- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
- Konu Sahibi Denizdekikum
-
ve hala boşamadınız? Neden?defalarca aldatılmış biri olarak şunları söyleyebilirim ki bi adamın telefonu sürekli meşgulse eve geldiğinde telefon kapatılıyor yada sessiz bi halde cepte saklanıyorsa telefonda bi takım şifreler varsa telefon çaldığında meşgule atıp sizin tanıdığınız birinin adını veriyorsa birşey sorduğunuzda bi arkadaş deyip geçiştiriyorsa kesinlikle aldatılıyorsunuz.. öyle aldatılmak bakım kariyer vb şeylere bakmıyor.. ben bi kurumda amir konumunda çalışan bi mühendisim eşim lise mezunu bi sağlık memuru çok çirkin bi bayan olduğumu düşünmüğyorum ki beni aldattığı bayanların bikaçının resmini de gördüm onların üzerine kendimi adriana lima hissettim vallaama adamın mayası bozuksa aldatıyor ve bir kez yapan emin olun bunu tekrarlıyor. ama ayrılmak öyle kolay olmuyor ben herseferinde eşimi affettim biraz sıkıştırıp denetlediğim anda da kendisi ayrılmak istedi beni bunaltıyorsun diyerek.. yani kızlar erkek milletinin mayasında varsa hiç boşa uğraşmayın adam olmuyorlar..
canım şuan ayrıldık ama eşimi seviyorum orası ayrı bugün gelse barisalim dese yine barisirim gibi geliyor.. öyle kolay vazgecilmiyor hele benim gibi çok emek verdiysen daha da zor oluyorPeki sen esini bunlara ragmen sevebiliyor musun? Ekonomik ozgurlugun var, isinin garantisi var, yazindan anladigim kadariyla ozguveni olan bir bayansin. Esine neden katlaniyorsun?
bosandim canım ama hala o geri zekalı kocami seviyorum ki Dideem arkadaşımın dediği gibi garanti bir işim ekonomik ozgurlugum ve kendime güvenim var ama yürekten sevince öyle kolay silinmiyorve hala boşamadınız? Neden?
bosandim canım ama hala o geri zekalı kocami seviyorum ki Dideem arkadaşımın dediği gibi garanti bir işim ekonomik ozgurlugum ve kendime güvenim var ama yürekten sevince öyle kolay silinmiyor
Arkadaşım sen ;sevgilim okumamı istemiyor ne yapmalıyım diye konu açan kisi değilmisin. Adam bariz aldatma ya meyilli,aman beni aldatmasın diye sevgilinin etrafında mı dolasacaksın sürekli.adam daha evlenmeden okumana karışıyor, üstelik birde aldatma ya teşebbüs ediyor,iki gün sonra bo saniyorum diye konumu açmak istiyorsun buraya.bas tekmeyi kıçına gitsin .bulunmaz hint kumaşı mı bu anlamadım ķi.Kesinlikle aldatmış.Şöyle bir anımı paylaşayım efendim: Sevgilime sapık gibi sürekli yazan bir din kardeşim vardı.Sağolsun kızdaki istikrar Graham Bell'de yoktu yani öyle bir deneme yanılma yöntemleri.Neyse aradan 2 yıl geçti kız hala arada sırada seviyorum düşünüyorum diye mesaj atınca ulennn dedim hangi kız 2 yıl boyunca ona hiç kaş göz oynatmayan adama yazmaya devam eder.Nerden geliyor bu ısrarın rahatlığı. (Dip not: Kızla o zamana kadar hiç tartışmadıysam 10kere tartışmışımdır Geri baassss diye) Erkek arkadaşıma dedim ara bakiim şunu hazır mesaj atmışken,saydır ne arıyosun ne ediyosun diye bende duyuyim bakıyım.Benimkide pek bir