Aldatiliyormuyum lütfen yardim

Bak canım telefondan aramaz instagramdan arar wp den arar başka uygulamadan arar sen yakalayamazsın.. Sen sessizce gözlem yapacak çaktırmayacaksın.. ama kötü bir şey çıkarsa buna hazır olarak yap, boşanma vs yapmayacak isen kurcalama

Bu defa eşin afallayacak soruları bırakıp kendine odaklandığın için ,üzülsen de yap bunları at adım kendin için .

Son iki haftadır böyle yapıyorum , oda görüyor sanki bilerek iiyi olmuş yakismis sanki askerlik arkadasiymisim gibi konuşuyor , ben ona birşey sormuyorum o bilgi vermeye başladı , telefonu bir ara baktım kadını silmiş numarasını ama tabi konuşup konuşmadığını görmeden ikna olamıyorum, yapmam lazım onu dunya eksenimdsn çıkarmam.lazim çok teşekkür ederim iyi geldi mesajiniz

Ayrılmayı düşündüm fakat ailem destek olmaz kendime ait gelirim var fakat boşanacak gücüm ve cesaretim yok yılların vermiş olduğu bir bastirilmislik var

Spor, kılık kıyafet, diyet ve kadın. Malesef ki aldatıyor olabilir

Kadının kocasının da maşallahı varmış
Üç çocuklu , kadının gerxekten orda çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için telefonumdan sabit alan kodlu diye numara çıkmaz diye aradim. S..... Gorusebilirmiyim telefonuna ulaşamıyorum da dedim sonra telefona gelince kapattım ve benim numaramı kaydetmiş onun paylaşımlarını görüyorum ama ben kendimi ona gizledim

Dünya ekseninden çıkardığın zaman her şey çok daha güzel oluyor.Mutlaka kendine yatırım yapmalısın spor yürüyüş giyinişe bir tık daha önem vermek evde bile otururken en güzel kıyafetlerinle oturmak saçlarını devamlı istediğin şekilde güzel görünecek şekilde olmalı ,yani sen önce kendini beğenmelisin her gün öyle olmaya çalış .Yürüyüş düzenli olsun ve bir de uygun fiyata bir kurs etkinlik :) yap bunları kısa süreli olmasın uzun süreli yap çünkü erkekler uzun sürede daha iyi farkeder onun ekseninden çıktığını

Belki iş arkadaşıdır dedim ama hareketleri şüpheli. Şu an bir şey yoktur ama ileride olmayacak diye bir şey yok. Hadi diyelim cidden bir şey yok, insan eşi rahatsız olduğu için bile görüşmeyi keser. Aynı işte olsalar tamam ayıp olmasın diye derim ama yaptığı ayıp. Bir süre gözlemle derim, kanıtın olmadığı sürece inkara devam edecektir.

İki hafta yeterli değil degilmi bu süre için çünkü aslında farkeymemesi mümkün degil trip yapmıyorum yemeğini hazirliyorum vs ne sorarsa cevap veriyorum ama kısa öz kendimle ilgili birsey anlatmıyorum o oturma odasindayken ben sürekli iş cikariyorum duruma gezdigim spor yaptigim yerleri atıyorum bilgisayar kursuna gidiyorum ordan resim atıyorum, ama bana neden biylesin niye yüzüme hiç gulumsemiyorsun demiyor bilerekmi yapıyor yada uzun vadedemi anlayacak hatalarini

evli arkadaşımı görsem selam verip geçerim hatta valla sevgilisi varsa ya da evli ise işten ayrıldıysa selam bile vermiyorum ben

Peki bu kadın benim numarami görüp kaydetmesi normalmi yani kim olduğumu sizce bilmiyormu, ben cunki ona herşeyi gizledim onun durumuna baktığımıda görmüyor ama neden işyerini arayan birini telefonuna kaydedersin yanlış aranmış deyip kapatmazmisin merakımı edeersin kim.beni sormuş diye yaklaşık üç aydır kayitliyim rehberinde kadinin

Üzgünüm ama büyük ihtimalle doğru hissediyorsun.Ama birşey yapmayacaksan boşanma gibi,yok seviyorum yok ailem arkamda durmaz,yok çocuğuma iyi bir baba,vs vs hiccc kurcalama yüz göz oldugunla ve gurursuz olarak yaşamak zorunda kalacaksın.Ve sonraki aldatmalarinada kapı açacaksın.Ama yok gerçekten bitireceksen sabırlı ol,irdeleme,sakın kal çok zor maalesef ve delil topla.Mutlaka bugün değilse yarın açık verecek .

Ona surat yapmadan aranızda gerginlik olmadan yap canım kendine odaklanmayı.Akışında yap unutma bu en çok seni mutlu edecek.Bir gün mutlaka yanlış giden şey ortaya çıkar ,sen böyle bir şey olursa ayrılır mısın kalır mısın onları da düşün hayatta her şeye hazırlıklı olmamız lazım .

Sinir oluyorum dışarıdaki kadına kibarlıktan kırılan erkeklerin, evde ona senelerini veren yemeğini önüne koyan evlat veren adamların eşlerine höt höt olmasına.

Umursama madem boşanma cesaretin yok, sen de sosyalleş ye iç gez kafanı dağıt. Yapma yemek git dışardan söyle ödet parasını, temizlik yapma çağır yaptırsın. Parası ona fazla gelmiş biraz ele artistlik yapana kadar evine barkına harcasın. Çocuklar aldır bir şeyler

Böyle herifleri tuvalet terliğiyle dövmek istiyorum ya. Gerçekten böyle son gücümle vura vura dayak manyağı yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…