Valla size zerre inanmadım. Ama yazdığınız konu orta doğunun maalesef kanayan yarası. Bu tarz konularda toplum değerlendirmesi açısından bence güzel bir ornek olmuş.Tüh ya foyam ortaya çıktı.
Kardeşim, ben ispatlaya da bilirim yaşımı da aile durumumu da oğlumun nüfus kağıdını da gondere bilirim kendiminkini de.
2002 haziran doğumluyum, oğlum 2019 Ağustos doğumlu.
Eşiminde yaşı var tabi 1988 doğumlu.
Bunu moderatörlere ispatlaya bilirim.
Bu arada noktalamaya gelirsek, ben Zaten AZERBAYCANLİYİM sizin dildeki noktalama bizimkiyle tamamen farklı. Türk okulunda okuyacak değilim ya?? Kendim öğrendim böyle sitelerden ordan burdan Turklerle irtibat kurdukca..
Ne diyeyim Allah akıl fikir versin size.
Vajinismusken de (belirttiğim için üzgünüm) sürtünme yolu ile sperm kayması sonucu hamile kalinabiliyor bunuda arastirip o guzel beyninizi birazcikta geliştire bilirsiniz.
Saygılar.
Maalesef türkiye de bu tarz vaka oldukça çok. Dini nikahın hiç bir geçerliliği yok. Birlikte yaşamaktan yasal olarak hiç bir farkı yok. Adamla evli değilsin ki boşanasın. Iyi bir avukat tutup çocuklar için sağlam bir velayet savaşı alabilirsin. 18 yaşından küçükken ilişkiye girildiğinden yasal olarak yargılanma bile olabilir. Bilmiyorum bir avukatla değerlendirme yapılıyor bu tarz durumlarda.Ben bunun neresinden tutuyum bilemedim.
Bosan desem resmi nikahli bile degilsiniz. Sadece mahkemeye basvurup cocuk icin nafaka talebinde bulinabilirsin ama sen kendin icin hicbir hak talep edemezsin. Sen, esim o benim desen de, adamin resmiyette esi bile degilsin.
18 yasinda evlenme off cok kotu.. daha kendin cocukken ustune bir de sen cocuk dogurmussun.
Adamin ikinci evliligi ustelik. Seninse ilk. Aslinda evlilik de degil, birlikte yasamak sayiliyor sizinki. Ve adam senden buyuk.
Adam aldatiyor. Cekip o kadinla gitse mahkemede hakkini bile talep edemezdin. Iki imza atmak zormuydu be kizim da sadece dini nikah yaptiniz. Bu yasta su yasadiklarina uzuldum.
Azerbaycan'da mı yaşıyorsunuz Türkiye'de mi?Evet 16 yaşında evlendim.
Ya kafanıza uymayan bir şey görür görmez neden konu yalan diyorsunuz acaba kardeşim? Sizin fikrinizce olamazsa mümkünsüz mü oluyor ? 16 yaşında evlenen şu koca dünyada birtek benim galiba???????
Ailesinin boyle birseye izin vermesi daha da vahim. Evet su asamada yapilacak tek sey 18 yasinda biriyle boyle bir iliskiye girmekten adama dava acmak, tabi boyle bir gakki var mi onu da bilmiyorum bir avukata sormali ve cocugun icin nafaka talebi.Maalesef türkiye de bu tarz vaka oldukça çok. Dini nikahın hiç bir geçerliliği yok. Birlikte yaşamaktan yasal olarak hiç bir farkı yok. Adamla evli değilsin ki boşanasın. Iyi bir avukat tutup çocuklar için sağlam bir velayet savaşı alabilirsin. 18 yaşından küçükken ilişkiye girildiğinden yasal olarak yargılanma bile olabilir. Bilmiyorum bir avukatla değerlendirme yapılıyor bu tarz durumlarda.
Dediğim gibi olayın gerçek olduğunu dusunmuyorum ama maalesef türkiye de bu tarz vakalar oldukça çok.
