Aldatıyorum dese bu kadar kesin olmazdı.Hatta ben bu kadınla konuşma dememe ragmen neden devam ettin deyince sen benim telefinumu mu karistiriyosun casusmu yükledin evli barkli insanlarla ugrasma ne dsmek bu deyip telefonunu duvara fırlatıp kirdi ben onlarin abisiyim aile gibiydik biz sacmaliyorsun yeter deyip üste cikiyor
Aslında çok net , ama kanitim yok malesefAldatıyorum dese bu kadar kesin olmazdı.
Maalesef buradan bakınca çok aşikar bir şeyler karıştırdığı...Herkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Eşim bir sene boyunca kadinlarin çok olduğu bir isyerinde calisti , 6 ay oluyor işte. Çıkalı ama ordan iş arkadaşı bir bayan sürekli arıyor ve konuşmaya devam ediyorlar ben konusmani ustemiyorum dediğimde bı anda kesilip atılmıyor insanlar işle alakali konuşuyoruz bı ufak işi daha vardı ama bana inandırıcı gelmiyor , yazı islerimi hallediyor vs evli barkli kadın istesem dışarda yokmu var kadın diyor bu soylemlwri de rahatsız ediyor ama kadını da bir türlü silemiyor , geçen avmye gitti arkdalarim gelicek dedi ama bu kadın gelmiş goya karşılaşmışlar beş dakika oturmuşlar beraber felan , yani gözümle gordygum bir kanıtım.yok ama içimdeki bu şüpheyi de atamıyorum sizce kiskanclikmi yaoiuorum eşim bu arada zayıflamaya yeni ve pahalı kiyafetler almaya başladı spor yapıyor sürekli nasılım.diye bana soruyor , zayıfladım ya kiskandin beni diyor çok ta egosunu yükselttim şimdi ne yapacağım bilemiyorum
Teşekkür ederim öyle yapmaya calisacagim inşallah o gücü bulucam kendimde%99 aldatıyor. Hiçbir erkek ilgilenmediği bı kadınla bu kdr içli dışlı olmaz. Neyse arkadaşlar demiş pusuya yat umursama kendinle ilgilen. Açık verecek elbet delillerini topla ağzını acamasin. Ayrıca ne kadar üstüne düşersen (normal zamnlarda bile) erkekler o kadar kendini geriye çeker. Hayatın onun değil senin etrafında dönüyormuş gibi yap ki öyle olmalı. Çocuğunla ilgilen, kendin için biseyler yap. Ona evde bı köşede yaşayan biri gibi davran.
Eşiniz kesinlikle bir haltlar karıştırıyor.Arkadaşlar, eşim bir gün çalışıp diğer gün çalışmıyor işi öyle yani , çalışmadığı gün pekala dışarı çıkarabilir beni veya evde benimle vakit geçirebilir ama sanki çalışıyormuş gibi erken kalkip evden gidiyor sonrada isim var diyor , normal aileler gibi pazar günü birlikte zaman gecirilir başka gün yok diyor, bende karşısındaki bayanın pazar günu çalışmıyor evde oluyor eside varya gorusemiyorlar oyuzden pazar günü disinda benimle vakit gecirmiyor ben evde yoksam eve geliyor evdeysem hemen evden hep dışarı çıkiyor bende haliyle iyice şüpheleniyorum kuruyorum kafamda , haksizmiyim , acilen onun yörüngesinden çıkmam lazım ama yedi yirdort onun yaptıklarını ihtimalleri olası şeyleri düşünmekten yoruldum
Ben eşimin eski iş yerindeki bir kadınla görüşmesini sık sık konuşmasını istemezdim açıkçası.Herkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Eşim bir sene boyunca kadinlarin çok olduğu bir isyerinde calisti , 6 ay oluyor işte. Çıkalı ama ordan iş arkadaşı bir bayan sürekli arıyor ve konuşmaya devam ediyorlar ben konusmani ustemiyorum dediğimde bı anda kesilip atılmıyor insanlar işle alakali konuşuyoruz bı ufak işi daha vardı ama bana inandırıcı gelmiyor , yazı islerimi hallediyor vs evli barkli kadın istesem dışarda yokmu var kadın diyor bu soylemlwri de rahatsız ediyor ama kadını da bir türlü silemiyor , geçen avmye gitti arkdalarim gelicek dedi ama bu kadın gelmiş goya karşılaşmışlar beş dakika oturmuşlar beraber felan , yani gözümle gordygum bir kanıtım.yok ama içimdeki bu şüpheyi de atamıyorum sizce kiskanclikmi yaoiuorum eşim bu arada zayıflamaya yeni ve pahalı kiyafetler almaya başladı spor yapıyor sürekli nasılım.diye bana soruyor , zayıfladım ya kiskandin beni diyor çok ta egosunu yükselttim şimdi ne yapacağım bilemiyorum
Bunu bana kanitlamasini istesem nasıl bir duruma düşerim sizce , yani telefonda hat uygulamasında gözüküyor aslında ama telefonu elime geciremiyorumBen eşimin eski iş yerindeki bir kadınla görüşmesini sık sık konuşmasını istemezdim açıkçası.
