çok acımasızsınızÇünkü konu sahibiyle nişanlanmadı onu tercih etmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok acımasızsınızÇünkü konu sahibiyle nişanlanmadı onu tercih etmedi.
Aranızda ilişki oldu diye bu adamla evlenip hayatınızı aldatılarak geçirmeyi mi düşündünüz?bizim aramızda cinsel şeyler yaşandı evleneceğimizi söylediği için böyle şeyler olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti, biz ayrıyken beni aldattığı kızla sadece bir kere görüştü
hayır sadece inanıp güvendiğim ve kimseyle yaşamadıklarımı yaşadığım kişi tarafından bunlara maruz kalmak beni çok üzdü psikolojim bozulduAranızda ilişki oldu diye bu adamla evlenip hayatınızı aldatılarak geçirmeyi mi düşündünüz?
Erkek olsam ben bu hatunu alırdım. Nasılsa kabulleniyorTüh diğer kadın mı kaptı hint kumaşını, hay allah.
Diğeri de kabullenmiş ama. Demek ki onun daha çok evlenilebilitesi varmış.Erkek olsam ben bu hatunu alırdım. Nasılsa kabulleniyor
Hayat size daha neler öğretecek,verilmiş sadakam varmış diyeceksiniz.Hiç kimseye bu kadar güvenmeyin,hayata kaldığı yerden devam edip önünüze bakacaksınız.hayır sadece inanıp güvendiğim ve kimseyle yaşamadıklarımı yaşadığım kişi tarafından bunlara maruz kalmak beni çok üzdü psikolojim bozuldu
Paylaşımcı ruh bu olsa gerekDiğeri de kabullenmiş ama. Demek ki onun daha çok evlenilebilitesi varmış.
Niye acımasız olayım ki? sizi tercih etmesini beklemediniz mi? bütün hırsınız onların nişanlanmasıçok acımasızsınız
umarım yaşadığımı yaşamazsınız. bütün hırsım o falan değil. yıllarımı verdim, kimseyle yaşamadıklarımı yaşadım neden çünkü o da benim gibi aşık sanıyodum, sonra bunları öğrenmek çok ağırNiye acımasız olayım ki? sizi tercih etmesini beklemediniz mi? bütün hırsınız onların nişanlanması
bana iftira atıyorsunuz. umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız. birisine aşık olup güvenip inanmanın karşılığı bu mu olmalı?Sırf adamla evlenmek ve kendine bağlamak için cinsellik yaşamak da ne bileyim…
Adamın kendi ise her gün başka kızla cinsellik yaşıyor. Bunu mideniz nasıl kaldırıyor ya.
Tamam şimdi anladım seni. Derdin aslında affetme affetmeme, başkasıyla nişanlanma nişanlanmaması değil; asıl derdin ilk cinsel deneyim(buna anlam yüklemen), şuursuzca güvendiğn( ama aslında baya baya ayak üstü uyutulup alice harikalar diyarına yol alman)(şu an sorunum bütün bunları nasıl aşacağım? inanıp güvendiğim ve kimseyle yaşamadıklarımı yaşadığım kişi tarafından bunlara maruz kalmak beni çok üzdü psikolojim bozuldu, herkes sende affetmişsin demiş, yaşanan detayları bilmeden acımasız yorumlar yazmışsınız…bizim aramızda cinsel şeyler yaşandı, birbirinizin ilkiyiz sanıyordum, evleneceğimizi söylediği için böyle şeyler olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti, biz ayrıyken beni aldattığı kızla sadece bir kere görüştü, ama işte sonra bunları öğrendim hala kendime gelemiyorum)
bana iftira atıyorsunuz. umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız. birisine aşık olup güvenip inanmanın karşılığı bu mu olmalı?