O zaman olmuyordu Azerbaycanda 18 den önce sadece hamileysen olabiliyor nikah. Şimdide talep etmeme ragmen yapmıyor bosanirsin bişey talep edersin diyor. Çekip gitmeye karar verdim. Ablamin yanına gideceğim. Teşekkür ederim yorum için de.Ben bunun neresinden tutuyum bilemedim.
Bosan desem resmi nikahli bile degilsiniz. Sadece mahkemeye basvurup cocuk icin nafaka talebinde bulinabilirsin ama sen kendin icin hicbir hak talep edemezsin. Sen, esim o benim desen de, adamin resmiyette esi bile degilsin.
18 yasinda evlenme off cok kotu.. daha kendin cocukken ustune bir de sen cocuk dogurmussun.
Adamin ikinci evliligi ustelik. Seninse ilk. Aslinda evlilik de degil, birlikte yasamak sayiliyor sizinki. Ve adam senden buyuk.
Adam aldatiyor. Cekip o kadinla gitse mahkemede hakkini bile talep edemezdin. Iki imza atmak zormuydu be kizim da sadece dini nikah yaptiniz. Bu yasta su yasadiklarina uzuldum.
Azerbaycanda. Evet öyle aynen.. burada tabu dur mabu dur yok öyle kız girdiği evden kefenle çıkacak aklında yaşıyor herkes..Azerbaycan'da mı yaşıyorsunuz Türkiye'de mi?
Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız kadın sığınma evlerine gidebilirsiniz.
Azerbaycan'da yaşıyorsanız maalesef bir fikir veremeyeceğim. Çünkü bildiğim kadarıyla aileler kız çocuklarına karşı çok acımasız. O yüzden Allah yardımcınız olsun.
Daha dehşetleri var mesela 16 yaşında bir arkadaşımı 34 yaşında biriyle evlendirdiler. Oylede oluyor.aileni Allaha havale ediyorum 16 yaşında bir kız 29 yaşında biriyle nasıl evlendirilir?
Ben onu soruyorum zaten ben şimdi ondan oğlumu ala bilirim değil mi? Yani nikahımız yoksa yine oğlumda hakkım var değil mi? Nafaka falan istemez başına değsin nafakasi.Maalesef türkiye de bu tarz vaka oldukça çok. Dini nikahın hiç bir geçerliliği yok. Birlikte yaşamaktan yasal olarak hiç bir farkı yok. Adamla evli değilsin ki boşanasın. Iyi bir avukat tutup çocuklar için sağlam bir velayet savaşı alabilirsin. 18 yaşından küçükken ilişkiye girildiğinden yasal olarak yargılanma bile olabilir. Bilmiyorum bir avukatla değerlendirme yapılıyor bu tarz durumlarda.
Dediğim gibi olayın gerçek olduğunu dusunmuyorum ama maalesef türkiye de bu tarz vakalar oldukça çok.
16 yaşında evlilik mi oluyor yaa ben ip atlıyor evcilik oynardık o yaştaMerhaba.
Öncelikle konunu anlaşılması için uzun yazacağım şimdiden özür dilerim.
Ben 18 yaşında 1 çocuk annesiyim. Gerçekten çok güzel, beyaz tenli uzun boylu güzel vücutlu bir kadınım. (Bunu belirtme sebebimi ileride göreceksiniz)
2 yıl önce sevgilim olduğu için ailem beni zorla evlendirmek istedi. Sevgilimin olması onlar için büyük bir utanç verici durummuş tâbi.
Neyse bende arkadaşlarımın önerisi ile uygun düzgün biri ile tanıştım. Kendisi 29 yaşındaydı o zamanlar, şu an 32 yaşında. Bir kere evlenip boşanmıştı kendisi. Ailemde bana uygun buldu ve kısa sürede dini nikahla evlendik.
Kendisi beni çok seviyordu, kısa sürede benimde kalbimi kazanmayı başardı. Fakat gittikçe iş garip bi hal almaya başladı.