Aldattığını kanıtlarsanız ne yapacaksınız? Niyetiniz ayrılmak mı? Yazdıklarınızdan ben anlamadım amacınızı?Arkadaşlar, eşim bir gün çalışıp diğer gün çalışmıyor işi öyle yani , çalışmadığı gün pekala dışarı çıkarabilir beni veya evde benimle vakit geçirebilir ama sanki çalışıyormuş gibi erken kalkip evden gidiyor sonrada isim var diyor , normal aileler gibi pazar günü birlikte zaman gecirilir başka gün yok diyor, bende karşısındaki bayanın pazar günu çalışmıyor evde oluyor eside varya gorusemiyorlar oyuzden pazar günü disinda benimle vakit gecirmiyor ben evde yoksam eve geliyor evdeysem hemen evden hep dışarı çıkiyor bende haliyle iyice şüpheleniyorum kuruyorum kafamda , haksizmiyim , acilen onun yörüngesinden çıkmam lazım ama yedi yirdort onun yaptıklarını ihtimalleri olası şeyleri düşünmekten yoruldum
Planım kanitlayip onun ve ailesinin yüzüne vurmak aslında, bu aşamada ayrılığı kabul ettirebilirsem de çekip gitmek , ama sakince gitmez gitsem beni bırakmaz suçunu ispat edersem yuzu kalmaz bu durumda inatlasmaya yoksa hayatımı zindan edebilirAldattığını kanıtlarsanız ne yapacaksınız? Niyetiniz ayrılmak mı? Yazdıklarınızdan ben anlamadım amacınızı?
Amacınız ne tam olarak?
Aldatıyorsa da kendinize döndürmek mi? İlişkisi bitsin kabul ederim mi derdiniz?
Adam belli bir şeyler karıştırıyor ama sizin niyetinizi anlamadım. Planınız ne?
psikolojik destek alın çocuklarınız ve kendiniz için ruh ve akıl sağlığınızı korumanız lazım ilaçlar iyi geliyo yıllar önce bende kullanmıştım takıntılı biriyim her konuda bana iyi geldi inşallah sizede iyi gelir.Arkadaşlar, eşim bir gün çalışıp diğer gün çalışmıyor işi öyle yani , çalışmadığı gün pekala dışarı çıkarabilir beni veya evde benimle vakit geçirebilir ama sanki çalışıyormuş gibi erken kalkip evden gidiyor sonrada isim var diyor , normal aileler gibi pazar günü birlikte zaman gecirilir başka gün yok diyor, bende karşısındaki bayanın pazar günu çalışmıyor evde oluyor eside varya gorusemiyorlar oyuzden pazar günü disinda benimle vakit gecirmiyor ben evde yoksam eve geliyor evdeysem hemen evden hep dışarı çıkiyor bende haliyle iyice şüpheleniyorum kuruyorum kafamda , haksizmiyim , acilen onun yörüngesinden çıkmam lazım ama yedi yirdort onun yaptıklarını ihtimalleri olası şeyleri düşünmekten yoruldum
Boşanmak için neden adamın kabul etmesini istiyorsunuz? Ailesinin yüzüne vursanız ne olacak? Erkektir affet derler. Ailesinin yüzüne vurmaktan ne elde edeceksiniz?Planım kanitlayip onun ve ailesinin yüzüne vurmak aslında, bu aşamada ayrılığı kabul ettirebilirsem de çekip gitmek , ama sakince gitmez gitsem beni bırakmaz suçunu ispat edersem yuzu kalmaz bu durumda inatlasmaya yoksa hayatımı zindan edebilir
Psikolojik destek aldım iki yildir kullaniyordum ama , fazla iyimser yapti beni hataları gormezden gelip yutmusum , bıraktım bir aydır daha dinamik doğru düşünmeye başladım , tabi bu sefer de hatalar gözüme battikca tahammül seviyem azaldı ve takıntı daha fazla yapmaya başladım bir seans pskologa gittim ama çokta bir etkilesim alamadimpsikolojik destek alın çocuklarınız ve kendiniz için ruh ve akıl sağlığınızı korumanız lazım ilaçlar iyi geliyo yıllar önce bende kullanmıştım takıntılı biriyim her konuda bana iyi geldi inşallah sizede iyi gelir.
