Aldatilma sonrasi

Arkadaşkar şu türk yabancı ayırdımını bırakın lütfen herkezde aynı laf ordaki erkeklerin çoğu hayat benim hayat diyor kaç yabancı kız türk erkek istiyor sadakatten dolayı ilişki saygısından dolayı biliyo musunuz bizim erkeklerimiz sevdiği zaman dimdik duruyo aldattıysada evet canım istedi yaptım demiyo en azından bu şekilde yaklaşmayın lütfen yada bi ortamda seni gözüme kestirdim bu gece illa benlesin demiyo konu sahibinin partneride dürüstlük abidesi seçilmesin ben bunu yaptım devamı gelebilir diyo yani barışsa sakat bi ilişki olucak artık bu ki o ortamda o kadar insanın arasında neden bu adam evine bırakmak istemiş neden bu adam öpüşmüş irade meselesi bunlar

Yorumunuz icin tesekkurler. Milliyet ayrimina girmek istemiyorum aslinda ama inanin buradaki Turk erkek arkadaslarimin yaptiklarini gorseniz eminim fikrinizi degistirirdiniz. Sadakat degil de, iliskide kadina gosterilen korumaci tavir (korumaci derken hayati kisitlayan seylerden bahsetmiyorum), iliskinin sorumlulugunu alma ve belki merhamet derseniz anlayabilirim ama bunlar zaten bizim kadin erkek insanimizda daha belirgin olan davranislar.

Yorumunuz icin tesekkurler. Milliyet ayrimina girmek istemiyorum aslinda ama inanin buradaki Turk erkek arkadaslarimin yaptiklarini gorseniz eminim fikrinizi degistirirdiniz. Sadakat degil de, iliskide kadina gosterilen korumaci tavir (korumaci derken hayati kisitlayan seylerden bahsetmiyorum), iliskinin sorumlulugunu alma ve belki merhamet derseniz anlayabilirim ama bunlar zaten bizim kadin erkek insanimizda daha belirgin olan davranislar.
Daha güzel ve daha çok değer göreceğin bi ilişki temenni ediyorum canım

Acaba sarhoş olmadan önce hoşuna mı gitmişti kız? Tabiki çok kötü birşey ama bilinçli yapmamış ve gelip anlatmış. Bilemiyorum zor bir durum

Bilemiyorum elbette hosuna gitmis de olabilir ama bilincli oldugunu dusunmuyorum zaten. Cok alkolluydu ve yazdiklari anlasilmiyordu. O kadar icmesini gerektirecek bir sey yoktu, kendisini frenlemesi gerekirdi. Hayatinda biri var artik bekar biri degildi.

öncelikle yaşadığınız şoka üzüldüm, lütfen asla affetmeyin. bu iğrenç bir durum, demek ki o hatunla aralarında bir elektrik oldu ya da vardı hep.. alkol alınca ortaya çıkmış olabilir.
ama adamı şu açıdan takdir ettiğimi belirtmeden geçememem, insan gibi bunu gelip itiraf etmesi çok medeni.türk erkeği olsa gözünüzle görseniz inkar eder, hatta aranızın kötü oldugu zamanlarda öteki hatunla da bir tür ilişki yaşamaya devam ederdi.

Elektrik olmus olabilir ama ben o anda kisinin kimliginin onemli oldugunu sanmiyorum. Bence o an kim olsa birseyler yasanacakti, kiz da ortam sagladi.

Opusmekle kaldigina emin misin?
Ayrica o gruptan neden ayrildin da baska yere gittin?

Olan olmus
Bir sans daha vereceksen unut
Tekrari olursa affetmem de
Ama ayrilacaksan da dunyanin sonu degil
Zamanla alisirsin

Yani 7/24 esinizi ya da sevgilinizi kontrol etmek mumkun degil. Onun da bir hayati var benim de. Surekli bir arada olamayiz ki. Guvendim kendi arkadaslarimla vakit gecirmek icin ayrildim. Ben gittim diye meydani bos bulup aldatmasi gerekmiyordu.

Merhaba.Zor bir süreç kolay geçer umarım.Belki saçma gelicek ama yazamadan edemedim.Konunuzu ilk okuduğumda nedense sanki erkek arkadaşınız sizin onu terk etmeniz için böyle bişey söylemiş gibi hissettim.Bilmiyorum belkide türk erkeği yapısı gibi değiller “tam inkar,hep inkar” Ama dürüstçe bunu söylemesi garip geldi.

Terketmek icin boyle bir sey cok agir degilmi ya? :KK43:
Cok guzel giden bir birliktelikti, ailesiyle tanistirmak icin gun sayiyordu, Turkiye'ye gitmek icin ucak bileti bakiyorduk onceki gun. Bence olmasi gereken bu, itiraf etmiyorsan zaten aldattigin insana bir de aptal muamelesi yapmak daha da karaktersizlik.

Kızda ki orospuluğa bakarmısınız ya, adamın sevgilisiyle otur muhabbet et sonra yakınlaş. Adamda şerefsiz aciz resmen. Miğde bulandırıcı.