küfürbazdır sinirlenince yani en büyük gayrimüslim yanında halt etmiş.Neyse efenim benimki kızı aradı normal bir insana göre tepkili görünsede ben malımı bildiğim için bu tepki benimkinin en zarif hali.Bu arada kız tabi arada ''ben sana demiştim bu zamana kadar sadece bitane sevgilim oldu diye'' diyor sevgilim ben duyuyorum diye korkusundan titreyerek yaa tamam ne konuşuyosun sen diye susturuyo, kız ''en son seninle konuştuğumuzda'' diyo benimkinin ses arşa çıkıyo köööeeesssssss diye.Duyduğumu anladıkça renkten renge girmeler tabi.Anladımki benimki bizm bazı tartışmalı küsmeli dönemlerimizde affetmemiş yeşil ışık yakmış.Sonra kızla konuştum herşeyi öğrendim diye yem attım,kızda demezmi ben ona istemezsen mesaj atmam diyordum ama o bana ben öyle bişey söylemedim aah ah diye cevaplar veriyodu. BEN ŞOK. Gerçi benimki tam aldatamadan ben olaya dahil olduğum için sonuca varılamadı ama,telefonda konuşurken o elle ittirmelerden bu kanıya adım kadar net vardım.Benimkinin ses yükseltip cümleyi kesme psikolojisiyle tam olarak aynı şey.Bide o sinir stres tavrı savunma mekanızmasından başka bişey değil.
Sonra ne oldu =) telefonu kapatinca filan yaniKesinlikle aldatmış.Şöyle bir anımı paylaşayım efendim: Sevgilime sapık gibi sürekli yazan bir din kardeşim vardı.Sağolsun kızdaki istikrar Graham Bell'de yoktu yani öyle bir deneme yanılma yöntemleri.Neyse aradan 2 yıl geçti kız hala arada sırada seviyorum düşünüyorum diye mesaj atınca ulennn dedim hangi kız 2 yıl boyunca ona hiç kaş göz oynatmayan adama yazmaya devam eder.Nerden geliyor bu ısrarın rahatlığı. (Dip not: Kızla o zamana kadar hiç tartışmadıysam 10kere tartışmışımdır Geri baassss diye) Erkek arkadaşıma dedim ara bakiim şunu hazır mesaj atmışken,saydır ne arıyosun ne ediyosun diye bende duyuyim bakıyım.Benimkide pek bir küfürbazdır sinirlenince yani en büyük gayrimüslim yanında halt etmiş.Neyse efenim benimki kızı aradı normal bir insana göre tepkili görünsede ben malımı bildiğim için bu tepki benimkinin en zarif hali.Bu arada kız tabi arada ''ben sana demiştim bu zamana kadar sadece bitane sevgilim oldu diye'' diyor sevgilim ben duyuyorum diye korkusundan titreyerek yaa tamam ne konuşuyosun sen diye susturuyo, kız ''en son seninle konuştuğumuzda'' diyo benimkinin ses arşa çıkıyo köööeeesssssss diye.Duyduğumu anladıkça renkten renge girmeler tabi.Anladımki benimki bizm bazı tartışmalı küsmeli dönemlerimizde affetmemiş yeşil ışık yakmış.Sonra kızla konuştum herşeyi öğrendim diye yem attım,kızda demezmi ben ona istemezsen mesaj atmam diyordum ama o bana ben öyle bişey söylemedim aah ah diye cevaplar veriyodu. BEN ŞOK. Gerçi benimki tam aldatamadan ben olaya dahil olduğum için sonuca varılamadı ama,telefonda konuşurken o elle ittirmelerden bu kanıya adım kadar net vardım.Benimkinin ses yükseltip cümleyi kesme psikolojisiyle tam olarak aynı şey.Bide o sinir stres tavrı savunma mekanızmasından başka bişey değil.
