- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
-
- Konu Sahibi calidreamin
Valla hatırlamıyorum da Ferhunde değildir. O adam zengin degildi Ferhunde'nin ilgi alanına girmez
Bence de kandırılmak kötü. Bı de şüphelensen paranoyak oluyorsun. Öyle için için yiyor. Saçma sapan bir durum.
O yüzden itiraf etmesi çok iyi. En azından nasıl bir durumun içinde olduğunu bilir insan.
katılmıyorum bunun alkolle alakası yok. alkol bahane sadece.
Tabi ki bahane, ben aksini söylemedim zaten.
Aşırı alkol alınca bilinçaltını etkilediği de bir gerçek. Bu yüzden alkol alınca böyle şeyler yaşanıyor dedim.
Alkole karşı bir insan değilim ama malesef gerçek bu.
İrade meselesi olmasına katılmakla beraber tecrübelerim doğrultusunda yabancı erkeklerin en azından dürüstlük hususunda artıları olduğunu düşünerek böyle bir kıyaslama yaptım. Türk erkeğinin bir tanesi bile ben seni aldattım diyeceğine inanmıyorum ama yabancılarda böyle bir gizleme söz konusu değil. Doğrusu yanlışı kişiye göre değişeceği için tartışılır bir konu. Herkesin fikrine de saygım var ama ben saygı duyuyorsam sizde benim fikrime saygı duymak zorundasınız. Benim fikrim yabancı erkeklerin kadına karşı daha dürüst oldukları yönünde. Türk erkeklerinin de farklı artıları var mutlaka.Arkadaşkar şu türk yabancı ayırdımını bırakın lütfen herkezde aynı laf ordaki erkeklerin çoğu hayat benim hayat diyor kaç yabancı kız türk erkek istiyor sadakatten dolayı ilişki saygısından dolayı biliyo musunuz bizim erkeklerimiz sevdiği zaman dimdik duruyo aldattıysada evet canım istedi yaptım demiyo en azından bu şekilde yaklaşmayın lütfen yada bi ortamda seni gözüme kestirdim bu gece illa benlesin demiyo konu sahibinin partneride dürüstlük abidesi seçilmesin ben bunu yaptım devamı gelebilir diyo yani barışsa sakat bi ilişki olucak artık bu ki o ortamda o kadar insanın arasında neden bu adam evine bırakmak istemiş neden bu adam öpüşmüş irade meselesi bunlar
Fikirlerine saygı duyuyorum ama bir kaç kişiden için yada kendi çevreniz öyle olduğu için koskoca halkı Türk erkekleri böyle diye kötüleyemezsiniz ne yani aldatıldığında duygusuzca karşına geçip seni aldattım denmesi mi hoşuna gider hiç çaba sarfetmeden en azından bizim erkeklerimiz yaptığının yanlış olduğunu biliyor yabancılar gibi serbest ilişki mottosunu edinmiyor kendine yada çift değiştirme yapmıyor yada ben sıkıldım deyip çekip gitmiyor bunu demek istedim inanın onların yaşamı daha saygısız ve seviyesiz neler duydum gördümİrade meselesi olmasına katılmakla beraber tecrübelerim doğrultusunda yabancı erkeklerin en azından dürüstlük hususunda artıları olduğunu düşünerek böyle bir kıyaslama yaptım. Türk erkeğinin bir tanesi bile ben seni aldattım diyeceğine inanmıyorum ama yabancılarda böyle bir gizleme söz konusu değil. Doğrusu yanlışı kişiye göre değişeceği için tartışılır bir konu. Herkesin fikrine de saygım var ama ben saygı duyuyorsam sizde benim fikrime saygı duymak zorundasınız. Benim fikrim yabancı erkeklerin kadına karşı daha dürüst oldukları yönünde. Türk erkeklerinin de farklı artıları var mutlaka.
Fakat bir yorum yaparken her ne kadar doğru olmasa da bir halkın geneline göre yorum yapılır. Benim yapmış olduğum tespitte bu yönde.
