Aldatilma sonrasi

Valla hatırlamıyorum da Ferhunde değildir. O adam zengin degildi Ferhunde'nin ilgi alanına girmez:KK70:

Bence de kandırılmak kötü. Bı de şüphelensen paranoyak oluyorsun. Öyle için için yiyor. Saçma sapan bir durum.
O yüzden itiraf etmesi çok iyi. En azından nasıl bir durumun içinde olduğunu bilir insan.

bence kadınlar paranoyak falan değil. bana da öyle lanse ettirildi hep ama hepsinde de haklı çıktım erkeklerin taktiği olmuş bu. arkadan iş yürüt sonra kadın huysuzlanınca canım ya senin psikolojin bozuk ondan bu aralar. yalan. insan ilgi azalmasını adamın tavır farklılığını ufak soğukluğunu bile anlıyor.

Tabi ki bahane, ben aksini söylemedim zaten.

Aşırı alkol alınca bilinçaltını etkilediği de bir gerçek. Bu yüzden alkol alınca böyle şeyler yaşanıyor dedim.

Alkole karşı bir insan değilim ama malesef gerçek bu.

bence aksine bilinç altında ne varsa ortaya çıkıyor. böyle pislik bi arkadaşım vardı içip sarhoş olup ortamdaki kızlara sarkardı. ama mesela bana sarkmaya g.tü hiç yemedi çünkü tersim pistir bilir. o halde gayet bilinçli yaptığını anlamıştım. ondan sonra ay ben içince hiperseksüel oluyorum yalanını yemiyorum. yani o adam bu kızdan hoşlanıyormuş da içince cesaret bulmuş çünkü içki cesaret verir, kaygıyı azaltır böylece ne olacak korkusu kalkar sonuç içi ortaya çıkar.

Arkadaşkar şu türk yabancı ayırdımını bırakın lütfen herkezde aynı laf ordaki erkeklerin çoğu hayat benim hayat diyor kaç yabancı kız türk erkek istiyor sadakatten dolayı ilişki saygısından dolayı biliyo musunuz bizim erkeklerimiz sevdiği zaman dimdik duruyo aldattıysada evet canım istedi yaptım demiyo en azından bu şekilde yaklaşmayın lütfen yada bi ortamda seni gözüme kestirdim bu gece illa benlesin demiyo konu sahibinin partneride dürüstlük abidesi seçilmesin ben bunu yaptım devamı gelebilir diyo yani barışsa sakat bi ilişki olucak artık bu ki o ortamda o kadar insanın arasında neden bu adam evine bırakmak istemiş neden bu adam öpüşmüş irade meselesi bunlar
İrade meselesi olmasına katılmakla beraber tecrübelerim doğrultusunda yabancı erkeklerin en azından dürüstlük hususunda artıları olduğunu düşünerek böyle bir kıyaslama yaptım. Türk erkeğinin bir tanesi bile ben seni aldattım diyeceğine inanmıyorum ama yabancılarda böyle bir gizleme söz konusu değil. Doğrusu yanlışı kişiye göre değişeceği için tartışılır bir konu. Herkesin fikrine de saygım var ama ben saygı duyuyorsam sizde benim fikrime saygı duymak zorundasınız. Benim fikrim yabancı erkeklerin kadına karşı daha dürüst oldukları yönünde. Türk erkeklerinin de farklı artıları var mutlaka.
Fakat bir yorum yaparken her ne kadar doğru olmasa da bir halkın geneline göre yorum yapılır. Benim yapmış olduğum tespitte bu yönde.

İrade meselesi olmasına katılmakla beraber tecrübelerim doğrultusunda yabancı erkeklerin en azından dürüstlük hususunda artıları olduğunu düşünerek böyle bir kıyaslama yaptım. Türk erkeğinin bir tanesi bile ben seni aldattım diyeceğine inanmıyorum ama yabancılarda böyle bir gizleme söz konusu değil. Doğrusu yanlışı kişiye göre değişeceği için tartışılır bir konu. Herkesin fikrine de saygım var ama ben saygı duyuyorsam sizde benim fikrime saygı duymak zorundasınız. Benim fikrim yabancı erkeklerin kadına karşı daha dürüst oldukları yönünde. Türk erkeklerinin de farklı artıları var mutlaka.
Fakat bir yorum yaparken her ne kadar doğru olmasa da bir halkın geneline göre yorum yapılır. Benim yapmış olduğum tespitte bu yönde.
Fikirlerine saygı duyuyorum ama bir kaç kişiden için yada kendi çevreniz öyle olduğu için koskoca halkı Türk erkekleri böyle diye kötüleyemezsiniz ne yani aldatıldığında duygusuzca karşına geçip seni aldattım denmesi mi hoşuna gider hiç çaba sarfetmeden en azından bizim erkeklerimiz yaptığının yanlış olduğunu biliyor yabancılar gibi serbest ilişki mottosunu edinmiyor kendine yada çift değiştirme yapmıyor yada ben sıkıldım deyip çekip gitmiyor bunu demek istedim inanın onların yaşamı daha saygısız ve seviyesiz neler duydum gördüm

