Aldatılmak veya Aldatılmamak..?

yangına körükle gitmeye ne kadar meraklı insanlarız yahu..
4 ay zaten bir insanı tanımak için yeterli bir süre değil..her yönüyle ne güvenebileceğinizi nede güvenemeyeceğinizi anlayabilirsiniz..
bunu öğrenmek için tek şansınız karşınızdaki kişiye bir şans vermektir..

neden engellememişe de çok takılmayın bence düşünememiştir vs vs..bir çok sebebi olabilir.. karşımızdaki kişinin bizimle aynı doğrultuda aynı mantıkta düşünemeyebileceğini ve bunun çok normal olduğunu kabullenirsek hayatımızda bu kadar nedenler niçinler olmaz..

yok buluşmuş yok engellememiş diyenler olmuş.. ama ilişkiyi yaşayan sizsiniz açıklaması size inandırıcı geldiyse gerisi hikaye.. kafanızı karıştırmayın ..yaşayın ve görün .. belkide tamamen düşüncesizlik etmiş bir adamın hayatınızın aşkı olması fırsatını saçma şüphelerle heba etmeyin derim..

Tatlım kafanın karışması çok normal çünkü durumu ne şekilde nitelendireceğini bilemiyorsun şu an. Ben gerçekçi bir insanım bu yüzden sana yok canım sırf yalan söylediği için bir ilişki bitirilir mi diyemeyeceğim. Herhalde içerisinde bulunduğum b*tançevrenin de vermiş olduğu ruh kirlenmesi ile sana ancak görünmeyenin arkasındakini görebilecek kadar antenlerini açık tutmanı tavsiye edebilirim. Sarhoşluk vs bahane, ayık kafa ile yapması gereken konuşmayı sarhoş kafa ile yapmaya çalışması sorunun çözümüne yönelik bir davranış değil.

Eğer affetmek bir şans daha vermek istiyorsan da gözünü seveyim kafasını duvardan kıvılcım çıkana kadar sürt öyle affet. Belki korkusundan bir daha saçma sapan davranmaz, pek sanmam ya...

Çok acımasızım değil mi, kırdıysam özür dilerim.

bende bu yüzden napacağımı bilemiyorum.. hissiz bi haldeyim.. bomboş..

sağol bilgece.. napıcağımı şaşırdım.. bu kadar özel bi ilişki yaşandığımı düşünmesem ikimiz içinde direk bitirirdim ama şuan bi kafa karışıklığı var..

2 gündür kafam allak bullak bende çıkamıyorum ikilemden.. güvenebilirmiyim bilmiyorum o kendine güveniyo ve geri kazanacam bana inancını diyor bilemiyorum..

börtlen bana halamlara gidiyorum diye yalan söylemesi.. tamam hadi bunu affederdim çünkü içme derdim kısıtlardım.. ama o kızı bu zamana kadar engellememesi ve yanına çağırıp yüz yüze peşimi bırak deme zahmetinde bulunması aldatmak benim gözümde.. ama ikilemdeyim..
Bncede yatakda deil sadece aldatma... Küçk bi yalanla başlar dewamı büyük olur..

önce yalan söylemiş
sonra kızla güya konuşmak için telefonda görüşüp çağırmış
( benim bildiğim insan sarhoş olunca sevdiği kadını arayıp saçmalar)
neyse sonra da sıkışınca sana itiraf etmek zorunda kalmış
kız tehdit etmese söyler miydi sence?

yani burnu öyle bi sürtülmeli ki bi daha senin bilgin dışında nefes almaya çekinmeli
tekrar güvenini kazanmalı,o zaman belki dersini gerçekten almış olur.
ama ben unutamam diyorsan hiç dönme,....

Her zaman bu ilişkilerde biri bana yalan söylediğinde aklıma ilk gelen şey şudur ben bu adama bana doğruyu söyleyecek fırsat bile vermemişim, üstüne çok gitmiştim , bana güvenmemiş derim. Bunun için sevdiğim adamı bırakmam bunun için üzülmem bile sağlam bir ilişki için sağlam bir temel gerek. Uzun zamandır hiç kimsenin yalanını da yakalamadım. Ha kızla buluşsa, görüşse anlarım. Zaten aralarında bir şey yaşanmış adam azıcık bile yüz vermiş olsa yüz kere mesaj atarım. Şu an da kız sana olan zaafını kullanıyor o kadar çaresiz kalmış ki. Bence çocuk o kadar da suçlu değil.

Bence dogru olani yapmissin justım..

Yalana karsi net bir tavrinin olusu senin ne kadar guclu bi karaktere sahip oldugunu gosteriyor benim icin..

