Herkese merhaba,
Sevgilimle yaklasik 8 aydir beraberiz, yurtdisinda yasiyorum ve kendisi Turk degil. Her ulkenin insanlarinin kendine has iliski tarzi var ve biz de orta yolu bulabilmek icin biraz ugrastik. Kendisi 30'lu yaslarda olmasina ragmen daha once ciddi bir iliskisi olmamis, bulamadim kimseyi, uzun iliski kuracak kadar yakin hissedemedim diyor. Bir iliskiden beklentim saygi, sadakat ve durustluk. 2 gun oncesine kadar bu 3 konuyla ilgili canimi sikacak tek bir olay olmadi.
2 gun once bir grup arkadasiyla gorusecekti ve beni de cagirdi tanisayim diye. Gittik, aralarinda bir kiz da vardi, epeyce sohbet ettik, Hepsi 30'lu yaslarinda insanlar, evliler vs. Ben baska bir arkadas grubuyla planim oldugu icin yanlarindan ayrildim. Erkek arkadasim orada kaldi ve gece 12'ye kadar devam ettiler. Ben arkadaslarimla yemek yiyip eve dondum. Yanlarina tekrar gitmek istemedim cunku cok alkolluyduler, o tribi cekemeyecegimi dusundum ve erkek arkadasim birlikteligimiz boyunca ilk defa o gece arkadaslariyla birlikte vakit gecirecekti, serbest alan olsun istedim. Araliklarla mesaj atti ama kelimelerindeki hatalardan epey sarhos oldugu belliydi, normalde dikkat eder. 2 saat kadar bir sey yazmadi ve sonra "Eve gidiyorum arabayi ariyorum" dedi, zor bela araba kullanmamasina ve uber cagirmasina ikna edebildim.
Ertesi gun her sey normaldi. Dun yemek yaptim, birlikte yedik ama O soguktu. Normalde elimi tutar, yanagimi oper devamli, dun tutmadi, hic opmedi, abuk subuk anlamsiz videolar izledi hep. 2 kere ne oldugunu sordum cevap vermedi sonra "sana o aksamla ilgili anlatmam gereken bir sey var" dedi. Gozleri doldu ve "nasil oldu hatirlamiyorum ama o gun tanistigin kizla opustuk" dedi. "En son evine birakacaktim, evine nasil yurudugumuzu hatirlamiyorum, sonra opustugumuzu ve yakinlastigimizi hatirliyorum. Sonra birden evden ciktigimi hatirliyorum kesik kesik. Kesinlikle seks yok ama sonucta seni aldattim" dedi. Hic bir sey diyemedim ve hemen orayi terkedip kendi evime geldim. Dedigim gibi bugune kadar guvenimi sarsici en ufak hareketini gormedim ve resmen sok gecirdim.
O gece konusmak istedi ama ben konusacak halde degildim. Eve geldikten sonra ozur diledigini vs belirten mesajlar yazdi. Cevap vermedim. Ancak bu sabahtan itibaren kendimi tutamayip ne var ne yok saydirdim. (su anda burada gece)
Sabah ayrildigimi belirten mesajla basladim olaya. Bazen cok kabalastim, kendimi tutamiyorum, sindiremiyorum yaptigini. Dun gece uyuyamadigini ve bugun ise gitmedigini yazdi ve butun gun de icmeye devam etti. Aslinda oyle alkole duskun biri degil ya da icince sapittigi icin yanimda cok almiyordu.
Aldatilmanin ne kadar buyuk aci verebilecegini tahmin bile edemezdim. Sakin kalmak istiyorum sadece, butun gun yemek yemedim, dun onunla yedigimle duruyorum.
Nasil sakin kalabilirim, tecrube eden var mi? Neler yaptiniz bu surecte?