Aldatilma sonrasi

Kaç yabancı kız Türk erkek mi istiyor Neyse size bazı gerçekleri yazmayayım o zaman,üzülürsünüz

Ama şu konuda katılıyorum.Batılı olması veya olmaması erkek oldukları gerçeğini değiştirmiyor.''Türk olsa söylemezdi'' doğru bir bakış açısı değil,gayet kız arkadaşını her gün aldatıp ertesi gün suratına gülen İngiliz insanlar tanıyorum,hani hangi biri söylüyor aldattığını Konu sahibinin sevgilisi yine bir tık dürüst davranmış ama yaptığı yanlışı düzeltmiyor işte.

ya burda 1 tane konu var mı sevgilim bana aldattığını söyledi diye açılan?

tabi ki yabancılarda da sinsice aldatan vardır. ama daha dürüst oldukları kesin. erkek mizacı değişmez aldatma çok fazla var. ama aldatıp da bişey olmamış gibi devam etmiyor hayatına üzülüyor vicdan azabı duyuyor sizce bu sinsice aldatmaktan daha iyi değil mi?

Acaba sarhoş olmadan önce hoşuna mı gitmişti kız? Tabiki çok kötü birşey ama bilinçli yapmamış ve gelip anlatmış. Bilemiyorum zor bir durum

Konu sahibi değil canım yorumlardaki bayanların hepsi batı erkeklerinde bu normal sonuçta türk olsaydı kesin inkar ederdi ayrıl derdim diyor bu mantık çok yanlış

Buradaki konulara göre ''hiç yok'' diyemeyiz ama,burası İnternet,lütfen yapmayın ya Dürüst olan Türk erkekleri de var,direk karalamak doğru değil.
Ayrıca ben bir tık daha dürüst dedim zaten ama yaptığı yanlışı düzeltmiyor.Affedilecek bir durum yok ortada.

iyi yapmissiniz ona birdaha guvenemesinz bence insalar evliliklerini yuvalarini dagitiyor bu yuzdrn sizin kaybedeceginiz bise yok

ya kim var? ben hiç duymadım kocam sevgilim beni aldatmış diyen. kim var lütfen bu kadar canhıraş savunduğunuz erkekler nerede? ben yabancı forumları da geziyorum çok duydum itiraf ettiklerini.

öncelikle yaşadığınız şoka üzüldüm, lütfen asla affetmeyin. bu iğrenç bir durum, demek ki o hatunla aralarında bir elektrik oldu ya da vardı hep.. alkol alınca ortaya çıkmış olabilir.
ama adamı şu açıdan takdir ettiğimi belirtmeden geçememem, insan gibi bunu gelip itiraf etmesi çok medeni.türk erkeği olsa gözünüzle görseniz inkar eder, hatta aranızın kötü oldugu zamanlarda öteki hatunla da bir tür ilişki yaşamaya devam ederdi.

ya kim var? ben hiç duymadım kocam sevgilim beni aldatmış diyen. kim var lütfen bu kadar canhıraş savunduğunuz erkekler nerede? ben yabancı forumları da geziyorum çok duydum itiraf ettiklerini.

Hanımefendi sakin olun,neden olmasın öyle bir erkek Türkiye'de ? Biz Türk insanı olarak farklı bir canlı türü falan değiliz,insanın iyisi kötüsü her yerde vardır.Ha karşınıza bu kadar sık çıkmamasının sebebi şey olabilir mi ''ben erkeğim,benim hakkım bu'' kafa yapısı ? Bunda da kadınların payı var,7/24 erkek güzellemesi yapınca bu kafaya sahip oluyorlar işte.

Yaprak dökümündeki fikretin kocası itiraf etmişti aldattığını ben ilk defa orda gördüm birinin itiraf ettiğini.

O değil de sadakatin Türk'ü yabancısı mı olur? Birkaç yorum gördüm sanki yabancılarda normalmiş gibi ama öyle birşey yok. Haa açık ilişki yaşamak istiyorsa o ayrı. Ama zaten burada öyle bir durum yok.

Merhaba.Zor bir süreç kolay geçer umarım.Belki saçma gelicek ama yazamadan edemedim.Konunuzu ilk okuduğumda nedense sanki erkek arkadaşınız sizin onu terk etmeniz için böyle bişey söylemiş gibi hissettim.Bilmiyorum belkide türk erkeği yapısı gibi değiller “tam inkar,hep inkar” Ama dürüstçe bunu söylemesi garip geldi.

Terkedersiniz veya devam edersiniz bilemem. Ancak bir konuda erkek arkadasınızı takdir ettim. Dürüst adammıs size anlatma gerçekleri. Bizim erkeklerimiz olsa hala ayakta uyutmaya devam ederdi ve hiç birşey olmamış gibi yüzüne bakardı. Sarhoşlugun etkisiyle saçmalamış olabilir ancak bu yaptığını affettirmez.

Yine de dürüst adammış. Ben henüz bizim buralarda itiraf edebilen bir babayiğit göremedim

Kızda ki orospuluğa bakarmısınız ya, adamın sevgilisiyle otur muhabbet et sonra yakınlaş. Adamda şerefsiz aciz resmen. Miğde bulandırıcı.

Yaşadığın duygu o kadar zor kiii. Geçiyor ama geçene kadar insanın anası ağlıyor. Böyle zamanlarda yakın bir arkadaş desteği çok önemli

evet işte bu zihniyet olmuş toplumda. yoksa dedim zaten erkek yine aldatır onun türkü yabancısı yok.

ya kadınlar olarak da mesela yabancılar daha net biz daha nazla niyazla iş yapıyoruz.

genel olarak hepimiz daha dürüst ve açık iletişimli olsak keşke

ehehe ferhundeyle miydi unutmuşum onu

ya bana aldatılmaktan daha çok kaybettiğim zaman ve enayi yerine konmak koyduğu için böyle konuşuyorum. travmatik olan aldatılmaktan öte uyutulmak kandırılmak uzun sürelerce. bu çok kötü bir his. insanlara karşı güvenin kırılıyor.

Saydırmış içini dökmüşsünüz çokta iyi yapmışsınız. Ben ilişkim boyunca aldatılmış , bunu ayrıldıktan bir kaç ay sonra öğrenmiş ve sessiz kalmıştım iletişimde olmadığımız için. Tüm söylemek istdiklerim içimde kaldı kendi kendimi yedim durdum. Bunu hazmetmek zor , zamana bırakIn. Gereken herşeyi söylediyseniz heryerden engelleyin size ulaşamasın. Kendi kendinizle kalın . Affetmeyi düşünmeyin türk olup olmaması fark etmez aldatmak aldatmaktır ve bi kere yapan hep yapar bence. Zor olacak ama geçiyor merak etmeyin

Barışsanız bile her defasında alkol aldığında tedirgin olacaksınız.Belli ki erkek arkadaşınız rahat bir tip bunu yaptıysa yine yapacaktır ben güvenmeyin derim.

Valla hatırlamıyorum da Ferhunde değildir. O adam zengin degildi Ferhunde'nin ilgi alanına girmez

Bence de kandırılmak kötü. Bı de şüphelensen paranoyak oluyorsun. Öyle için için yiyor. Saçma sapan bir durum.
O yüzden itiraf etmesi çok iyi. En azından nasıl bir durumun içinde olduğunu bilir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…