Cunku cogumuz bu tarz yalanlara inanip sevgimiz agir basiyor diye bir cok seyi yutmayi tercih eden insanlariz..

en basinda tepki koymayinca sonrasinda cok kotu uzulebiliyor insan..

Ben bir insan ben musade etmrzsem telefonumu kurcalayamaz bu kisma takildim. Bittiyse bir sekilde insan engeller. Hadi yapmadi kizin mesajlarini ciddiye bile almaz. cevap bile vermez. Oysa bu bir de kizi cagirip konusuyor. Konusurken kiz bunun telefonunu kurcaliyor ve numarani ogreniyor. Baska senaryo var bu isin icinde. Belki de beraber oldular bu uyurken kiz tekefonunu kurcaladi.

Sen burda yalan sölemiş asla affetmem diyenlere bakma, hepsi affeder, burda yazması kolay geliyo. Sevgilisi mesaj sayısını 2 düşerse baygınlık geçiren insanlar var..ayrılmak o kadar kolaymı

Kaldı ki adamı yalana sen teşvik etmişsin. Adam arkadaşıyla dışarı çıkmak istiyosa çıksın bu ne yani nazi Kampı gibi.

Anlattığı tüm hikayeyi, arkadaşıyla buluşup kızın sonradan geldiğini ve bi şey yaşanmadığını, kızın mesajlarından da doğruladıysan, olayda sadece beceriksiz ama seni seven bi erkek var.

Aşk kolay yakalanan bi şey değil, burnunu sürttükten sonra affet derim.

Bizim iliskimizde de böyle birşey olmuştu ama roller tersti. Gitmemi istemedigi bir yere gittim. Ama o kabul etmese de hayatım boyunca beni rahatlatacak birşey yapmak için gittim. Çok çok çok önemliydi benim için. Söylemedim gidecegimi. Yakalandım tabi. Hic yLan soylememistim sevgilime. Elime yüzüme bulastirmistim.
Öğrendiği an, biletimi aldim bes saatlik yoldan karşısina çıktım
Yalvardim, anlattim. .. Yalan soylemistim ama pismandim işte köpek gibi derler ya. Sana demiş hani, yarım saatte bir konum atiyim falan filan ayni şekilde ikna ettim esimi. O zaman sevgiliyiz tabi. O ay 5. Ayimizdi bizim de. Yaptığım şeyin yanlışlığı altinda utanctan ezildim ama psikolojim artik rahatti, kendi acimdan o yere giderek en güzel seyi yapmistm. Evet yalan soylemem hos değildi ama izin istesem vermezdi, anlamazdi beni, anlamasini da bekleyemezdim. Neyse... Yalvardim, gercek olarak ayaklarina kapandim. Çünkü ben o hatayı yaptığım ve onu kaybetme riskine girdigim gün anladim onu delice sevdiğimi. Sevemeyecegim saniyordum. Sadece iyi hissettiriyor diye düşünüyordum. Ama değilmiş, deli gibi Sevmiştim bu adamı ben
. bütün şartları uyguladim, zor olmadi benim için çünkü tek bir hata dışında zaten yalan soylemezdim ona
Soylemedim de. Asla üzmek istemedim bi kez daha. Tekrar güvendi. Belli bir süre hep gozu üstümde ve supheciydi. Hakliydi tabi. Alah biliyor, tek sefere mahsus bir şeydi hatam. ..Sonra çok sevdik. Evlendikten sonra dedi ki, iyi ki ikna etmissin.
Demem o ki gerçekten o kızla birseyler olmadigina eminsen affedebilirsin. Gidişata bakarsin.
Bence yalan söylemekle, ruhen ya da bedenen aldatmak ayni değil. İnsanoğlu hata yapar. Belli bir sınıra kadar affedilebilr ama o sınır senin sınırın iste. Kalbini dinle... Bazen derim ki o gün onu o denli sevdiğimi anlamasaydim belki biterdi bu ilişki. Ben iyi değildim ve sevemeyecegime inaniyordum. İste şer sandığımız şeylerde bazen hayır çıkıyor. Onu o kadar üzgün gördüm ya asla oyle bir şekilde üzmem onu.uzmedim de. 4 sene boyunca ondan baska hiçbir yalanim olmadi. Var sen kadar ver işte...