Fikirlerine saygı duyuyorum ama bir kaç kişiden için yada kendi çevreniz öyle olduğu için koskoca halkı Türk erkekleri böyle diye kötüleyemezsiniz ne yani aldatıldığında duygusuzca karşına geçip seni aldattım denmesi mi hoşuna gider hiç çaba sarfetmeden en azından bizim erkeklerimiz yaptığının yanlış olduğunu biliyor yabancılar gibi serbest ilişki mottosunu edinmiyor kendine yada çift değiştirme yapmıyor yada ben sıkıldım deyip çekip gitmiyor bunu demek istedim inanın onların yaşamı daha saygısız ve seviyesiz neler duydum gördüm

siz ciddi ciddi türk erkekleri aldatıp söylemiyor diye savunuyor musunuz şimdi :KK53:

ben sıkıldım diyip çekip gitmiyor evet sıkılınca aldatacak bi kadın bulup onla devam ediyor ne kadar onurlu!

serbest ilişki ve eş değiştirme karşılıklı rıza ile olan şeyler. kabul eden kişinin tercihidir bu. bizdeki gibi karım köşede dursun ben boynuzları geçireyim demek yerine ben gibi sen de yapabilirsin diyorlar en azından. savunduğumdan değil ama bu bile daha dürüstçe yahu! bunu kabul eden kadınlardan size ne?

Bu kanıya nasıl vardığınızı anlıyamadım aldatma ger şekilde kötüdür polemiğe girmek istemiyorum sadece türk erkekleri şöyle böyle demeyin yeter

buradan vardım;

ne yani aldatıldığında duygusuzca karşına geçip seni aldattım denmesi mi hoşuna gider hiç çaba sarfetmeden en azından bizim erkeklerimiz yaptığının yanlış olduğunu biliyor

valla istediğimiz gibi konuşuruz ne diyeceğimi başkalarından öğrenecek değilim. onlar yatıp kalkıp türk kadınlarını eleştirirken iyi sanki kendileri pek süperler. burada üstünüze alınacak bir şey yok ayrıca genel konuşuyoruz her milletin istisnaları vardır.

Ben eşim dahil çevremde bu dürüstlüğü gösterebilecek bir erkek tanımıyorum. Aldatılmak çok kötü ama en azından arkanızdan saçma sapan gizli kapaklı serefsizce iş çevirip sizi haftalarca/aylarca aptal yerine koyan biri değilmiş. Sanırım böylesi aptal yerine konulmak aldatılmanın acısını ikiye katlıyor. Düşününce ne kadar da utanç verici bir durumda kalıyoruz aldatılıyorsun boşanman gerekiyor diyelim bunu belgelemen gerekiyor dedektifçilik başlıyor çok gurur kırıcı bir süreç.

İki kadını aynı anda idare edip onca zaman fedakarlık yapan karısına/sevgilisine boynuz takıp orda burda kaç kadını aynı anda idare ettiğini böbürlene böbürlene anlatanını değil de aldatmanın yanlış olduğunu bildiği için gelip sevgilisine anlatanını daha saygılı buluyorum.

Sizin savunmanıza göre eşiniz türk olsun sizi aldatsın ama sonra çabalarsa sizin için sorun yok anladığım kadarı ile. Diyorum ya herkesin kendi tercihi. Öyle mutlu olacaksanız ne mutlu türküm diyene En Büyük TÜRKİYE:KK53:

İki kadını aynı anda idare edip onca zaman fedakarlık yapan karısına/sevgilisine boynuz takıp orda burda kaç kadını aynı anda idare ettiğini böbürlene böbürlene anlatanını değil de aldatmanın yanlış olduğunu bildiği için gelip sevgilisine anlatanını daha saygılı buluyorum.

