Aldatilma sonrasi

Ben de aynisini soyledim. Ilk kez bensiz disari ciktin ve onda da beni aldattin diye. Konusmuyorum artik, diyecegimi dedim zaten, bende de soleyecek sey kalmadi. Sarki icin de tesekkurler :)

Yabanci onlarda bu normal diye dusunulmesini sacma buluyorum. Meslegim geregi cok yabanci insanla tanistim calistim arkadaslik dostluk kurdum ama kimseden bu tarz davranislari hafife alan tavirlar gormedim. Ha hayatlarinda biri yokken tabii ki rahat davranirlar. Bunu bizim kulturde de cok yapiyorlar artik ama iliskisi varken oo abla da citirmis suna bi yumulayim nolcak ki dusuncesi yabancilara ozgu degil. Erkeklere ozgu diyelim. Surda kac konu okuyoruz aldatmayla ilgili ve hepsi de turk. Ama ortak ozellikleri erkek. Benim felsefem’en iyisi daragacinda....’ hepsi ayni seyin laciverti sonucta. Ha hans olmus ha hamza..

Kesinlikle katiliyorum. Ben uzun zamandir burada yasamiyorum ve ilk kez yabanci biriyle bir sevgililik durumum oldu. Aliskin oldugumuz bir yapi var, iliskiyi sahiplenme konusunda bence Turkler bir adim onde. Turk olmadigini soylemekteki amacim, ilk basta bu konuda biraz cabalamamizdi. O da destek oldu, orta yolu bulduk demek istedim.

Sizsiz ilk dışarı çıkışında aldatan ilerde neler yapardı. Ayrılmakla doğru karar vermişsiniz. Normal hayatınıza devam etmeye çalışın, evden çıkmayacak duruma gelip içinize kapanmayın derim. Birde o kız arkadaş grubundansa nasıl yakınlaşabiliyor , belki de kızla o gün tanıştılar. Gerçi önemi yok adam bariz aldatmış, hatırlamıyorum dediği kısımlarda da birlikte olmuş olabilirler. Öpüşmekle kaldığını ifade düşünmüyorum pek.

Bunlar okul arkadaslari, 10 yildan fazla arkadasliklari var ama cok samimi degiller. Kizi en son 2 sene once gordugunu soylemisti. O eve gitmesi hata, opusmus veya ileri gitmis cok da onemli degil su asamada hepsi ayni benim icin.

Ben de aynisini soyledim. Ilk kez bensiz disari ciktin ve onda da beni aldattin diye. Konusmuyorum artik, diyecegimi dedim zaten, bende de soleyecek sey kalmadi. Sarki icin de tesekkurler :)

tamam hadi koş yemeğeeeeeee adile naşit gibi zil çalıyorum bağırırken

bak şu an happy as a bee diye bi şarkı dinliyorum hayat güzel be konu sahibesi.

“Dürüstlüğün için teşekkür ederim, haberim de olmayabilirdi. Fakat benim değerlerime göre yaptığın şeyden sonra devam edemeyeceğim. Çünkü sadakat herşeydir “

der giderdim. Ve acım %60 daha azalırdı.

Kararınızı tebrik ediyorum. Kendisine saygı duyan bir kadınsınız ne mutlu

Sevgiliniz türk olsaydı asla dürüst olup anlatmazdı :) saklamak için elinden geleni yapardı. Bu açıdan erkek arkadaşınızı tebrik etmek lazım dürüstlüğü için.

Ama bu yaptığı hatayı değiştirmiyor...İşin içine alkol girince malesef bu tarz durumlar yaşanıyor. Ve bir kez daha alkol aldığında bunu tekrar yapmayacağının garantisi yok.

Ayrılmakla doğru olanı yapmışsınız..

Dilerim daha güzel bir hayatınız olur bundan sonra

En iyi ihtimalle içince kendini kaybediyo diyebiliriz hadi aldatılmak demeyelim. Ağzıyla içmediği için ayrılırdım ben olsam habire bunun getirdiği sorunlarla uğraşamazsınız.

katılmıyorum bunun alkolle alakası yok. alkol bahane sadece.

Bende aşinayım oranın kültürüne tek gecelik ilişkiler aşk yoksa normal yoksa seven ordada seviyo aldatmadan sahip çıkıyo bu düşünceler nasıl düşünceler böyle evli değilsin ve 8 aylık bi ilişki bence atlatmaya bak konuyu bu tarzdaki adamlar genelde “ o kültürün adamı “ ya 3 5 sene sonra da olası bi evlilikte ben sıkıldım deyip gidebiliyo

Turk degil diye aldatmasini kim normallestirdi anlamadim ki?
Bir de aldatilmak sadece evli insanlarin mi canini sikiyor?

Hayır söylemeye çalıştığım şey şuydu, evliyken aldatılmanın sadece duygusal boyutu yok maddi boyutu var, yasal boyutu var, arada çocuk var....yani tekme koymak kolay değil. Öte yandan evli değilsen arada yasal bir yükümlülük yok ayrılmak gayet kolay.

Herkes kendini bilir sakın bugüne kadar böyle biseyine rastlamadım hiç guvenimi sarsmadi zaten alkolden dolayı sarhoşken olmuş normalde beni aldatmak diye düşünme hukukta da alkol hafifletici değil ağırlaştırıcı nedendir. Allah iyilerle karşılaştırsın başka bişey diyemiyorum

Yani fazlası olsa onuda anlatırdı sonuçta türk değil. Yabancılar bu konuda dürüst oluyor. Ama öpüşme yakınlaşma da aldatmadır bana göre yol verin gitsin.

Yani fazlası olsa onuda anlatırdı sonuçta türk değil. Yabancılar bu konuda dürüst oluyor. Ama öpüşme yakınlaşma da aldatmadır bana göre yol verin gitsin.
Arkadaşkar şu türk yabancı ayırdımını bırakın lütfen herkezde aynı laf ordaki erkeklerin çoğu hayat benim hayat diyor kaç yabancı kız türk erkek istiyor sadakatten dolayı ilişki saygısından dolayı biliyo musunuz bizim erkeklerimiz sevdiği zaman dimdik duruyo aldattıysada evet canım istedi yaptım demiyo en azından bu şekilde yaklaşmayın lütfen yada bi ortamda seni gözüme kestirdim bu gece illa benlesin demiyo konu sahibinin partneride dürüstlük abidesi seçilmesin ben bunu yaptım devamı gelebilir diyo yani barışsa sakat bi ilişki olucak artık bu ki o ortamda o kadar insanın arasında neden bu adam evine bırakmak istemiş neden bu adam öpüşmüş irade meselesi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…