Affetme derim evet aldatmak yatmak değil sadece Belliki senin de güvenin kırılmış güven bi kere kırılınca bidaha geri gelmiyor maalesef... Hicc te üzülme askımıza yazık falan filan bunlar hep Fasa fiso benden demesi bunların bin beteri benimde basıma geldi bak sonra pişman olursun yol yakınken geri dön derim ben...:stop::stop::stop:

Aslinda yalan soylemek istememis,o yuzden hic bisey soylememeyi tercih etmis . Benim dusuncem bu yonde... Guvenemezsin tabiki haklisin aldatmak sadece yatak degildir... Olay cikmasin gerginlik olmasin diye soylemeyeyim demis ama hale bak... Peki neden kizin sana ulasmasindan bu kadar korkuyor bu cocuk? Benim kafami kurcalayan bu oldu. İcini ferah tut,dertlenme . İcinden ne geliyorsa onu yap. İnsanin karisisna her zaman karsilikli sevebilecegi biride cikmiyor..

Normalde her şeyini size anlatan biri ise bunu söylememesi güven kırıcı... O akşam başka şeyler de oldu mu diye düşünürdüm ben. Yada kızla ilgili olmasa bile içmeye gittiğini söylemesi gerekirdi. Demekki arada kaçamaklar oluyor...
Seviyorsanız, yokluğu zor geliyorsa bir şans verip temkinli bir şekilde deneyin bence. Aklınızda kalmasındansa, bundan sonra neler olacak, güveninizi kazanabilecek mi görün derim..

justim, yalan her ilişkiyi sarsan, insanlara ve ilişkiye onarılması çok zor zararlar veren bişeydir..
Böyle böyle bir durum var, bu kız bana bela oldu diye paylaşabilirdi seninle, paylaşmamasının ardında yatan sebep önemli..masum veya değil, ama bir sebep var..

hadi sana hissettirmek istemedi, ayıkken ve gündüz vakti kızla görüşebilirdi, neden sarhoşken? neden telefon o kızın elinde? v.s gibi detaylar var anlattıklarında..engellememesinden ya da numarasını değiştirmemesinden ziyade bu detaylara takıldım..hımm basit bir şekilde numarasını değiştirerek tamamen kesebilirdi iletişimi, o da ayrı bir durum.

sana itiraf etmesi ise tamamen toto korkusundan, bundan hiç şüphen olmasın.

şayet olay anlattığı gibiyse, gerçekten bu kadar masumsa bir şans verebilirsin, çünkü gördüğüm kadarıyla pişman ve sen de seviyorsun.

ama zedelediği güveni eski haline getirene kadar epey zorlanacak ve yıpranacak..sen de yıpranacaksın..

iyi düşün taşın lütfen..

Ben de olsam affetmem. Konu aldatmış mı aldatmamış mı mevzusu değil, konu güveninizi sarsacak bir karaktere sahip olması bence.
İstemediği bir kıza karşı daha net olmalıydı, cevap vermelerle, mesajlaşmalarla mevzuyu sakız gibi uzatmış. Yüzsüz insan yüz bulsun diye her şeyi yapmış, sonra ahlanıp vahlanıyor. Çok aciz bir tavır ve hiç samimi değil.
Eminim kız telefon numaranızla onu tehdit etmeseydi, bu mevzu bir oyun gibi uzamaya devam ederdi. Nereye varırdı kestiremeyiz ama ne olursa olsun arkanızdan iş çevrilmiş durumda.
Şeffaflık, dürüstlük, netlik hiç zor şeyler değil. Bunu bile başaramayan insandan kimseye hayır gelmez.
Hakkınızda hayırlısı...

Herşey mükemmeldi demişsinizya en başta, demekki onun için herşey mükemmel değilmiş.. Demekki onun muhteşem (!) karakteri sizin mükemmelliğinizle yetinememiş.. 3. şahıslar ne kadar iğrenç kişilikler olsa da o kişilikleri burnunuzun dibine kadar ulaştıran insan bence ondan daha iğrenç bi insandır.. Biz kadınların en büyük hatası aldatmak mı aldatmamak mı? yalan pembe mi beyaz mı mor mu? sorularıyla bu tarz karaktersizliklere (kusura bakmayın biraz ağır oldu) kılıf aramaya çalışmak oluyo ve her seferinde erkeklerin bu çirkinliklerini meşrulaştırmaya çalışarak onları daha da karaktersizliğe sürüklüyoruz.. Halbuki başına böyle bişey gelen kadın affetme ihtimalini bile vermese, o adamlar da başka bi zaman başka bi kadına böyle bi karaktersizlik yapamazlar belki de.. Bu şansı ona verirseniz hayatınızın onla olan tüm kısmında size yalan söylemesini veya aldatmasını kendi ellerinizle meşrulaştırmış olursunuz.. benden söylemesi :KK66:

X