olacagini biliyosun ve o da biliyor bunu seni sindirmis gulum her dedgne he diyorsun . Bu hayati kendine reva gorme sen hic 3 5 gunlgne ailene biyere hic gidemicekmisin kaldiki biyere gitmene de gerek yok ise gidiyor diye gidipte yapar yapacagini nasl guveneceksin daha cok cok gencsin oku gulum hayatina yeni bi sayfa ac

Böyle bir adamla ömür mü geçer? İlerde daha çok pişman olabilirsiniz yaşınız ilerleyince. Çalışmıyorsanız bi işe girin yeni bir hayat kurun Ankara’da. Hem ailenize yakın olursunuz hem de babanıza yük olmamış olursunuz. Her şeye sıfırdan başlamak zor olabilir ama en azından dertsiz tasasız bir hayatınız olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X