- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Denizdekikum
-
denemek amaclı benımkınden bakayım dedım olmadı,merakımdan soruyorum s3 bu arada...secenekler yok bende
Telefon rehberinde kayitli olacak. Yani simdeki numaralari içe disa aktar yapip simden telefona diyeceksiniz ve telefona gecen numaralara boyle bakabiliyorsunuz...
yaptım şimdi :) bilgeceden her gun bır bılgı :) tesekkurler
Ohhh ne ala ne memleket,yaa nekadar bosanma meraklisi varmis bu sitede nekadar feminist kayniyor bu nedir arkadas,,
Bak arkadasim her insan hata yapar her insanin zayif anlari vardir,esiniz maliyede memur degil sonucta cok musait bir ortamda calisiyor,belliki adamin basindan bisey geciyor karisi olarak ona sahip cikman lazim,yaptigi her neyse bi pismanlik surecine girmistir zaten..
gununuzde ortamlar okadar tehlikeliki heran biseyler yasanmasi olasi bir durum.
yuva yikmak icin caba sarfedilmez bence kurtarmak icin etmelisin mucadeleni..Baktin olmuyor ozaman dusunursun baska seyler..
Adam mazlum oldu desenize.
Elbette kimse boşanmak için çaba göstermiyor. Ama niçin kadın mücadele ediyor hep.
Konu sahibi aldatıldıysa niçin kocasına sahip çıkması gerekiyor? Öyle bir yazmışsınız ki sanki aldatan eşin ayırt etme gücü yok.
canım merhaba tum ayrıntıları ıle okudum yazını...oncelıkle cok zor bır durum.allah yardımcın olsun ama emın degılsın tam kesın net bılgı yok elınde.dusa vs gırdıgınde telefonundan sıfre alıp fatura detaylarını bılgısayar uzerınden ıncele.tabı kocanın telefonunda detay bırakma....Kızlar uzun aradan sonra ben geldimkısa geçiyorum uzatmadan. Yaklaşık 1 ay önce eşim izinliyken balkonda oturuyordu ben şarkı dinlemek için telefonunu istedim bir baktım mesaj ama isim kayıtlı değil 'canım ben sakarya ya gidiyorum babaannem ölmüş çok severdim onu dünyam başıma yıkıldı sanki 1 hafta yokum 7sini okunduktan sonra gelicem haberin olsun' !!!!!! Gayet sakin bir üslupla bu ne canım dedim kekeledi ne diyeceğini bilmiyor böyle eli ayağına dolandı benim elim ayağım titriyor tabi kim diyorum bilmiyorum diyor kim diyorum bilmiyorum diyor en sonunda heeee x ya diye kiz ismi soyledi tepem attı dedim şunu ara bakalım sana ne diye hitap ediyor telefonda aradı basın sağolsun dedi hoparlör u açmıyor brn duymayayim diye telefonu elinden almaya çalışıyorum yok eliyle beni ittirip oyle konuşuyor sonra kapattı diyor bak bir şey ypk konuştum ne oldu hemen seni aldattı mı oldum bir bakış attım nefretlik! Mutfağa gittim kızıma mama hazırlamaya kafam hala mesajda tabi geldi bir üste çıkmalar saldırganlık böyle sanki öldürecek beni sonra geldi sarılıyor hadi dışarı çıkalım dolasalim o gün evde dinlenecek adam bana dolasalim diyor sırf brn olayı unutayım diye unutmadım tabi kızım için dolaştık yedik içtik eve geldik akşam oldu ben dedim ki o numarayı istiyorum o kızla konuscm koluma bir vurdu o an bütün vücudum don tuttu sanki ben seni aldatiyor muyum bunu mu ima ediyorsun sen evli bir çocuk babasisin niyr boyle mesaj atabiliyorlar o zaman dedim susuyor bilmiyor mu yoksa evli olduğunu dedim yüzük takmiyordu zaten olay oyle sürdü gitti kızım için sakin oldum artık büyüdü eşim beni öpmeye yaklaştığında.bile korkuyor hemen gelip aramızda ağlıyor bana sarılıyor ona asla dayanamam zaten dedim ben önemli değilim bosanirim senden olur biter ama eger kızımı üzecek bir şey bir hareket bir ihanet olursa yaşatmam seni dedim ve o günden beri yaklaşık 1 aydır çok çok çok Afedersiniz yatağında kardes gibiyim ona zaten hastalığımdan dolayı isteksizim onları düşündükçe bana yaklasinca hep bir bahane buluyorum istemiyorum artık kızım sağlığım evim ailem benim için bunu bana yapma ihtimali bile bendeki tüm sartelleri indiriyor. Merak ettiğim konu mesajı arama kaydını silmiş ispatlanacak bir şey yok beni aldattığına emin miyim onu da bilmiyorum Rabbim şahit ben kimsenin günahıni almam almakta istemem ya yapmadiysa yanlış mı yapıyorum Yardimmm
Benim demeye calistigim disarda daha neleri var,kadinlar olarak yine kadinlarla mucadele var evet,konu sahibesinin eside tam musait bir ortamda calisiyor..