Sizin savunmanıza göre eşiniz türk olsun sizi aldatsın ama sonra çabalarsa sizin için sorun yok anladığım kadarı ile. Diyorum ya herkesin kendi tercihi. Öyle mutlu olacaksanız ne mutlu türküm diyene En Büyük TÜRKİYE:KK53:
Bende nerde kaldığınızı merak ediyodum mery 50hanım Zira polemikleri çok seviyorsunuz. Ben türk yabancı diye kıyas yapmayın diyorum hala istediğiniz yerden çekiyosunuz konuyu aldatan adamın ırkı cinsi milleti olmaz bunu anlayın önce aldatmış aldatmıştır buna göre yargı yapın türkler olsa söylemezdi etmezdi bak yabancı erkek söylemiş değil anlatabildim mi ayrıcaaaa benim kocam bana kul köle merak etmeyin dilerim sizinde öyle olurda evdeki mutsuzluğunuzu şuralarda insanlara sataşarak atmaya çalışmazsınız

Sevgiliniz türk olsaydı asla dürüst olup anlatmazdı :) saklamak için elinden geleni yapardı. Bu açıdan erkek arkadaşınızı tebrik etmek lazım dürüstlüğü için.

Ama bu yaptığı hatayı değiştirmiyor...İşin içine alkol girince malesef bu tarz durumlar yaşanıyor. Ve bir kez daha alkol aldığında bunu tekrar yapmayacağının garantisi yok.

Ayrılmakla doğru olanı yapmışsınız..

Dilerim daha güzel bir hayatınız olur bundan sonra

Tesekkur ederim. Bugun daha iyiyim, saatler sonra bir seyler yiyebildim.
Daha once boyle bir sey gelmedi basima, geldiyse de itiraf eden olmadi. Sonucu degistirmese de, en azindan daha fazla vaktimi ve emegimi calmadi diye teselli ediyorum kendimi, trajikomik iste.

Bende nerde kaldığınızı merak ediyodum mery 50hanım Zira polemikleri çok seviyorsunuz. Ben türk yabancı diye kıyas yapmayın diyorum hala istediğiniz yerden çekiyosunuz konuyu aldatan adamın ırkı cinsi milleti olmaz bunu anlayın önce aldatmış aldatmıştır buna göre yargı yapın türkler olsa söylemezdi etmezdi bak yabancı erkek söylemiş değil anlatabildim mi ayrıcaaaa benim kocam bana kul köle merak etmeyin dilerim sizinde öyle olurda evdeki mutsuzluğunuzu şuralarda insanlara sataşarak atmaya çalışmazsınız
Polemik derken? Ben konuya yorumumu yaptım siz beni alıntıladınız. Bende kendi fikrimi savunarak cevap verdim. Olan bu. Sizin gibi düşünmeyen her insanı polemik çıkarmakla suçlamanız ne kadar etik bilemedim doğrusu.

Neyse Allah mutluluğunuzu daim etsin. Banlanmaya hiç niyetim yok.

Polemik derken? Ben konuya yorumumu yaptım siz beni alıntıladınız. Bende kendi fikrimi savunarak cevap verdim. Olan bu. Sizin gibi düşünmeyen her insanı polemik çıkarmakla suçlamanız ne kadar etik bilemedim doğrusu.

Neyse Allah mutluluğunuzu daim etsin. Banlanmaya hiç niyetim yok.
Herkez fikrini beyan edebilir türk yabancı kıyaslamasına karşıyım ayrıca bi geri dönün bakın siz beni alıntıladınız konuya cevap vermediniz konu sahibine bile yorumda bulunmadınız

“Dürüstlüğün için teşekkür ederim, haberim de olmayabilirdi. Fakat benim değerlerime göre yaptığın şeyden sonra devam edemeyeceğim. Çünkü sadakat herşeydir “

der giderdim. Ve acım %60 daha azalırdı.

Kararınızı tebrik ediyorum. Kendisine saygı duyan bir kadınsınız ne mutlu

Tesekkur ederim. Normalde naif bir insanimdir ama icimden canavar cikti sanki, bu kadar olgun bir mesaj yazip bitiremedim. Yine de icimde bir sey kalmadi, sonra keske sunu da soyleseydim dedigim bir sey yok sanirim.

Yedim yedim, guzel bir kahvalti hazirladim kendime. Hepinize tesekkurler desteginiz icin. Kimseye anlatamadim daha, buraya yazdim, yorumlariniz kiymetli :)
Adamın dürüst olması güzel konu sahibi dürüstlüğünden dolayı tebrik ederek güzelce ayrılmak sizin için en iyisi dediğiniz gibi en azından vaktinizi çalmadı hayat güzel be keyfini çıkarmaya bak

Hayır söylemeye çalıştığım şey şuydu, evliyken aldatılmanın sadece duygusal boyutu yok maddi boyutu var, yasal boyutu var, arada çocuk var....yani tekme koymak kolay değil. Öte yandan evli değilsen arada yasal bir yükümlülük yok ayrılmak gayet kolay.

Anladim, kusura bakmayin biraz alinganlik yapmis olabilirim. Evet o acidan bakinca haklisiniz, yasal bir olay yok, suruncemede olacak bir sey yok. Yine de can yakiyor, evliliginde yasayanlara da sabir diliyorum.

X