• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmadigima emin olamamak

keşke internet geçmişine baksaydınız. yok telefon uygulamasından girdiyse bunca sene neden o uygulama duruyormuş telefonunda o daha absürd.. ortağı mı girmiş kendisimi anlardınız. birde google activity var. gmail hesabı açıkken girdiği her sitenin adı oraya düşüyor. aklınızda olsun.

Parçalara ayrıldı. (Batarya arka kapak gövde hepsi bir yere gitti) Elime aldığımda ekran kırılmisti sadece iş gördü.
Sonra o odadan çıktı ben içeriden kilitledim..

Dedigim gibi nokia 3210 devrinde yasamiyoruz. Batarya, ekran gittiyse artik o cep Telefon ölmüstür. Konuyu inandirici bulmadim iste.

Neyse, iyi geceler.

Ortak mail adresi diyorsunuz. Ortağı girmiş de olabilir mail adresinden. Doğrulama kodu eşinize gelmiş olabilir yoksa neden ilk canlı yayınız yazsın ?

O maille bunun hesabı var ama. Ya ortağı unuttu kendi hesabının adresini onu yazdı ya da ...

Eşine inandım,seni çok fevri buldum.Biri beni gecenin bir vakti uyandirip aldatilma şüphesiyle,telefonumu parçalarcasina hesap sorsa,Allah affetsin döverim.

Google nın çubuğuna etkinligim yaz gelen sayfalardan ilkine yani etkinliğime hosgeldiniz yazan sayfayı tikla. Orada internet gecmisinin silinmiş temizlenmis kısmı bile çıkıyor. Saat kaçta hangi siteye girilmiş hatta youtubeden dinlediğin şarkılara kadar.
Bakarsın inşallah birşey yoktur ama bana eşin masum gelmedi. Sadce bur his.
Cnm selam öyle bir sayfa açtığımızda otururum açın diyor eşimin telefonuna bakacağım ama mail mi oluşturmamı lazım

Canım nedense burda çok fesat düşünceli mutsuz kadınlarımız var he belki yalan söylüyor olabilir ama siz bildiğiniz kadarindan sorumlusunuz bence inceden takip edin. Burdaki dinsiz imansız kadınlara hiç bakma

Cnm selam öyle bir sayfa açtığımızda otururum açın diyor eşimin telefonuna bakacağım ama mail mi oluşturmamı lazım

selam, eşinizin bir gmail hesabı varsa ve açıksa ona bağlantılı kaydeder. öyle bir hesap yoksa o telefondan yeni bir mail oluşturmanız lazım. email hesabı açıldığında uzun bir süre kullanmadığında bile çıkış yapmazsanız açık duruyor ve kaydediyor internet geçmişini..

selam, eşinizin bir gmail hesabı varsa ve açıksa ona bağlantılı kaydeder. öyle bir hesap yoksa o telefondan yeni bir mail oluşturmanız lazım. email hesabı açıldığında uzun bir süre kullanmadığında bile çıkış yapmazsanız açık duruyor ve kaydediyor internet geçmişini..
Hotmail var sanırım o olmaz .,olmazsa yeni bi kayıt yapabilir miyim . Kendi telefonumdan oluştursam sonra onun telefonuna girip gmail girişi yapsam olur mu? Ne olur kusura bakmayın çok soru sordum gece gece. Hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim şimdiden cevabın için.

