Aldatılma

kızın bacakları falan çok kötüydü (asagilamiyorum yanlis anlamayin) niye bakiyorsun eğri onun ayaklari benimkinden güzel neyi var dedim?
Maşallah iyi aşağılamamışsın.
Ayrıca şuan 18 olduğuna göre 14 yaşındayken falan sevgilin vardı ve aileni bezdirdin bence.

Sevgilinin olması birşey değil de, o yaşta sınava derse daha çok odaklanman gerekirdi. Yada evlenmek istemiyorsan ana babanın ayaklarına kapanıp okumak için yavarmalıydın.

Garip bir hikaye..

Okutmadilarki

Siz daha kendiniz cocuksunuz. Arti vajinusmus hastasisiniz ki ayni durumu yasiyoruz da bunu yasarken hayata bir cocuk getirmek sizin için daha zor olmuştur. Umarim bosanma durumunuz vardir. Siddet ve aldatilmak bunlar gercekten basimiza gelebilecek cok ağır şeyler. Sonucta canli canli yasadiginiz annenizin de dahil olduğunu söylüyorsunuz bu paranoyakliga girmez. Paranoyaklik kafanizdan uydurmanızdır. Somut birseyin ortada olmamasıdır. Anneniz var herseyi duyan.

Tamam. Anlatınca içinin dolması geçti mi?
Yaşadıklarına bakılırsa çok da akıl alacak birisi olduğunu düşünmüyorum. Bu dünyada kimsen olmayacak ya da öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor olacaksın ki bu hayata göz yumasın.
Biraz hayatınızın değerini bilin Allah aşkına. Bu dünyaya bildiğim kadarıyla bir kere geliniyor.

Bana hiç inandırıcı gelmedi.
Vajinusmus hastası olup nasıl hamile kalabildiniz?
Değişik bir hikaye yazmışsınız.

Okudugumu ben mi yanlis anladim hocam? Kiz simdi 18 ve 1 cocuk annesi degil mi. Yani eger oylese yaslar hic tutmuyorda. Iki kere okudum oyle anladim. Su an 18 im gibi
18 yaşında şu an eşinin yaşına bakılırsa o zamanlar 29 şimdi 32 dediğine göre 3 yıldır evli. 15 yaşında evlenmiş. İnşallah fakedir

Fake konu ama yazar değişik bir konu bulmak yerine ülkemizde bu tarz sıkıntılar yasayan insanları yazmam istemiş sanırım.
Yalniz hikaye de bazı kurgu eksiklikleri var. Sırayla ifade ediyorum
1. Dini nikahın olduğu ya da baskıcı ve küçük yaşta evlilik durumlarında aileler kızlarına birine bulurlar kızların arkadaşları değil
2. Dini nikah ve aile baskısıyla evlendirilen kişiler oturup da vajinusmus nedir diye genelde bilmez zaten bu tarz araştırmalar yapsalar dinu nikahında hiç bir geçerliliği olmadığını bilirler.
3 vajinusmus olup hamile kalmak da büyük bir başarı
4 tasvir edilen kişi ilkokul mezunu olmasına rağmen noktalama işaretlerini doğru kullanıyor, şu an çoğu üniversite mezunu bile doğru kullanmıyor.

Hikaye inandırıcı değil ama toplumsal bir yarayı demissiniz o yüzden tebrik ederim.

Tüh ya foyam ortaya çıktı.

Kardeşim, ben ispatlaya da bilirim yaşımı da aile durumumu da oğlumun nüfus kağıdını da gondere bilirim kendiminkini de.

2002 haziran doğumluyum, oğlum 2019 Ağustos doğumlu.

Eşiminde yaşı var tabi 1988 doğumlu.

Bunu moderatörlere ispatlaya bilirim.

Bu arada noktalamaya gelirsek, ben Zaten AZERBAYCANLİYİM sizin dildeki noktalama bizimkiyle tamamen farklı. Türk okulunda okuyacak değilim ya?? Kendim öğrendim böyle sitelerden ordan burdan Turklerle irtibat kurdukca..

Ne diyeyim Allah akıl fikir versin size.

Vajinismusken de (belirttiğim için üzgünüm) sürtünme yolu ile sperm kayması sonucu hamile kalinabiliyor bunuda arastirip o guzel beyninizi birazcikta geliştire bilirsiniz.

Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…