Seni bir an aldatildiğim kız sandim. Ama tarihler uymuyor.
Aynı şeyleri yaşadım hatta bir konum bile var yüzlerce yorum gelmişti ve herkes haklıydı. Biz bu insanlardan yakamizi kurtaralım. İnan unutuluyor. Burada acımdan neler yazmışım ama geçti işte.
Benimki de benimleyken birini bulmuş. Hafif ayrıl barışlı bir dönemdeydik. Bir gün aniden engellenince annesi arayıp oğlunun sozlenecegini söylemişti. Meğer aylardır biriyle gorusuyormus.
Aynı şekilde birkaç gün önce bana evlenelim diyordu ağlıyordu telefonda falan. Kıza bunları anlattım inanmadı ama içine şüphe düştü ve ayrıldılar. Çünkü ikimiz de aldatılmış olduk.
Aynı ilk olaylar falan. Benim evime senden başkası giremez dediği evi halka açık kamu alanı alanı olmuş. Arkadaşlarımı bile eve çağırmış zamanla öğrendim.
Daha önce pek çok olay oldu ve affetmistim çünkü bizim gibi bir çift dünyaya gelmez biz birbirimizi çok seviyoruz falan sanıyordum aynı senin gibi. İhaneti affetmedim.
1 sene geçti. Çok canım yanmıştı. Ama geçti. Senin de geçecek. Bu süreçte zaten zayifken 8 kilo vermiştim. Çok şükür 10 kilosunu geri aldım