Yaşadığın duygu o kadar zor kiii. Geçiyor ama geçene kadar insanın anası ağlıyor. Böyle zamanlarda yakın bir arkadaş desteği çok önemli

Olayin detayini bilemiyorum, sonucta iki kisinin yaptigi bir sey. Her ikisi de suclu.
Ben ayrildiktan sonra sohbetleri sirasinda evlilikle ilgili mevzular gecmis ve kiz da desteklemis evlenin diye. Bunu bana dun soyledi eski sevgilim.

Saydırmış içini dökmüşsünüz çokta iyi yapmışsınız. Ben ilişkim boyunca aldatılmış , bunu ayrıldıktan bir kaç ay sonra öğrenmiş ve sessiz kalmıştım iletişimde olmadığımız için. Tüm söylemek istdiklerim içimde kaldı kendi kendimi yedim durdum. Bunu hazmetmek zor , zamana bırakIn. Gereken herşeyi söylediyseniz heryerden engelleyin size ulaşamasın. Kendi kendinizle kalın . Affetmeyi düşünmeyin türk olup olmaması fark etmez aldatmak aldatmaktır ve bi kere yapan hep yapar bence. Zor olacak ama geçiyor merak etmeyin

Tesekkur ederim. Umarim gecmiste yasadiginizla kalir bir daha boyle insanlarla karsilasmazsiniz siz de. Ona bana ulasabilecek ortam birakmadim, engellemedim ama yazacak yuzu kalmadi.

Bilemiyorum elbette hosuna gitmis de olabilir ama bilincli oldugunu dusunmuyorum zaten. Cok alkolluydu ve yazdiklari anlasilmiyordu. O kadar icmesini gerektirecek bir sey yoktu, kendisini frenlemesi gerekirdi. Hayatinda biri var artik bekar biri degildi.
Evet haklısınız o konuda bilinçli davranması gerekirdi. Yani yanınızda içse neyse ama sapıtacağını bilip öyle içmesi olmamış

Bende nerde kaldığınızı merak ediyodum mery 50hanım Zira polemikleri çok seviyorsunuz. Ben türk yabancı diye kıyas yapmayın diyorum hala istediğiniz yerden çekiyosunuz konuyu aldatan adamın ırkı cinsi milleti olmaz bunu anlayın önce aldatmış aldatmıştır buna göre yargı yapın türkler olsa söylemezdi etmezdi bak yabancı erkek söylemiş değil anlatabildim mi ayrıcaaaa benim kocam bana kul köle merak etmeyin dilerim sizinde öyle olurda evdeki mutsuzluğunuzu şuralarda insanlara sataşarak atmaya çalışmazsınız

Bence bunun kul kole olmakla bir ilgisi yok. Aramizdaki iliskiyle bir ilgisi de yok boyle bir seyin basima gelmesinin. Kendini kontrol etmesini bilmiyorsa kisi, ortam saglaninca kul kole oldugu insani dusunmuyor bile.

Bence bunun kul kole olmakla bir ilgisi yok. Aramizdaki iliskiyle bir ilgisi de yok boyle bir seyin basima gelmesinin. Kendini kontrol etmesini bilmiyorsa kisi, ortam saglaninca kul kole oldugu insani dusunmuyor bile.
Çok aşık demiycem aşk gelip geçici ama çok değer veren seven insan yapmaz kuzum çünkü karşısındakinden önce kendi içindeki sevgisine yakıştıramaz güzel seven adamlar aldatmaz ama çok sarhoşluk yaptırabilir buna bişey diyemem ki düşüncem zaten onlar orda bi etkileşim bi bakış bişey yaşamıştır sarhoşlukla da oluvermiştir çünkü birbirlerinden cesaret almışlar tek taraflı değil hadi kız gözüne kestirdi hop yapıştı adama ama ikiside niyeti bozmuş senin hikayende

Çok aşık demiycem aşk gelip geçici ama çok değer veren seven insan yapmaz kuzum çünkü karşısındakinden önce kendi içindeki sevgisine yakıştıramaz güzel seven adamlar aldatmaz ama çok sarhoşluk yaptırabilir buna bişey diyemem ki düşüncem zaten onlar orda bi etkileşim bi bakış bişey yaşamıştır sarhoşlukla da oluvermiştir çünkü birbirlerinden cesaret almışlar tek taraflı değil hadi kız gözüne kestirdi hop yapıştı adama ama ikiside niyeti bozmuş senin hikayende

Evet, ben kesinlikle kizla alakali bir sey goremiyorum ortada. Benim de erkek arkadaslarim var, O hayatimdayken hicbiri bugune kadar boyle bir yaklasimda bulunmadi cunku ben o cesareti vermedim kimseye. Muhabbetin nereye gidecegini iki kisi belirliyor, tek tarafli bir olay degil bu da.

Evet, ben kesinlikle kizla alakali bir sey goremiyorum ortada. Benim de erkek arkadaslarim var, O hayatimdayken hicbiri bugune kadar boyle bir yaklasimda bulunmadi cunku ben o cesareti vermedim kimseye. Muhabbetin nereye gidecegini iki kisi belirliyor, tek tarafli bir olay degil bu da.
Peki sana bu dürüstlüğü ysptı ya pişman mıydı kurtarmak için bişeyler yaptı mı yoksa itirafını yapıp kenara mı çekildi

X