• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmadigima emin olamamak

Canım nedense burda çok fesat düşünceli mutsuz kadınlarımız var he belki yalan söylüyor olabilir ama siz bildiğiniz kadarindan sorumlusunuz bence inceden takip edin. Burdaki dinsiz imansız kadınlara hiç bakma

Burdaki dinsiz imansız kadınlar derken ?
Konu sahibinin eşinden daha ahlaklı düşünüyorlar en azından böyle sitelere girip veya teşebbüs edip sonra birşey yapmadım ki diyip Tövbe haşa Allahtan delil istemiyorlar.
En azından konu sahibine olayın mantıklı yönünü gösterip kabullenişe geçmesini sağlamaya çalışıyorlar.
Kişisel fikrim eşiniz pürü pak değil ama büyütülücek aldattı denicek birşey de yok ortada.

Eşini yatakta bi kadınla basmışsın gibi büyük tepki vermiyo musun sencede senden gizlemesi gereken bi durum olsaydi şifre falan koyardı al karşına adam akıllı konuş gözler kalbin aynasıdır

Girmiştir tabi. 1 hafta şehirdışı da diyorsunuz. Merak etmiştir, indirmiştir. Video yerine büyük ihtimalle canlı yayın izledi. Kendi hiç canlı yayın yapmadıysa da yanlışlıkla siz yapınca puan gelmiştir.
Canlı yayın başlatmak değil, yanlışlıkla birinin canlı yayını açıldı biz telefonu çekiştirirken.

İyi geceler kızlar..
Eşim işi gereği 1 haftalığına şehir dışına gitti. Beni annemlere bıraktı. Geldiği gün yorgun olduğu halde uyumadan sabahın bi körü hemen geldi beni annemden aldı. Neyse eve geldik bu uyudu vs. Bende telefonuna baktım. Bi mesaj gelmiş bu şehir disindayken bi arkadaşlık sitesinin şifre doğrulama kodu. Neydi bu vs derken buldum hesabı girdim. ( kullandığı e mail adresi şirketin ortagiyla birlikte kullanıyorlar ) Girmez olaydım. Dünyam başıma yıkıldı. Yanımda yatan adamı öldüresim geldi. Canlı yayında soyunan kadınlar mı dersiniz çırılçıplak fotoğraf paylaşan mi. Hemen uyandırdım bunu bana nasıl yaparsın diye bağırdım, çağırdım... Deliye döndüm resmen. Tepki vermedi oraya ben girmedim ne diyorsun diye yüzüme baktı. Telefonu elimden çekmeye çalışırken soyunan birinin canlı yayınına girdi telefon. Çıktı hemen kapadı orayı ben böyle biyere girmiyorum ne diyorsun sen falan diye bağırdı. O doğrulama kodu geldi bende anlamadım ne olduğunu dedi. Telefonu duvara fırlattım parçaladim. Çocuklarimida alıp defolup gidicem dedim. Odanın kapısını kilitledim. Mesajlaşma var mıydı bakmamıştım telefonu toparladım tekrar baktım. Mesaj vs yok en son benle evlenmeden once profil vs değişmiş. Daha hareket yok. Birden bi bildirim geldi "ilk defa canlı yayına girerek 10 puan kazandınız" yazıyordu.. Allah Allah dedim biz uğraşırken girdi telefon ilk defa mı girmiş falan.. Şaşırdım. Girmemiş hiç canlı yayına. Sonra açtım kapıyı baktım namaz kılıyor.. Yanıma geldi konuştu tekrar gerçekten alakam yok o iğrenç siteyi ben hiç açmadım önceden vardı hesabım ama o zaman düzgündu orası rehberindekiler vardı sadece vs dedi. Ben sana öyle birşey yapmam vs. Sonra bildirimi ona gösterdim. Eşim ağladı. Dua etmiş "Allah im tek şahidim sensin o mesajın geldiği an senden başka kimse yoktu yanımda sen beni temize çıkar" diye.. O bunları deyince benim yelkenler suya indi tabi.. Sarıldım özür diledim. Ama kafamda sorular dönüp duruyor diyorum ya mesajları silmişse canlı yayına girmiyor olabilir ama tanışma platformu sonuçta.. Kandırdı mi beni böyle yaparak yoksa gerçekleri mi söylüyor kafam çok karışık.
Eşinizi siz bizlerden çok daha iyi tanırsınız. Telefon saklama huyu var mı? Dışarı çıktığınızda başka kadınlara bakıyor mu? Başka kadınlarla iletişim kurarken mesafesini koruyabilir mu? Hepsini göz önüne alın ve yapar mı yoksa yapmaz mı biraz daha emin olun. Ona göre hareket edin.

Doğrulama kodu diye spam mı olur ya :KK70: Üye olmuş işte daha yayına giremeden size yakalanmış. Açık gözlü olun biraz. :işsiz:

Eşinizi siz bizlerden çok daha iyi tanırsınız. Telefon saklama huyu var mı? Dışarı çıktığınızda başka kadınlara bakıyor mu? Başka kadınlarla iletişim kurarken mesafesini koruyabilir mu? Hepsini göz önüne alın ve yapar mı yoksa yapmaz mı biraz daha emin olun. Ona göre hareket edin.

Telefon saklamaz herkes bilir neredeyse şifresini.. (telefon cebinde birilerini aramasin diye kilit koyuyo)
Dışarıda takip ediyorum bakışlarını bazen baktgni farkediyorum bazen de hic oralı olmuyor.
Mesafesini akraba icinde koruyamiyordu sadece.. Kuzenleriyle vs gereksiz samimiydi. Onuda aştık çoktan.

Evet o bahsettiginiz site ilk zamanlar cidden oyle değildi. Esim televizyonda verilmeyen maclari izlerdi,yada baska şeyler izler güler eglenirdik. Sonradan cozuttu sildik.. yani esiniz bencede doğru söylüyor

Telefon saklamaz herkes bilir neredeyse şifresini.. (telefon cebinde birilerini aramasin diye kilit koyuyo)
Dışarıda takip ediyorum bakışlarını bazen baktgni farkediyorum bazen de hic oralı olmuyor.
Mesafesini akraba icinde koruyamiyordu sadece.. Kuzenleriyle vs gereksiz samimiydi. Onuda aştık çoktan.
Telefon saklamıyorsa o zaman bence kesin aldatmıyor :KK36: Boşa kendinizi üzmeyin bence ama ipleri de tamamen bırakmayın :21:

Back