Aldatılma

Valla size zerre inanmadım. Ama yazdığınız konu orta doğunun maalesef kanayan yarası. Bu tarz konularda toplum değerlendirmesi açısından bence güzel bir ornek olmuş.

Ben bunun neresinden tutuyum bilemedim.
Bosan desem resmi nikahli bile degilsiniz. Sadece mahkemeye basvurup cocuk icin nafaka talebinde bulinabilirsin ama sen kendin icin hicbir hak talep edemezsin. Sen, esim o benim desen de, adamin resmiyette esi bile degilsin.
18 yasinda evlenme off cok kotu.. daha kendin cocukken ustune bir de sen cocuk dogurmussun.
Adamin ikinci evliligi ustelik. Seninse ilk. Aslinda evlilik de degil, birlikte yasamak sayiliyor sizinki. Ve adam senden buyuk.
Adam aldatiyor. Cekip o kadinla gitse mahkemede hakkini bile talep edemezdin. Iki imza atmak zormuydu be kizim da sadece dini nikah yaptiniz. Bu yasta su yasadiklarina uzuldum.

Maalesef türkiye de bu tarz vaka oldukça çok. Dini nikahın hiç bir geçerliliği yok. Birlikte yaşamaktan yasal olarak hiç bir farkı yok. Adamla evli değilsin ki boşanasın. Iyi bir avukat tutup çocuklar için sağlam bir velayet savaşı alabilirsin. 18 yaşından küçükken ilişkiye girildiğinden yasal olarak yargılanma bile olabilir. Bilmiyorum bir avukatla değerlendirme yapılıyor bu tarz durumlarda.
Dediğim gibi olayın gerçek olduğunu dusunmuyorum ama maalesef türkiye de bu tarz vakalar oldukça çok.

Azerbaycan'da mı yaşıyorsunuz Türkiye'de mi?
Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız kadın sığınma evlerine gidebilirsiniz.
Azerbaycan'da yaşıyorsanız maalesef bir fikir veremeyeceğim. Çünkü bildiğim kadarıyla aileler kız çocuklarına karşı çok acımasız. O yüzden Allah yardımcınız olsun.

Ailesinin boyle birseye izin vermesi daha da vahim. Evet su asamada yapilacak tek sey 18 yasinda biriyle boyle bir iliskiye girmekten adama dava acmak, tabi boyle bir gakki var mi onu da bilmiyorum bir avukata sormali ve cocugun icin nafaka talebi.

O zaman olmuyordu Azerbaycanda 18 den önce sadece hamileysen olabiliyor nikah. Şimdide talep etmeme ragmen yapmıyor bosanirsin bişey talep edersin diyor. Çekip gitmeye karar verdim. Ablamin yanına gideceğim. Teşekkür ederim yorum için de.

Azerbaycanda. Evet öyle aynen.. burada tabu dur mabu dur yok öyle kız girdiği evden kefenle çıkacak aklında yaşıyor herkes..

B
Ben onu soruyorum zaten ben şimdi ondan oğlumu ala bilirim değil mi? Yani nikahımız yoksa yine oğlumda hakkım var değil mi? Nafaka falan istemez başına değsin nafakasi.

16 yaşında evlilik mi oluyor yaa ben ip atlıyor evcilik oynardık o yaşta

Nasil bosanacaksin.."bos ol" diyerek mi? Bosaninca talep edersin demis de yszili cizili birsey yok ki talebini ya yapmazsa. En azindan cocuk icin mahkemeye basvurup nafaka talep et.

İmam nikahıyla niye evlendin?
O adam evli dimi?
16 yaşında 30 yaşındaki adamla birlikte yaşıyorsun imam nikahı adı altında ailen bunu mu layık görüyor sana?
Resmî nikah neden yok?
18 olmuşsun
Yazık ya üzülüyorum böyle konulara
Adam bir kaç kadına daha imam nikahı yapar oh ne güzel ya

Sürtünerek hamile kalmış hmm konu fake boşa yorum yapmayalım

Nasıl yani tekrar evlenmek istiyor eşin ve telefonda ki kızla aramda bişey yok demeye mi getiriyor tuhaf bir konu bilemedim

Çok küçüksün. Güzel olduğunu belirtmenin sebebini de göremedik, sen çirkin de olsan 2.yi alacağım felan çok yanlış. Neden elin kadınını sırf dana kocan bakıyor diye kendinle kıyaslıyorsun? Son olarak ondan sana hayır gelmez ikinciyi yapma

Evet 16 yaşında evlendim.
Ya kafanıza uymayan bir şey görür görmez neden konu yalan diyorsunuz acaba kardeşim? Sizin fikrinizce olamazsa mümkünsüz mü oluyor ? 16 yaşında evlenen şu .
Aman eski konuymus beya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…