Aldatilmadigima emin olamamak

Canım nedense burda çok fesat düşünceli mutsuz kadınlarımız var he belki yalan söylüyor olabilir ama siz bildiğiniz kadarindan sorumlusunuz bence inceden takip edin. Burdaki dinsiz imansız kadınlara hiç bakma

Burdaki dinsiz imansız kadınlar derken ?
Konu sahibinin eşinden daha ahlaklı düşünüyorlar en azından böyle sitelere girip veya teşebbüs edip sonra birşey yapmadım ki diyip Tövbe haşa Allahtan delil istemiyorlar.
En azından konu sahibine olayın mantıklı yönünü gösterip kabullenişe geçmesini sağlamaya çalışıyorlar.
Kişisel fikrim eşiniz pürü pak değil ama büyütülücek aldattı denicek birşey de yok ortada.

Eşini yatakta bi kadınla basmışsın gibi büyük tepki vermiyo musun sencede senden gizlemesi gereken bi durum olsaydi şifre falan koyardı al karşına adam akıllı konuş gözler kalbin aynasıdır

Canlı yayın başlatmak değil, yanlışlıkla birinin canlı yayını açıldı biz telefonu çekiştirirken.

Eşinizi siz bizlerden çok daha iyi tanırsınız. Telefon saklama huyu var mı? Dışarı çıktığınızda başka kadınlara bakıyor mu? Başka kadınlarla iletişim kurarken mesafesini koruyabilir mu? Hepsini göz önüne alın ve yapar mı yoksa yapmaz mı biraz daha emin olun. Ona göre hareket edin.

Doğrulama kodu diye spam mı olur ya Üye olmuş işte daha yayına giremeden size yakalanmış. Açık gözlü olun biraz.

Telefon saklamaz herkes bilir neredeyse şifresini.. (telefon cebinde birilerini aramasin diye kilit koyuyo)
Dışarıda takip ediyorum bakışlarını bazen baktgni farkediyorum bazen de hic oralı olmuyor.
Mesafesini akraba icinde koruyamiyordu sadece.. Kuzenleriyle vs gereksiz samimiydi. Onuda aştık çoktan.

Evet o bahsettiginiz site ilk zamanlar cidden oyle değildi. Esim televizyonda verilmeyen maclari izlerdi,yada baska şeyler izler güler eglenirdik. Sonradan cozuttu sildik.. yani esiniz bencede doğru söylüyor

Telefon saklamıyorsa o zaman bence kesin aldatmıyor Boşa kendinizi üzmeyin bence ama ipleri de tamamen bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…