Şöyle ki, vajinismustum, aramızdaki beraberlik öylesine oluyordu ( anlarsınız ya).
Kendisi bu durumu takmadigini, onun için önemli olmadığını bu şekilde de tatmin olduğunu söylerdi.
Sonra telefonu sesleri kaydeden bir telefon yani bütün konuşmalar kaydoluyor. İş yerinden bir kızla şu şekilde konuştuğunu duydum"kurban olurum onu bana gönder müşteri bekliyor kurban olduğum". Kızda şöyle cevap veriyor "peki kurban olurum zaten gondericektim elimde başka işler var patronu bekletmemeliyim" sonra benimkide tamam canım olur dedi.
Kızı tanımıyordum, sesi sorunca ne konustukkii sadece işi yetiştirmesi için güzel konuştum dedi. Bağır çağır bisekilde baristik o zamanlar daha hamile bile değildim.
Aradan bir müddet geçmişti 8 aylık hamileydim. Bir kıza bakarken gördüm kızın bacakları falan çok kötüydü (asagilamiyorum yanlis anlamayin) niye bakiyorsun eğri onun ayaklari benimkinden güzel neyi var dedim? Senin gibi şişman dan eğri ayaklı daha güzel dedi. Bende normalde 59 kiloydum boyuma göre tabi o zamanlar hamilelikte 70 kilo olmuştum. Neyse bana büyük bir darbe olmuştu ki, son zamanlarda ikinci evlilik yapacağım demeye başladı. Sen beni tatmin edemiyosun neler çekiyorum falan filan. Aramızda büyük gerilim oldu, tabi benimde gedecek bir baba evim yok anladığınız kadarıyla.
Şimdi geçen gün telefonunda bi arkadaşının adını kaydetmiş, baktım bununla gizli gizli konuşuyor hemen siliyor. Çocuğun ismi X ve bu X ten 2 tane kaydetmiş ikiside ayni profil ama numara farklı. Şüphelendigim numarayi aldım aradım kadın açtı.
Çok kötü oldum kendisine sordum bi arkadaşımın işi dedi. Sonra ben anneme arattım bunu farklı bişey söyledi dedi ve baktım arkadaşı bosey yazmamış aramamızsordurdum yanlış oldu dedirttim. Hemen geldi sen o kızı niye arattin falan bana şiddet uyguladi ( bu ilk değildi) bende sen nerden bildin deyince arkadasi yazmamış aramamis dedim nasıl oluyor aramamis falan. Sonra buna dedim kızı aradı kız acti kimsiniz dedi buna. Bilmiyorum tembihlemis ola bilirmi yoksa ben mi paranoyagim? Neyse sadece derdimi anlatmak istedim çok doldum buraya yazdım.
Nasil bosanacaksin.."bos ol" diyerek mi? Bosaninca talep edersin demis de yszili cizili birsey yok ki talebini ya yapmazsa. En azindan cocuk icin mahkemeye basvurup nafaka talep et.O zaman olmuyordu Azerbaycanda 18 den önce sadece hamileysen olabiliyor nikah. Şimdide talep etmeme ragmen yapmıyor bosanirsin bişey talep edersin diyor. Çekip gitmeye karar verdim. Ablamin yanına gideceğim. Teşekkür ederim yorum için de.
Allah göstermesin kimseye zorla evlendirilmeyi..Daha dehşetleri var mesela 16 yaşında bir arkadaşımı 34 yaşında biriyle evlendirdiler. Oylede oluyor.
Bende 7 yillik vajinusmus iki cocugum varBana hiç inandırıcı gelmedi.
Vajinusmus hastası olup nasıl hamile kalabildiniz?
Değişik bir hikaye yazmışsınız.
Aman eski konuymus beyaEvet 16 yaşında evlendim.
Ya kafanıza uymayan bir şey görür görmez neden konu yalan diyorsunuz acaba kardeşim? Sizin fikrinizce olamazsa mümkünsüz mü oluyor ? 16 yaşında evlenen şu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?