Aldatılıyorum galiba

denemek amaclı benımkınden bakayım dedım olmadı,merakımdan soruyorum s3 bu arada...secenekler yok bende

Telefon rehberinde kayitli olacak. Yani simdeki numaralari içe disa aktar yapip simden telefona diyeceksiniz ve telefona gecen numaralara boyle bakabiliyorsunuz...

Adam mazlum oldu desenize.

Elbette kimse boşanmak için çaba göstermiyor. Ama niçin kadın mücadele ediyor hep.

Konu sahibi aldatıldıysa niçin kocasına sahip çıkması gerekiyor? Öyle bir yazmışsınız ki sanki aldatan eşin ayırt etme gücü yok.

Benim demeye calistigim disarda daha neleri var,kadinlar olarak yine kadinlarla mucadele var evet,konu sahibesinin eside tam musait bir ortamda calisiyor..
belki adam ozur diler,belki sadece mesajda kaldi,korktu adam panikledi belkide fiiliyatta birsey olmadi,
herkez kadina veriyor coskuyu sonra kendileri bakacak ya cocuguna..

canım merhaba tum ayrıntıları ıle okudum yazını...oncelıkle cok zor bır durum.allah yardımcın olsun ama emın degılsın tam kesın net bılgı yok elınde.dusa vs gırdıgınde telefonundan sıfre alıp fatura detaylarını bılgısayar uzerınden ıncele.tabı kocanın telefonunda detay bırakma....
esınle kardes gıbı yatmak elınde bır delıl yokken yanlıs oldugunu dusunuyorum.eger aldatmıyorsa bıle farklı bırıne yonelebılır.maglum evlı adama kanca takan cok kısı var...oncelıkle bır arastır dedıgım gıbı ... dogruyu soylemeyecektır yapıyosa yaparım demez.sen gozlemle,gelıs gıdıs saatlerınde vs bır degısıklık varmı ?
arada esının ıs yerıne gıt , kadın orda calısıyor ıse anlasın cocugun oldugunu vs ,,,,
ama eger aldatıyor son sans verılebılır.cocuk ıcın degıl kendın ıcın olur bu da,,,ayrı yasayan anne banaın cocukları daha saglıklı buyumekte cunku...bu sekılde babaya ılerıde saygısını yıtırmektense.

yorumların çoğunluğu araştır şeklinde ayrıca vurmak ne demek kadın vurduğu yeri hissetmedim yazmış. Belli ki kadına değer de vermiyor. Çocuk ikisi yaklaşınca korkar hale gelmiş bu psikolojide mi büyüsün bunu da düşünün o zaman

vallahi helal olsun. Kendimi teknoloji konusunda ii zannederdim. Bir note 2 kullaniyorum. Cok utandim cok.

Konu sahibesini boşanmaya itecek yoruma pek rastlamadım. Insanlar "araştır ve öğren" demişler genel olarak. Sonuçta kimse kimsenin kararına karışamaz.

Ama aldatma varsa, bu o kadar da küçümsenecek bir hata değil bence. Bir evlilikte bundan daha büyük ne olabilir ki.

YANILMIYORSAM İNT. ÜZERİNDEN DÖKÜMANA KENDİNİZ GİREBİLİYORSUNUZ TEL BİR ŞİFRE GELİYOR ONU GİREREK.EĞER YOKSA SORUN AÇIK OLMALIYDI BENCE.EN KISA SÜREDE SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURMALISINIZ BENCE HEMEN DÖKÜMANA ULAŞIN O TARİHTEKİ GEREKİRSE TÜM NUMARALARI ARAYIP ÇÖZÜN İŞİ KÖKTEN.

Aynı mesaj konu sahibesine gelmiş olsaydı kocası anlayışla olur muydu sizce?

İnternetten dökümanlara bakın tabi bunun için eşinizin teline gelecek olan şifreyi çaktırmadan almanız lazım, o şifreyle saatleri ve numaraları kontrol edebilirsiniz. Kim olsa yerinizde soğur tabi ki, sakın bu işin peşini bırakmayın.

defalarca aldatılmış biri olarak şunları söyleyebilirim ki bi adamın telefonu sürekli meşgulse eve geldiğinde telefon kapatılıyor yada sessiz bi halde cepte saklanıyorsa telefonda bi takım şifreler varsa telefon çaldığında meşgule atıp sizin tanıdığınız birinin adını veriyorsa birşey sorduğunuzda bi arkadaş deyip geçiştiriyorsa kesinlikle aldatılıyorsunuz.. öyle aldatılmak bakım kariyer vb şeylere bakmıyor.. ben bi kurumda amir konumunda çalışan bi mühendisim eşim lise mezunu bi sağlık memuru çok çirkin bi bayan olduğumu düşünmüğyorum ki beni aldattığı bayanların bikaçının resmini de gördüm onların üzerine kendimi adriana lima hissettim valla ama adamın mayası bozuksa aldatıyor ve bir kez yapan emin olun bunu tekrarlıyor. ama ayrılmak öyle kolay olmuyor ben herseferinde eşimi affettim biraz sıkıştırıp denetlediğim anda da kendisi ayrılmak istedi beni bunaltıyorsun diyerek.. yani kızlar erkek milletinin mayasında varsa hiç boşa uğraşmayın adam olmuyorlar..

Peki sen esini bunlara ragmen sevebiliyor musun? Ekonomik ozgurlugun var, isinin garantisi var, yazindan anladigim kadariyla ozguveni olan bir bayansin. Esine neden katlaniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…