Kabul etmeyince beni yeni kuracagim hayatta rahat bırakmaz endisesindeyim, sorgular peşime düşer surekli takip eder huzursuz eder , yani ayrılığı da beceremez , suçu kanitlanirsa mahcup duruma dusebilir diye istiyorum, ama tabi aldatmayı bıraksa n'olacak huylu huyundan nezaman vazgecmiski haklisinizBoşanmak için neden adamın kabul etmesini istiyorsunuz? Ailesinin yüzüne vursanız ne olacak? Erkektir affet derler. Ailesinin yüzüne vurmaktan ne elde edeceksiniz?
Diyelim kanıtladınız ailesi affet dedi, adam da boşanmam dedi. Peki diyip oturacak mısınız?
Sizin amacınız boşanmak değil bence. Aldatıyorsa aldatmayı kessin amacındasınız. Ama böyle bu ilişkiyi bitirseniz yenisini bulur bu adam
Hiç öyle mahçup olur mu?Kabul etmeyince beni yeni kuracagim hayatta rahat bırakmaz endisesindeyim, sorgular peşime düşer surekli takip eder huzursuz eder , yani ayrılığı da beceremez , suçu kanitlanirsa mahcup duruma dusebilir diye istiyorum, ama tabi aldatmayı bıraksa n'olacak huylu huyundan nezaman vazgecmiski haklisiniz
Herkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Her yaptığınızı durum yapıyorsunuz yapmayın adama hesap verir gibi .Az merak etsin ,açıklama yapmayın ona da ne yaptığını sormayın. Odak noktanız kendiniz ve çocuklar olsun Sanki boşanmışta kendi hayatınızı yaşıyor gün düşünün.Siz ilk fırsatta eskiye dönüp yine dizginleri koca eline verecek gibisiniz.OLMAZ!!!!İki hafta yeterli değil degilmi bu süre için çünkü aslında farkeymemesi mümkün degil trip yapmıyorum yemeğini hazirliyorum vs ne sorarsa cevap veriyorum ama kısa öz kendimle ilgili birsey anlatmıyorum o oturma odasindayken ben sürekli iş cikariyorum duruma gezdigim spor yaptigim yerleri atıyorum bilgisayar kursuna gidiyorum ordan resim atıyorum, ama bana neden biylesin niye yüzüme hiç gulumsemiyorsun demiyor bilerekmi yapıyor yada uzun vadedemi anlayacak hatalarini
Okadar haklisinizkiHer yaptığınızı durum yapıyorsunuz yapmayın adama hesap verir gibi .Az merak etsin ,açıklama yapmayın ona da ne yaptığını sormayın. Odak noktanız kendiniz ve çocuklar olsun Sanki boşanmışta kendi hayatınızı yaşıyor gün düşünün.Siz ilk fırsatta eskiye dönüp yine dizginleri koca eline verecek gibisiniz.OLMAZ!!!!
Acı ama gerçek aldatan hep aldatır bir gün gözünüze sokar ya da bırakıp gider Evlilik çatısı altında onun yokluğuna hazırlamanız lazım kendinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?