Bir babanın böyle konularda çizgisini merak ediyorum. Yani kızım aldatılsın, tecavüze uğrasın, fiziksel psikolojik işkence görsün, eve kapatılıp aç bırakılsın, sırtında sopa kırılsın.... nefes aldığı sürece boşanamaz mı? Böyle bencil kendini düşünen insanlara baba demek zorunda mıyız? Adamların tek derdi bana namusuma laf gelmesin. Merhametsiz sevgisiz insanlar. Kim olursa olsun, benim yanımda arkamda durmayan dostum sevdiğim değildir düşmanımdır. Baba diyeceğim kendisine ama o beni mutsuzluğa terkedecek...
Birlikte olarak çok büyük hata yapmışsınız hem de korunmadan. Evi mahalleyi inletmeliydiniz bağırıp. Polis çağırırım derhal git buradan demeliydiniz. Adam işini görmüş siz de ses çıkarmamışsınız.
Doğur sana yoldaş olsun diyen iyimser üyeler var. Doğurmak, böyle bir adamla ömür boyu bağlantıda kalmak demek. Çocuk eziyet kötü davranış görür mü, babası maddi manevi ilgilenir mi, bezi maması, eğitimi sağlığı... kolay mı bunlar tek başına? Kadının daha işi bile yok bırak birikimi parayı. Ailesi arkasında değil işi yok parası yok nasıl doğuracak bakacak büyütecek? Yine bu adamın mecbur kölesi olacak çocuğu için. Nafaka vermek zorunda orası tamam da manevi sorumluluklar ne olacak? Ayrıca belki ayrıldıktan sonra kendini toparlar, iş güç sahibi olur, düzgün biri çıkar karşısına. Her çocuk mutlu bir ailede büyüme hakkına sahip. Baştan niye mahkum edilsin böyle bir adama?
Konu sahibi bu işi şikayetsiz çözemezsiniz gibi. Üstünden kaç gün geçmiş tecavüz diye kanıtlanır mı bilmiyorum. Hamile olduğunuzu söyleseniz de problem söylemeseniz de. Umarım hem babanızla hem de kocanızla savaşacak güç bulursunuz kendinizde.