belki adam ozur diler,belki sadece mesajda kaldi,korktu adam panikledi belkide fiiliyatta birsey olmadi,
herkez kadina veriyor coskuyu sonra kendileri bakacak ya cocuguna..
vallahi helal olsun. Kendimi teknoloji konusunda ii zannederdim. Bir note 2 kullaniyorum. Cok utandim cok.Eğer rehbere kayitliysa ve telefonu samsung modelse rehbere girip o ismin ustune tiklayip seçenekler kismindan geçmişe basip mesajlari konusmalari görebilirsiniz.
Telefonda ne kadar silerse silsin ordan silinmez. Orayi da buyuk ihtimalle bilmiyordur zaten...
Allah yardimciniz olsun. Ha ama bunu kaldirabilecekseniz öğrenin.
Eğer ayrilmayacaksaniz hiç ogrenmeyin...
Benim demeye calistigim disarda daha neleri var,kadinlar olarak yine kadinlarla mucadele var evet,konu sahibesinin eside tam musait bir ortamda calisiyor..
belki adam ozur diler,belki sadece mesajda kaldi,korktu adam panikledi belkide fiiliyatta birsey olmadi,
herkez kadina veriyor coskuyu sonra kendileri bakacak ya cocuguna..
vallahi helal olsun. Kendimi teknoloji konusunda ii zannederdim. Bir note 2 kullaniyorum. Cok utandim cok.
Aynı mesaj konu sahibesine gelmiş olsaydı kocası anlayışla olur muydu sizce?Ohhh ne ala ne memleket,yaa nekadar bosanma meraklisi varmis bu sitede nekadar feminist kayniyor bu nedir arkadas,,
Bak arkadasim her insan hata yapar her insanin zayif anlari vardir,esiniz maliyede memur degil sonucta cok musait bir ortamda calisiyor,belliki adamin basindan bisey geciyor karisi olarak ona sahip cikman lazim,yaptigi her neyse bi pismanlik surecine girmistir zaten..
gununuzde ortamlar okadar tehlikeliki heran biseyler yasanmasi olasi bir durum.
yuva yikmak icin caba sarfedilmez bence kurtarmak icin etmelisin mucadeleni..Baktin olmuyor ozaman dusunursun baska seyler..
Ben de oyle ederdim de becerememisim demek ustadBen de note 2 kullaniyorum. Telefonu aldigimda her seyini çözmeye , bulmaya calisirim
Ben de oyle ederdim de becerememisim demek ustad
Varsa baska tuyolar alabilirim
defalarca aldatılmış biri olarak şunları söyleyebilirim ki bi adamın telefonu sürekli meşgulse eve geldiğinde telefon kapatılıyor yada sessiz bi halde cepte saklanıyorsa telefonda bi takım şifreler varsa telefon çaldığında meşgule atıp sizin tanıdığınız birinin adını veriyorsa birşey sorduğunuzda bi arkadaş deyip geçiştiriyorsa kesinlikle aldatılıyorsunuz.. öyle aldatılmak bakım kariyer vb şeylere bakmıyor.. ben bi kurumda amir konumunda çalışan bi mühendisim eşim lise mezunu bi sağlık memuru çok çirkin bi bayan olduğumu düşünmüğyorum ki beni aldattığı bayanların bikaçının resmini de gördüm onların üzerine kendimi adriana lima hissettim vallaama adamın mayası bozuksa aldatıyor ve bir kez yapan emin olun bunu tekrarlıyor. ama ayrılmak öyle kolay olmuyor ben herseferinde eşimi affettim biraz sıkıştırıp denetlediğim anda da kendisi ayrılmak istedi beni bunaltıyorsun diyerek.. yani kızlar erkek milletinin mayasında varsa hiç boşa uğraşmayın adam olmuyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?