Merhaba.
Öncelikle konunu anlaşılması için uzun yazacağım şimdiden özür dilerim.
Ben 18 yaşında 1 çocuk annesiyim. Gerçekten çok güzel, beyaz tenli uzun boylu güzel vücutlu bir kadınım. (Bunu belirtme sebebimi ileride göreceksiniz)
2 yıl önce sevgilim olduğu için ailem beni zorla evlendirmek istedi. Sevgilimin olması onlar için büyük bir utanç verici durummuş tâbi.
Neyse bende arkadaşlarımın önerisi ile uygun düzgün biri ile tanıştım. Kendisi 29 yaşındaydı o zamanlar, şu an 32 yaşında. Bir kere evlenip boşanmıştı kendisi. Ailemde bana uygun buldu ve kısa sürede dini nikahla evlendik.
Kendisi beni çok seviyordu, kısa sürede benimde kalbimi kazanmayı başardı. Fakat gittikçe iş garip bi hal almaya başladı.
Şöyle ki, vajinismustum, aramızdaki beraberlik öylesine oluyordu ( anlarsınız ya).
Kendisi bu durumu takmadigini, onun için önemli olmadığını bu şekilde de tatmin olduğunu söylerdi.
Sonra telefonu sesleri kaydeden bir telefon yani bütün konuşmalar kaydoluyor. İş yerinden bir kızla şu şekilde konuştuğunu duydum"kurban olurum onu bana gönder müşteri bekliyor kurban olduğum". Kızda şöyle cevap veriyor "peki kurban olurum zaten gondericektim elimde başka işler var patronu bekletmemeliyim" sonra benimkide tamam canım olur dedi.
Kızı tanımıyordum, sesi sorunca ne konustukkii sadece işi yetiştirmesi için güzel konuştum dedi. Bağır çağır bisekilde baristik o zamanlar daha hamile bile değildim.
Aradan bir müddet geçmişti 8 aylık hamileydim. Bir kıza bakarken gördüm kızın bacakları falan çok kötüydü (asagilamiyorum yanlis anlamayin) niye bakiyorsun eğri onun ayaklari benimkinden güzel neyi var dedim? Senin gibi şişman dan eğri ayaklı daha güzel dedi. Bende normalde 59 kiloydum boyuma göre tabi o zamanlar hamilelikte 70 kilo olmuştum. Neyse bana büyük bir darbe olmuştu ki, son zamanlarda ikinci evlilik yapacağım demeye başladı. Sen beni tatmin edemiyosun neler çekiyorum falan filan. Aramızda büyük gerilim oldu, tabi benimde gedecek bir baba evim yok anladığınız kadarıyla.
Şimdi geçen gün telefonunda bi arkadaşının adını kaydetmiş, baktım bununla gizli gizli konuşuyor hemen siliyor. Çocuğun ismi X ve bu X ten 2 tane kaydetmiş ikiside ayni profil ama numara farklı. Şüphelendigim numarayi aldım aradım kadın açtı.
Çok kötü oldum kendisine sordum bi arkadaşımın işi dedi. Sonra ben anneme arattım bunu farklı bişey söyledi dedi ve baktım arkadaşı bosey yazmamış aramamızsordurdum yanlış oldu dedirttim. Hemen geldi sen o kızı niye arattin falan bana şiddet uyguladi ( bu ilk değildi) bende sen nerden bildin deyince arkadasi yazmamış aramamis dedim nasıl oluyor aramamis falan. Sonra buna dedim kızı aradı kız acti kimsiniz dedi buna. Bilmiyorum tembihlemis ola bilirmi yoksa ben mi paranoyagim? Neyse sadece derdimi anlatmak istedim çok doldum buraya yazdım.