Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisine sorsan böyle beynini yiyeceğine sana yazık değil mi? Sonuçta eşin ve gözlerinden yalan söylediğini anlayabilirsin.İyi geceler kızlar..
Eşim işi gereği 1 haftalığına şehir dışına gitti. Beni annemlere bıraktı. Geldiği gün yorgun olduğu halde uyumadan sabahın bi körü hemen geldi beni annemden aldı. Neyse eve geldik bu uyudu vs. Bende telefonuna baktım. Bi mesaj gelmiş bu şehir disindayken bi arkadaşlık sitesinin şifre doğrulama kodu. Neydi bu vs derken buldum hesabı girdim. ( kullandığı e mail adresi şirketin ortagiyla birlikte kullanıyorlar ) Girmez olaydım. Dünyam başıma yıkıldı. Yanımda yatan adamı öldüresim geldi. Canlı yayında soyunan kadınlar mı dersiniz çırılçıplak fotoğraf paylaşan mi. Hemen uyandırdım bunu bana nasıl yaparsın diye bağırdım, çağırdım... Deliye döndüm resmen. Tepki vermedi oraya ben girmedim ne diyorsun diye yüzüme baktı. Telefonu elimden çekmeye çalışırken soyunan birinin canlı yayınına girdi telefon. Çıktı hemen kapadı orayı ben böyle biyere girmiyorum ne diyorsun sen falan diye bağırdı. O doğrulama kodu geldi bende anlamadım ne olduğunu dedi. Telefonu duvara fırlattım parçaladim. Çocuklarimida alıp defolup gidicem dedim. Odanın kapısını kilitledim. Mesajlaşma var mıydı bakmamıştım telefonu toparladım tekrar baktım. Mesaj vs yok en son benle evlenmeden once profil vs değişmiş. Daha hareket yok. Birden bi bildirim geldi "ilk defa canlı yayına girerek 10 puan kazandınız" yazıyordu.. Allah Allah dedim biz uğraşırken girdi telefon ilk defa mı girmiş falan.. Şaşırdım. Girmemiş hiç canlı yayına. Sonra açtım kapıyı baktım namaz kılıyor.. Yanıma geldi konuştu tekrar gerçekten alakam yok o iğrenç siteyi ben hiç açmadım önceden vardı hesabım ama o zaman düzgündu orası rehberindekiler vardı sadece vs dedi. Ben sana öyle birşey yapmam vs. Sonra bildirimi ona gösterdim. Eşim ağladı. Dua etmiş "Allah im tek şahidim sensin o mesajın geldiği an senden başka kimse yoktu yanımda sen beni temize çıkar" diye.. O bunları deyince benim yelkenler suya indi tabi.. Sarıldım özür diledim. Ama kafamda sorular dönüp duruyor diyorum ya mesajları silmişse canlı yayına girmiyor olabilir ama tanışma platformu sonuçta.. Kandırdı mi beni böyle yaparak yoksa gerçekleri mi söylüyor kafam çok karışık.
Ne hikmetse sevdiği kul hemen kabul olmuş duasiSonra açtım kapıyı baktım namaz kılıyorda koptum
Aynen öyle. Ben de bir ara eşimden şüpheleniyordum ama onu sinsi bir timsah gibi uzun süre izledim Fevri davranırsan eşin olacak adam daha dikkatli davraniyor ve delil toplayamiyorsun sonraBu kadar fevri davranırsanız olup biteni de tam olarak anlayamazsınız.
Burdaki bazı konuları şaşkınlıkla okuyorum.
Ben mi tuhafım anlamıyorum.
Bağırdım,telefonu duvara çarptım,
kapıyı kilitledim,eşimi evden kovdum vb
her türlü atraksiyon mevcut.
Ben olsam düzgünce sorar ve tatminkâr bir cevap beklerdim.
Uyanır uyanmaz secdeye kapandıUykudan uyanmamış mıydı ne ara abdest aldı?
Hahahaha....Ah ahh..
Ya sen zaten konunda her türlü aklamayı yapmışsın...Profili evlenmeden önce değişmiş.daha hareket yok, ilk defa canlı yayına girdiniz dedi, namaz kıldı dua etti, mesajı sorunca yüzüme öle baktı ne diosun dedi...Anlatım tarzınla zaten aklamışsın eşini..
Ama ne tesadüf ki bütün bu mesaj şu bu şehir dışına gidince oluyor...Ne diyelim şimdi biz ne dememizi.bekliosun ben anlamadım...Rahat ol yapmamıştır mı diyelim? Ayrıca sen eşinden şüpheli olmasan şehir dışından gelince tel kontrolü yapmaya gerek duymazdın di mi.
Ben girmek isteyince de aynı kod geldi... Numarayla giriş yapılıyor. Sifre yerine kod geliyor.Seneler önce kullandığı sitenin aktivasyon kodu şimdi gelmez ki.
Kimsenin günahını alamam ama şifremi unuttum der yeni şifre gönderilir.
Duvara Fırlatılıp parçalanmış telefonun tekrar birleştirilip iş görmesi
Uykudan uyandırıp odaya kilitlediğiniz adamın namaza durması ( abdest?)
Bunlar konuya odaklandırmadı beni
Daha öncede üye ise, niye dogrulama kodu geliyor? Dogrulama kodu sadece yeni üyelere geliyor. Bu tüm platformlarda böyle. Bana konu pek gerçekçi gelmedi.
Misal "telefonu duvara attim parçaladim" ayni cümlede "sonra telefona baktim mesajlarina.."
Sanki nokia 3210 devrinde yasiyoruz..
Ben girmek isteyince de aynı kod geldi... Numarayla giriş yapılıyor. Sifre yerine kod geliyor.
Her sey tamam da sen niye ozur diloyorsun. Suclu olmasa da supheli olan o.
E daha net ya demekki siteye giriş yapılmaya çalışılmış.
Ortak mail adresi diyorsunuz. Ortağı girmiş de olabilir mail adresinden. Doğrulama kodu eşinize gelmiş olabilir yoksa neden ilk canlı yayınız yazsın ?O an için inandım ama sonra burda ki konuları gördükçe... Ne bileyim. Ben mi inanmak istedim yoksa adam doğru mu söylüyor bilmiyorum.