Okudugumu ben mi yanlis anladim hocam? Kiz simdi 18 ve 1 cocuk annesi degil mi. Yani eger oylese yaslar hic tutmuyorda. Iki kere okudum oyle anladim. Su an 18 im gibiBaştan aşağı yanlışlıklar silsilesi 18 yaşındaki kızı evlendirmekten tut da adamın saçmalıklarına kadar. Adam dedim pardon!
Tam anlaşılmıyor ama evet öyle galiba 18 yaş öncesinde evlenmiş dini nikah ileOkudugumu ben mi yanlis anladim hocam? Kiz simdi 18 ve 1 cocuk annesi degil mi. Yani eger oylese yaslar hic tutmuyorda. Iki kere okudum oyle anladim. Su an 18 im gibi
Tesekkur ederim. Konu yalan bence o zaman. Iyigunler dilerim sizeTam anlaşılmıyor ama evet öyle galiba 18 yaş öncesinde evlenmiş dini nikah ile
Tesekkur ederim. Konu yalan bence o zaman. Iyigunler dilerim size
Liseyi bile bitirmedim nasıl çalışa bilirim ki. Ailemde kır bacağını otur diyor. Burasi Azerbaycan bu arada kadın sığınma evi falan yok burada. Başa gelen çekilsin yani.Erken yaşta evlenmenize çok üzüldüm. Keşke hemen çocuk yapmasaydınız. Paranoyak değilsiniz eşiniz sizi göz göre göre aldatıyor. Boşanma durumunuz yokmu. Neden çalışmıyorsunuz.
Bilemiyorum nasıl yapacağım ne.yaacagim gercekten. Ama hayatim için birşey yapmam şart.Yaş 18.
Gebesin.
Dini nikahlısın.
Şiddet görüyorsun.
Bence ilk şu halini bir gözden geçir.
Küçükcüksün ve eşin anladığım kadarıyla kuma getirmekten bahsediyor..
Gerçekten boşanmamak için neyi bekliyorsun? Senin evliliğin zaten yanlışlar üzerine kurulu neden hemen gebe kaldın yazık değil mi o bebeğe ?
Cidden çok üzüldüm durumuna hala bu kadar küçük dini nikahlı evlenen şiddete göz yuman nasıl olur aklım almıyor.
İstersen herşeyi başarabilirsin asla şiddete dini nikahlı kalmaya ve kumaya göz yumma sen kimsenin kölesi olmak için gelmedin bu dünyaya.
16 yaşında resmi nikâh olmuyor malesef. Vajinismusken birsekilde oluyor işte açık yazmak istemiyorum.Bir çok şeyi anlamadım vajinismusken nasıl çocuğunuz oldu Sonra neden imam nikahı ile evlendiniz resmi nikah neden olmadı
Ya ben neden hayatımı anlattığım zaman fake diyorlar anlamıyorum gerçekten.Zirttan bir konu amiyane tabirle
Yada fake diyelim şuna
Anladım çok küçük yaş16 yaşında resmi nikâh olmuyor malesef. Vajinismusken birsekilde oluyor işte açık yazmak istemiyorum.
Ben inanmadımYa ben neden hayatımı anlattığım zaman fake diyorlar anlamıyorum gerçekten.
Canım boşanmasına gerek yok çünkü ortada nikah yok kiYaş 18.
Gebesin.
Dini nikahlısın.
Şiddet görüyorsun.
Bence ilk şu halini bir gözden geçir.
Küçükcüksün ve eşin anladığım kadarıyla kuma getirmekten bahsediyor..
Gerçekten boşanmamak için neyi bekliyorsun? Senin evliliğin zaten yanlışlar üzerine kurulu neden hemen gebe kaldın yazık değil mi o bebeğe ?
Cidden çok üzüldüm durumuna hala bu kadar küçük dini nikahlı evlenen şiddete göz yuman nasıl olur aklım almıyor.
İstersen herşeyi başarabilirsin asla şiddete dini nikahlı kalmaya ve kumaya göz yumma sen kimsenin kölesi olmak için gelmedin bu dünyaya.
İnanmadiysan senin problemin inandırmak zorunda değilim. Heh Allah'ım ya oturup bi saat fake konu açacak hal ne arar bende 10 aylık bebegim var benim beBen inanmadım
Ha gerçekse guzel bayan kaç kurtul
16 yaşında imam nikahıyla evlenmiş bence vajinusmus değil adam öküz gibi davranmıştır bu da zevk alamayınca canı yanınca ben vajinusmusum diyorBir çok şeyi anlamadım vajinismusken nasıl çocuğunuz oldu Sonra neden imam nikahı ile evlendiniz resmi nikah neden olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?