Aldatılmak/hamileyken

Kimse sizi aşağılamamış bence. Sizin bu durumdan içiniz kavruluyor o nedenle böyle hissediyorsunuz. Gerçekten yaşadığınız durum çok zor Allah kimseye vermesin. Ama bir ömür şüphe ile yaşamakta çok korkunç değil mi sizce de ?

Aldatmanın açıklanabilecek hiçbir yanı yok zaten derken bu cümlelerle hayatımın şokunu yaşadım. İsteyen istediğini yaşar. Kadının nasıl yaşamak istediği onu ne ilgilendirir. Onun mu üzerine vazife. Elbette ki yakalanmamış olsaydı konu çok daha farklı yerlere gitmiş olacaktı. Ben onu aradığımda evde değildi. Giderim diye panik ve telaşla ağlayarak eve geldi. Bir sürü şey söyledi beni ikna edebilmek için. Neticede söylediği şeylerin anlamsızlığını kendisi de kabul etti. Gitmemden beni kaybetmekten çok korktuğu için (burası önemli ) ! Aklına gelen her şeyi söylemiş. En sonunda kendi egosuna yenik düştüğünü ilgi görünce böyle bir yanılgıya düştüğünü itiraf etti. Neyse. Aradığım şey zaten aşağılanmış olan benliğimi daha da aşağılatmak, daha da küçük düşmek değildi. Herkes evliliğimin şahane bir şekilde devam ettiğini midesiz davrandığımı söylemiş. Evet arkadaşlar midesizim. Herşeyi sildim. Hayatımı normal bir şekilde devam ettirdim. Buraya sadece ilgi çekmek için yazdım. Bi siz akıllı bi siz güçlü bi siz gururlusunuz

Erkekten nefret etmek için BDV yeter.

Yahu ne saçma bir yalan. Kadının foyasını çıkartmak için mi. Ay olabilir mi böyle bir şey. Lütfen inanmayın.

aşağıladığımız sen değilsin
eşin bile değil davranışları
çünkü o seviyede
açıklamaya bak hepsi birbirinden beter
sen yakalamadan mesela seni kaybetmekten neden korkmamış
her ilgi gördüğünde kanacak mı yani
eşin nerden baksan elde kalıyor kusura bakma

milletin namusu eşine mi kalmış yani
büyük kurtarıcı o mu
ya amaan var ya yazdıkça sinir oluyor insan ya
ben bunun yüzüne bile bakamam midem bulanır
ama bakmayı tercih etmişsiniz o zaman uzatmayacaksınız
uzattıkça böyle şeyler çıkacak karşınıza

Sizi sevse aldatmazdi kendinizi kandirmayin o kimmiski bi kadina gad bildirecekmis asik edip yuz ustu birakacakmis ay ne salak bi adam ya sizide boyle kandirmis ama helal olsun aglayip ayaklarina kapanmakta ne var karaktersizlikte nirvana yapmis biri zaten bunlari rahatca yapar yani yalvarir aglar vs vs

Offf esinizin sizi aldatmasinin haricinde sizi (cok ozur diliyorum ama) salak yerine koydugu bahanesi bile tek basina ayrilma sebebi

Gene işi acıtasyona çeviren bir konu sahibi. Ne duymak istiyordunuz buradan acaba tam olarak ?

Ufff çok kötü bi yalan bu, inanılacak gibi değil gerçekten hani 15 yaşında filansanız belki
Yapmayın etmeyin...

Çok seviyor ve sevildiğinizden eminseniz bir ümit terapiye gidin ve onu affetmeyi deneyin derim ama, inanın bir daha yapacaktır... Geçmiş olsun

Yaşadığınız duygusalliktan çöküntü den kimse sizi elestirmiyor farkındaysanız elestirinin nerden geldigini anlamış olmaniz gerekirdi. Kendini bilen bir erkek milletin evli barklı karısı ile görüşüp yakalanınca da kadına yuklemez suçu adam olan yediği haltin arkasında durur kalkipta ne mal olduğunu ortaya çıkarmaktı amacim demez sizde bununla 1 yıldır avunmazsiniz milletin namusu da çift olarak sizemi kaldi pardonda