Arkadaşım sen ;sevgilim okumamı istemiyor ne yapmalıyım diye konu açan kisi değilmisin. Adam bariz aldatma ya meyilli,aman beni aldatmasın diye sevgilinin etrafında mı dolasacaksın sürekli.adam daha evlenmeden okumana karışıyor, üstelik birde aldatma ya teşebbüs ediyor,iki gün sonra bo saniyorum diye konumu açmak istiyorsun buraya.bas tekmeyi kıçına gitsin .bulunmaz hint kumaşı mı bu anlamadım ķi.
Numarayı neden almadın??iceri geçer senin telden annemi arayacam deyip arardin.Kadin acinca once ses vermezdin bakalım nasıl hitap edecek diye.Sonra sorardin sen kimsin v.s ben onun kardesiyim derdin karisiyim deyince konusmaz zaten kardesiyim deyince bir bir sökülür.Bsna sizden bahsediyor abim felan filan agzundan bütün laflari alip en sona karisi olduğunu soylerdin.Simdi hicbisey yapaman malesef.Kızlar uzun aradan sonra ben geldimkısa geçiyorum uzatmadan. Yaklaşık 1 ay önce eşim izinliyken balkonda oturuyordu ben şarkı dinlemek için telefonunu istedim bir baktım mesaj ama isim kayıtlı değil 'canım ben sakarya ya gidiyorum babaannem ölmüş çok severdim onu dünyam başıma yıkıldı sanki 1 hafta yokum 7sini okunduktan sonra gelicem haberin olsun' !!!!!! Gayet sakin bir üslupla bu ne canım dedim kekeledi ne diyeceğini bilmiyor böyle eli ayağına dolandı benim elim ayağım titriyor tabi kim diyorum bilmiyorum diyor kim diyorum bilmiyorum diyor en sonunda heeee x ya diye kiz ismi soyledi tepem attı dedim şunu ara bakalım sana ne diye hitap ediyor telefonda aradı basın sağolsun dedi hoparlör u açmıyor brn duymayayim diye telefonu elinden almaya çalışıyorum yok eliyle beni ittirip oyle konuşuyor sonra kapattı diyor bak bir şey ypk konuştum ne oldu hemen seni aldattı mı oldum bir bakış attım nefretlik! Mutfağa gittim kızıma mama hazırlamaya kafam hala mesajda tabi geldi bir üste çıkmalar saldırganlık böyle sanki öldürecek beni sonra geldi sarılıyor hadi dışarı çıkalım dolasalim o gün evde dinlenecek adam bana dolasalim diyor sırf brn olayı unutayım diye unutmadım tabi kızım için dolaştık yedik içtik eve geldik akşam oldu ben dedim ki o numarayı istiyorum o kızla konuscm koluma bir vurdu o an bütün vücudum don tuttu sanki ben seni aldatiyor muyum bunu mu ima ediyorsun sen evli bir çocuk babasisin niyr boyle mesaj atabiliyorlar o zaman dedim susuyor bilmiyor mu yoksa evli olduğunu dedim yüzük takmiyordu zaten olay oyle sürdü gitti kızım için sakin oldum artık büyüdü eşim beni öpmeye yaklaştığında.bile korkuyor hemen gelip aramızda ağlıyor bana sarılıyor ona asla dayanamam zaten dedim ben önemli değilim bosanirim senden olur biter ama eger kızımı üzecek bir şey bir hareket bir ihanet olursa yaşatmam seni dedim ve o günden beri yaklaşık 1 aydır çok çok çok Afedersiniz yatağında kardes gibiyim ona zaten hastalığımdan dolayı isteksizim onları düşündükçe bana yaklasinca hep bir bahane buluyorum istemiyorum artık kızım sağlığım evim ailem benim için bunu bana yapma ihtimali bile bendeki tüm sartelleri indiriyor. Merak ettiğim konu mesajı arama kaydını silmiş ispatlanacak bir şey yok beni aldattığına emin miyim onu da bilmiyorum Rabbim şahit ben kimsenin günahıni almam almakta istemem ya yapmadiysa yanlış mı yapıyorum Yardimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?