İyi geceler kızlar..
Eşim işi gereği 1 haftalığına şehir dışına gitti. Beni annemlere bıraktı. Geldiği gün yorgun olduğu halde uyumadan sabahın bi körü hemen geldi beni annemden aldı. Neyse eve geldik bu uyudu vs. Bende telefonuna baktım. Bi mesaj gelmiş bu şehir disindayken bi arkadaşlık sitesinin şifre doğrulama kodu. Neydi bu vs derken buldum hesabı girdim. ( kullandığı e mail adresi şirketin ortagiyla birlikte kullanıyorlar ) Girmez olaydım. Dünyam başıma yıkıldı. Yanımda yatan adamı öldüresim geldi. Canlı yayında soyunan kadınlar mı dersiniz çırılçıplak fotoğraf paylaşan mi. Hemen uyandırdım bunu bana nasıl yaparsın diye bağırdım, çağırdım... Deliye döndüm resmen. Tepki vermedi oraya ben girmedim ne diyorsun diye yüzüme baktı. Telefonu elimden çekmeye çalışırken soyunan birinin canlı yayınına girdi telefon. Çıktı hemen kapadı orayı ben böyle biyere girmiyorum ne diyorsun sen falan diye bağırdı. O doğrulama kodu geldi bende anlamadım ne olduğunu dedi. Telefonu duvara fırlattım parçaladim. Çocuklarimida alıp defolup gidicem dedim. Odanın kapısını kilitledim. Mesajlaşma var mıydı bakmamıştım telefonu toparladım tekrar baktım. Mesaj vs yok en son benle evlenmeden once profil vs değişmiş. Daha hareket yok. Birden bi bildirim geldi "ilk defa canlı yayına girerek 10 puan kazandınız" yazıyordu.. Allah Allah dedim biz uğraşırken girdi telefon ilk defa mı girmiş falan.. Şaşırdım. Girmemiş hiç canlı yayına. Sonra açtım kapıyı baktım namaz kılıyor.. Yanıma geldi konuştu tekrar gerçekten alakam yok o iğrenç siteyi ben hiç açmadım önceden vardı hesabım ama o zaman düzgündu orası rehberindekiler vardı sadece vs dedi. Ben sana öyle birşey yapmam vs. Sonra bildirimi ona gösterdim. Eşim ağladı. Dua etmiş "Allah im tek şahidim sensin o mesajın geldiği an senden başka kimse yoktu yanımda sen beni temize çıkar" diye.. O bunları deyince benim yelkenler suya indi tabi.. Sarıldım özür diledim. Ama kafamda sorular dönüp duruyor diyorum ya mesajları silmişse canlı yayına girmiyor olabilir ama tanışma platformu sonuçta.. Kandırdı mi beni böyle yaparak yoksa gerçekleri mi söylüyor kafam çok karışık.
Aslında konuyu tam okumadım ama baslıga dayanarak şunu söyleyebilirim. Aldatılmadıgınıza emin olamıyorsanız aldatılmışsınızdır.

Hotmail var sanırım o olmaz .,olmazsa yeni bi kayıt yapabilir miyim . Kendi telefonumdan oluştursam sonra onun telefonuna girip gmail girişi yapsam olur mu? Ne olur kusura bakmayın çok soru sordum gece gece. Hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim şimdiden cevabın için.

hotmail olmaz. gmail olmalı. kendi telefonunuzdan oluşturup sonra onun telefonundan giriş yapabilirsiniz... ama tabi etik olarak doğru olmaz bu anlattığım şeyler kişisel veri gizliliğinin ihlaline girer :) yani risk alıp yaparsanız sizin takdiriniz..
rica ederim. :KK45:

Telefonlar sapıtıyor bazen virüs mü dür nedir arkadaş ayarları bilmez internet i yok saçma sapan sitelere bakmış gözüküyordu tıklamayın silin

Dedigim gibi nokia 3210 devrinde yasamiyoruz. Batarya, ekran gittiyse artik o cep Telefon ölmüstür. Konuyu inandirici bulmadim iste.

Neyse, iyi geceler.
E benim telefonumun da ekranı parçalanmıştı masaya çarpınca ekranı değiştirttim ama düzgün çalışıyordu, belki beyefendinin telefonu eski modeldir

Anlamadan dinlemeden bu kadar büyük tepki verirseniz sonra böyle sarılarak özür dilersiniz işte. Konunun başında ne yaptınız sonu nasıl bağlandı baksanıza.

Eşinizi en iyi siz tanırsınız, gözlerinin içine bakarak konuşun, sorun. Madem yüzlediniz onunla konuşarak emin olacaksınız.
Yüzlemeseydiniz gizlice takip ederdiniz ama çok fevri hareket etmiş o şansı kaybetmişsiniz.

Girmiştir tabi. 1 hafta şehirdışı da diyorsunuz. Merak etmiştir, indirmiştir. Video yerine büyük ihtimalle canlı yayın izledi. Kendi hiç canlı yayın yapmadıysa da yanlışlıkla siz yapınca puan gelmiştir.

Daha öncede üye ise, niye dogrulama kodu geliyor? Dogrulama kodu sadece yeni üyelere geliyor. Bu tüm platformlarda böyle. Bana konu pek gerçekçi gelmedi.

Misal "telefonu duvara attim parçaladim" ayni cümlede "sonra telefona baktim mesajlarina.."

Sanki nokia 3210 devrinde yasiyoruz.. :işsiz:
Ben şifremi unuttuğum da tekrar silip yükledigimde her defasında yeni kod geliyor. Uyduruk şifre yaptıgım zamanlar mesela

Back