E ozaman bu söylediklerinizi kendinize gösterin önce gururli oldugunuzu kendinize kanitlayin.Düpedüz aldatilmissiniz ve siz hala esinizin iyi özelliklerini vurguluyosunuz yok agladi yok yalvardi yok her konuda yardimci destek olur.Kim bilir kac kez daha sizi aldaticak karar sizin

Burdan kocandir yapar gibi cevaplar bekliyorsan çıkmaz. Bunu demedigimiz için de suçlayıcı ve ajite tavırlar da sökmez. Akıllı, güçlü ve gururlu kadınlarız orası doğru. Çünkü başımıza gelen her durumda üstünü örtmek yerine savaştık. Kabullendiklerimizi de bu dogrudur diye dikte etmedik.
Sizin bu tavriniza karşın yine de hamileyken aldatılmış bir kadin olduğunuz için üzüldüm. Çift terapisine gidin ayrılma kararınız yoksa.

Kadinin foyasini ortaya cikarmak icin dusa giriyorum gelsene mi demis yani??
Bulussak opusur muyuz diyince nasil foyasi ortaya cikacak mesela? Sonra ne olacakti meydanda sallandiracak miydi ibret olsun diye?
Bide cocuklarini agzina alip yemin ediyor ya sirf bunun icin bile nefret edilesi biri.

Kur'an'a el bastı, yeminler etti, bir daha yapmayacağına söz verdi, eşimi seviyorum oda beni seviyor, eşim özünde iyi bir insandır gibi cümleleri kullanan kadınları asla normal görmüyorum.

Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korkuyorum nedir Allah aşkına adam açık açık birini bulursa gideceğimi söylüyor siz de eşimin beni sevdiğini biliyorum diyorsunuz. Buradan çıkardığınız sonuç bu mu yani. Bu düşünce yapısına sahip birine boşanın demek anlamsız gerçekten siz en iyi devam edin. Siz bosansanızda bu adamdan farksız birini bulacağınızı tahmin edemiyorum.

Özrü kabahatinden de büyük derler ya Eşiniz tam olarak bunu yapmış. (Burada kızarak yapılan yorumlar size değil eşinize kızıyor kızılmayacak gibide değil ) Aldatılmak haklı olarak sizi çok yaralamış. Çok büyük bir hayal kırıklığı güven yıkılması çekilen acı bunlar kolay kolay tamir olmuyor. Anladığım kadarıyla ayrılmayı düşünmüyorsunuz. Evliliğinize devam etmek istiyorsunuz. Zaten üzerinden bir yıl geçmiş. Fakat siz hala çok üzgünsünüz. Bu böyle devam etmez. bu üzüntü sizi hasta eder 2. çocuğu kesinlikle yapmayın Eşinize bir daha yaparsa bu evliliğin biteceğini hissettirin. Ve hiç bir konuda taviz vermeyin evdeki baskın karakter siz olun. Aklınızı oylayacak uğraşlar bulup unutmaya çalışın Yine eskisi gibi sevgi ve saygıyla evliliğinizi sürdürmeye çalışın Akışına bırakın yani (Ayrılmayı düşünmediğiniz için söylüyorum bunları yoksa eşiniz ayrılığı hakkediyor ) Atlatmak içinde psikolojik destek alın en azından içinizi dökersiniz rahatlarsınız. Belki de ilerde daha farklı sağlıklı kararlar alırsınız

Merhaba öncelikle yaşadığınız şey gerçekten çok üzücü empati yapmaya çalışıyorum ve tam olarak anlayamasam da ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben size karşı sert bir dil kullanmayacağım. Çünkü yaşam şartlarınızı bilmiyorum mesela aileniz arkanızda mı? Bu durumu onlarq deseniz size destek olurlar mı? Veya mesleğiniz var mı boşanıp kendi ayaklarınızın üzerinde durabilicek misiniz? Ve en önemlisi bu adamı hâlâ seviyor musunuz.. bence kendinize sormanız gerekenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…