Fikirlerine saygı duyuyorum ama bir kaç kişiden için yada kendi çevreniz öyle olduğu için koskoca halkı Türk erkekleri böyle diye kötüleyemezsiniz ne yani aldatıldığında duygusuzca karşına geçip seni aldattım denmesi mi hoşuna gider hiç çaba sarfetmeden en azından bizim erkeklerimiz yaptığının yanlış olduğunu biliyor yabancılar gibi serbest ilişki mottosunu edinmiyor kendine yada çift değiştirme yapmıyor yada ben sıkıldım deyip çekip gitmiyor bunu demek istedim inanın onların yaşamı daha saygısız ve seviyesiz neler duydum gördüm
siz ciddi ciddi türk erkekleri aldatıp söylemiyor diye savunuyor musunuz şimdi
Bu kanıya nasıl vardığınızı anlıyamadım aldatma ger şekilde kötüdür polemiğe girmek istemiyorum sadece türk erkekleri şöyle böyle demeyin yeter
Bu kanıya nasıl vardığınızı anlıyamadım aldatma ger şekilde kötüdür polemiğe girmek istemiyorum sadece türk erkekleri şöyle böyle demeyin yeter
ne yani aldatıldığında duygusuzca karşına geçip seni aldattım denmesi mi hoşuna gider hiç çaba sarfetmeden en azından bizim erkeklerimiz yaptığının yanlış olduğunu biliyor
İki kadını aynı anda idare edip onca zaman fedakarlık yapan karısına/sevgilisine boynuz takıp orda burda kaç kadını aynı anda idare ettiğini böbürlene böbürlene anlatanını değil de aldatmanın yanlış olduğunu bildiği için gelip sevgilisine anlatanını daha saygılı buluyorum.Fikirlerine saygı duyuyorum ama bir kaç kişiden için yada kendi çevreniz öyle olduğu için koskoca halkı Türk erkekleri böyle diye kötüleyemezsiniz ne yani aldatıldığında duygusuzca karşına geçip seni aldattım denmesi mi hoşuna gider hiç çaba sarfetmeden en azından bizim erkeklerimiz yaptığının yanlış olduğunu biliyor yabancılar gibi serbest ilişki mottosunu edinmiyor kendine yada çift değiştirme yapmıyor yada ben sıkıldım deyip çekip gitmiyor bunu demek istedim inanın onların yaşamı daha saygısız ve seviyesiz neler duydum gördüm
Bende nerde kaldığınızı merak ediyodum mery 50hanım Zira polemikleri çok seviyorsunuz. Ben türk yabancı diye kıyas yapmayın diyorum hala istediğiniz yerden çekiyosunuz konuyu aldatan adamın ırkı cinsi milleti olmaz bunu anlayın önce aldatmış aldatmıştır buna göre yargı yapın türkler olsa söylemezdi etmezdi bak yabancı erkek söylemiş değil anlatabildim mi ayrıcaaaa benim kocam bana kul köle merak etmeyin dilerim sizinde öyle olurda evdeki mutsuzluğunuzu şuralarda insanlara sataşarak atmaya çalışmazsınızİki kadını aynı anda idare edip onca zaman fedakarlık yapan karısına/sevgilisine boynuz takıp orda burda kaç kadını aynı anda idare ettiğini böbürlene böbürlene anlatanını değil de aldatmanın yanlış olduğunu bildiği için gelip sevgilisine anlatanını daha saygılı buluyorum.
Sizin savunmanıza göre eşiniz türk olsun sizi aldatsın ama sonra çabalarsa sizin için sorun yok anladığım kadarı ile. Diyorum ya herkesin kendi tercihi. Öyle mutlu olacaksanız ne mutlu türküm diyene
Sevgiliniz türk olsaydı asla dürüst olup anlatmazdı :) saklamak için elinden geleni yapardı. Bu açıdan erkek arkadaşınızı tebrik etmek lazım dürüstlüğü için.
Ama bu yaptığı hatayı değiştirmiyor...İşin içine alkol girince malesef bu tarz durumlar yaşanıyor. Ve bir kez daha alkol aldığında bunu tekrar yapmayacağının garantisi yok.
Ayrılmakla doğru olanı yapmışsınız..
Dilerim daha güzel bir hayatınız olur bundan sonra
Polemik derken? Ben konuya yorumumu yaptım siz beni alıntıladınız. Bende kendi fikrimi savunarak cevap verdim. Olan bu. Sizin gibi düşünmeyen her insanı polemik çıkarmakla suçlamanız ne kadar etik bilemedim doğrusu.Bende nerde kaldığınızı merak ediyodum mery 50hanım Zira polemikleri çok seviyorsunuz. Ben türk yabancı diye kıyas yapmayın diyorum hala istediğiniz yerden çekiyosunuz konuyu aldatan adamın ırkı cinsi milleti olmaz bunu anlayın önce aldatmış aldatmıştır buna göre yargı yapın türkler olsa söylemezdi etmezdi bak yabancı erkek söylemiş değil anlatabildim mi ayrıcaaaa benim kocam bana kul köle merak etmeyin dilerim sizinde öyle olurda evdeki mutsuzluğunuzu şuralarda insanlara sataşarak atmaya çalışmazsınız
tamam hadi koş yemeğeeeeeee adile naşit gibi zil çalıyorum bağırırken
bak şu an happy as a bee diye bi şarkı dinliyorum hayat güzel be konu sahibesi.
Herkez fikrini beyan edebilir türk yabancı kıyaslamasına karşıyım ayrıca bi geri dönün bakın siz beni alıntıladınız konuya cevap vermediniz konu sahibine bile yorumda bulunmadınızPolemik derken? Ben konuya yorumumu yaptım siz beni alıntıladınız. Bende kendi fikrimi savunarak cevap verdim. Olan bu. Sizin gibi düşünmeyen her insanı polemik çıkarmakla suçlamanız ne kadar etik bilemedim doğrusu.
Neyse Allah mutluluğunuzu daim etsin. Banlanmaya hiç niyetim yok.
“Dürüstlüğün için teşekkür ederim, haberim de olmayabilirdi. Fakat benim değerlerime göre yaptığın şeyden sonra devam edemeyeceğim. Çünkü sadakat herşeydir “
der giderdim. Ve acım %60 daha azalırdı.
Kararınızı tebrik ediyorum. Kendisine saygı duyan bir kadınsınız ne mutlu
Adamın dürüst olması güzel konu sahibi dürüstlüğünden dolayı tebrik ederek güzelce ayrılmak sizin için en iyisi dediğiniz gibi en azından vaktinizi çalmadı hayat güzel be keyfini çıkarmaya bakYedim yedim, guzel bir kahvalti hazirladim kendime. Hepinize tesekkurler desteginiz icin. Kimseye anlatamadim daha, buraya yazdim, yorumlariniz kiymetli :)
Hayır söylemeye çalıştığım şey şuydu, evliyken aldatılmanın sadece duygusal boyutu yok maddi boyutu var, yasal boyutu var, arada çocuk var....yani tekme koymak kolay değil. Öte yandan evli değilsen arada yasal bir yükümlülük yok ayrılmak gayet kolay.