Aldatılma

İnanmadiysan senin problemin inandırmak zorunda değilim. Heh Allah'ım ya oturup bi saat fake konu açacak hal ne arar bende 10 aylık bebegim var benim be
Eğlencesine konu açanıda biliyoruz
Uçuk hikayeler yeni üyelik atarlı üyeler
Fake profilini uyuyor
Diyorum ya ben inanmadım
Bu benim fikrim

ailen seni istemiyor mu dönsen evine girsen işe?
adam zaten bekar sayılıyor ve evet aldatıyor belli ki
ne yapmayı düşünüyorsun kabulleneceksin sanırım

ailen seni istemiyor mu dönsen evine girsen işe?
adam zaten bekar sayılıyor ve evet aldatıyor belli ki
ne yapmayı düşünüyorsun kabulleneceksin sanırım
Eve dönemem ailem kabul etmiyor. Bilmiyorum şu an düşünüyorum çocuğu alırım dünyayı yıkarım vermem diyor seni rezil ederim diyor bana sen delisin adını deliye cikaricam falan diyor.

Eve dönemem ailem kabul etmiyor. Bilmiyorum şu an düşünüyorum çocuğu alırım dünyayı yıkarım vermem diyor seni rezil ederim diyor bana sen delisin adını deliye cikaricam falan diyor.
adını deliye çıkartınca nolacakmış? çocuğu elinden almak için mi? ben buna gülerim o kadar kolay değil anadan çocuğu koparmak. seni küçük bulmuş eziyor aklı sıra

Hanımefendi yasalar demiyor canım yaşlar diyor yani eşimle benim yaşım 14 yaş fark var arada.
Nasıl yani şimdi siz memleketimizin farklı şehirlerinde 14-15 yaşında çocukların 50 li hatta 60 lı yaşlarda ki adamlarla evlendirildiğinden beyhabermisiniz

Öncelikle ailenize çok kızdım 18 yaşında hic evlenmemiş kızlarını kendisinden yaşca büyuk ikinci evliliği olan bir adamla evlendirdikleri için ... boşanıp annenizin yanına gitme gibi durumunuz yok sanırım... eşiniz belliki kımıldanmalara başlamış aldatıyor olabilir yada aldatması yakın diyebilirim... eğitim durumunuz mesleginiz çalışmaya elverisliyse bu adamdan uzaklaşıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmalısınız şiddeti daha öncede yapmış yine yapacaktır çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmeyin

Ailenin izni olunca evlilik olabiliyor diye biliyordum. Ailen onaylamış madem neden şimdi sahip çıkmıyor,henüz küçük yaşın. Sana şiddet uygularsa git şikayetçi ol ,yaşın kucukken seninle olmuş bu zaten yasal değil . Korkma her yerden falsosu var,çocuğunu senden alamaz. Ailen seni dışarı Aticak değil biraz başağritirlar vıdı vıdı ederler çocukla geldin diye . Sende çekiver bir müddet . Çocuğunu senden alamazlâr öyle kolay değil .
Yaşın henüz çok küçük cok üzüldüm sana ben .. Ama madem bunlar başına geldi otur güzelce hayatını planla mantıklı kararlar vermeye çalış. Vajinismus değilsindir sadece yasin verdiği küçüklük sorumluluk aksilik birde o adam olması gibi davranmadiysa bu olmuştur.
Sakın başka hatalar silsilesine karışma artık annesin hayatını öyle bi çizki geleceğin parlak olsun. Bundan kurtulmak için başka dal arama kendinı ancak sen kurtabilirsin cesur sağlam adimlar at araştır iyice herseyı.

o arama kısmında kızın yanındaymış buarada.... böyle karaktersiz adamı siktir edin gidin biliyorum zor biliyorum çok zor elbette zor olacakta siktir edin kendi değerini düşürme

Şu durumda yapabilecekleriniz
Tekrar hamile kalmamak için elinizden gelen bütün önlemleri almalısınız.
Çocuk biraz daha büyüyene kadar sabredip, kendinize bir iş bulup çalışmalısınız.
Bu kadar ezmeye alıştırmışken o adam, çalışmanızada izin vermeyecektir. Ama, isterseniz başarırsınız.
Bunları başardıktan sonrasına bakarsınız artık. Allah yardımcınız olsun.

Konudaki bu kadar iğrençlikten sonra gerçekten sadece dolduğun için mi açtın konuyu?
Hangi kişi işini yaptırmak için öyle saçma sapan konuşur?
Yediğin dayaklar da cabası.
Gencecik bir kızsın, bu saçma sapan hayatı mı kendine reva görüyorsun?
Yok mu bir akraban, arkadaşın yardımcı olabilecek?
Nasıl hayatlar var, hayret ediyorum vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…