Bak canım telefondan aramaz instagramdan arar wp den arar başka uygulamadan arar sen yakalayamazsın.. Sen sessizce gözlem yapacak çaktırmayacaksın.. ama kötü bir şey çıkarsa buna hazır olarak yap, boşanma vs yapmayacak isen kurcalamaTelefonunu bu arada hiç elime alamiyorum, yani daha önce o banyodayken vodafonun uygulamasina girip kullanici detaylarindan görmüştüm konuştuklarını , onuda sonra dayanamayip söyledim tartisirken iyice saklar oldu şimdi
Bu defa eşin afallayacak soruları bırakıp kendine odaklandığın için ,üzülsen de yap bunları at adım kendin için .Kendine odaklanmalısın önce ,o nasıl spor yapıyor kendine bakıyorsa sen de bak güzel arkadaşım .Bunu kendin için yap önce ve belki klişe olacak ama lütfen inan güzel şeyler bunlar;ilgini çeken bir kursa yazıl kalabalık ortama gir yani bu kadınlı bir ortam değil karışık olsun.Eşine empati yaptırmalısın bu gibi şeylerle ama aslında kendin için yapıyorsun.Kendine odaklan ona soru sormayı bırakıp,bu esnada sessizce bekle görürsün zaten çok bariz şeyleri ,ama lütfen sürekli ona bir şeyler sormayı bırak bu süreçte zaten doğru cevaplar vermeyecek sen sorsanda
Son iki haftadır böyle yapıyorum , oda görüyor sanki bilerek iiyi olmuş yakismis sanki askerlik arkadasiymisim gibi konuşuyor , ben ona birşey sormuyorum o bilgi vermeye başladı , telefonu bir ara baktım kadını silmiş numarasını ama tabi konuşup konuşmadığını görmeden ikna olamıyorum, yapmam lazım onu dunya eksenimdsn çıkarmam.lazim çok teşekkür ederim iyi geldi mesajinizPara harcayarakgit kuaföre baştan aşağı bakım yaptır ordan yapıştır bir güzellik merkezi.. sonra de üstüne başına şıkır şıkır al güzel markalardan üst baş :)
Bir de arkadaşlarınla gez toz azıcıkver çocukları babaya biraz dolaşacağm de çık anlatma ne yaptığını da.. hiç gezdim de geç, yükselt enerjini dünyanın kocanın etrafında dönmediğini göster
Ayrılmayı düşündüm fakat ailem destek olmaz kendime ait gelirim var fakat boşanacak gücüm ve cesaretim yok yılların vermiş olduğu bir bastirilmislik varBak canım telefondan aramaz instagramdan arar wp den arar başka uygulamadan arar sen yakalayamazsın.. Sen sessizce gözlem yapacak çaktırmayacaksın.. ama kötü bir şey çıkarsa buna hazır olarak yap, boşanma vs yapmayacak isen kurcalama
Spor, kılık kıyafet, diyet ve kadın. Malesef ki aldatıyor olabilirHerkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Eşim bir sene boyunca kadinlarin çok olduğu bir isyerinde calisti , 6 ay oluyor işte. Çıkalı ama ordan iş arkadaşı bir bayan sürekli arıyor ve konuşmaya devam ediyorlar ben konusmani ustemiyorum dediğimde bı anda kesilip atılmıyor insanlar işle alakali konuşuyoruz bı ufak işi daha vardı ama bana inandırıcı gelmiyor , yazı islerimi hallediyor vs evli barkli kadın istesem dışarda yokmu var kadın diyor bu soylemlwri de rahatsız ediyor ama kadını da bir türlü silemiyor , geçen avmye gitti arkdalarim gelicek dedi ama bu kadın gelmiş goya karşılaşmışlar beş dakika oturmuşlar beraber felan , yani gözümle gordygum bir kanıtım.yok ama içimdeki bu şüpheyi de atamıyorum sizce kiskanclikmi yaoiuorum eşim bu arada zayıflamaya yeni ve pahalı kiyafetler almaya başladı spor yapıyor sürekli nasılım.diye bana soruyor , zayıfladım ya kiskandin beni diyor çok ta egosunu yükselttim şimdi ne yapacağım bilemiyorum
Üç çocuklu , kadının gerxekten orda çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için telefonumdan sabit alan kodlu diye numara çıkmaz diye aradim. S..... Gorusebilirmiyim telefonuna ulaşamıyorum da dedim sonra telefona gelince kapattım ve benim numaramı kaydetmiş onun paylaşımlarını görüyorum ama ben kendimi ona gizledimKadının kocasının da maşallahı varmış
Dünya ekseninden çıkardığın zaman her şey çok daha güzel oluyor.Mutlaka kendine yatırım yapmalısın spor yürüyüş giyinişe bir tık daha önem vermek evde bile otururken en güzel kıyafetlerinle oturmak saçlarını devamlı istediğin şekilde güzel görünecek şekilde olmalı ,yani sen önce kendini beğenmelisin her gün öyle olmaya çalış .Yürüyüş düzenli olsun ve bir de uygun fiyata bir kurs etkinlik :) yap bunları kısa süreli olmasın uzun süreli yap çünkü erkekler uzun sürede daha iyi farkeder onun ekseninden çıktığınıSon iki haftadır böyle yapıyorum , oda görüyor sanki bilerek iiyi olmuş yakismis sanki askerlik arkadasiymisim gibi konuşuyor , ben ona birşey sormuyorum o bilgi vermeye başladı , telefonu bir ara baktım kadını silmiş numarasını ama tabi konuşup konuşmadığını görmeden ikna olamıyorum, yapmam lazım onu dunya eksenimdsn çıkarmam.lazim çok teşekkür ederim iyi geldi mesajiniz
Herkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Eşim bir sene boyunca kadinlarin çok olduğu bir isyerinde calisti , 6 ay oluyor işte. Çıkalı ama ordan iş arkadaşı bir bayan sürekli arıyor ve konuşmaya devam ediyorlar ben konusmani ustemiyorum dediğimde bı anda kesilip atılmıyor insanlar işle alakali konuşuyoruz bı ufak işi daha vardı ama bana inandırıcı gelmiyor , yazı islerimi hallediyor vs evli barkli kadın istesem dışarda yokmu var kadın diyor bu soylemlwri de rahatsız ediyor ama kadını da bir türlü silemiyor , geçen avmye gitti arkdalarim gelicek dedi ama bu kadın gelmiş goya karşılaşmışlar beş dakika oturmuşlar beraber felan , yani gözümle gordygum bir kanıtım.yok ama içimdeki bu şüpheyi de atamıyorum sizce kiskanclikmi yaoiuorum eşim bu arada zayıflamaya yeni ve pahalı kiyafetler almaya başladı spor yapıyor sürekli nasılım.diye bana soruyor , zayıfladım ya kiskandin beni diyor çok ta egosunu yükselttim şimdi ne yapacağım bilemiyorum
İki hafta yeterli değil degilmi bu süre için çünkü aslında farkeymemesi mümkün degil trip yapmıyorum yemeğini hazirliyorum vs ne sorarsa cevap veriyorum ama kısa öz kendimle ilgili birsey anlatmıyorum o oturma odasindayken ben sürekli iş cikariyorum duruma gezdigim spor yaptigim yerleri atıyorum bilgisayar kursuna gidiyorum ordan resim atıyorum, ama bana neden biylesin niye yüzüme hiç gulumsemiyorsun demiyor bilerekmi yapıyor yada uzun vadedemi anlayacak hatalariniDünya ekseninden çıkardığın zaman her şey çok daha güzel oluyor.Mutlaka kendine yatırım yapmalısın spor yürüyüş giyinişe bir tık daha önem vermek evde bile otururken en güzel kıyafetlerinle oturmak saçlarını devamlı istediğin şekilde güzel görünecek şekilde olmalı ,yani sen önce kendini beğenmelisin her gün öyle olmaya çalış .Yürüyüş düzenli olsun ve bir de uygun fiyata bir kurs etkinlik :) yap bunları kısa süreli olmasın uzun süreli yap çünkü erkekler uzun sürede daha iyi farkeder onun ekseninden çıktığını
evli arkadaşımı görsem selam verip geçerim hatta valla sevgilisi varsa ya da evli ise işten ayrıldıysa selam bile vermiyorum benHerkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Bravo bencede böyle olmalı ,evli arkadaşımı görsem selam verip geçerim hatta valla sevgilisi varsa ya da evli ise işten ayrıldıysa selam bile vermiyorum ben
Ona surat yapmadan aranızda gerginlik olmadan yap canım kendine odaklanmayı.Akışında yap unutma bu en çok seni mutlu edecek.Bir gün mutlaka yanlış giden şey ortaya çıkar ,sen böyle bir şey olursa ayrılır mısın kalır mısın onları da düşün hayatta her şeye hazırlıklı olmamız lazım .İki hafta yeterli değil degilmi bu süre için çünkü aslında farkeymemesi mümkün degil trip yapmıyorum yemeğini hazirliyorum vs ne sorarsa cevap veriyorum ama kısa öz kendimle ilgili birsey anlatmıyorum o oturma odasindayken ben sürekli iş cikariyorum duruma gezdigim spor yaptigim yerleri atıyorum bilgisayar kursuna gidiyorum ordan resim atıyorum, ama bana neden biylesin niye yüzüme hiç gulumsemiyorsun demiyor bilerekmi yapıyor yada uzun vadedemi anlayacak hatalarini
Sinir oluyorum dışarıdaki kadına kibarlıktan kırılan erkeklerin, evde ona senelerini veren yemeğini önüne koyan evlat veren adamların eşlerine höt höt olmasına.Son iki haftadır böyle yapıyorum , oda görüyor sanki bilerek iiyi olmuş yakismis sanki askerlik arkadasiymisim gibi konuşuyor , ben ona birşey sormuyorum o bilgi vermeye başladı , telefonu bir ara baktım kadını silmiş numarasını ama tabi konuşup konuşmadığını görmeden ikna olamıyorum, yapmam lazım onu dunya eksenimdsn çıkarmam.lazim çok teşekkür ederim iyi geldi mesajiniz
Ben de evli iş arkadaşımı iş saatleri dışında aramıyordum.Bravo bencede böyle olmalı ,
En kısa zamanda farklı eğitimlere başlayın, hobiler edinin lütfen. Mümkünse en önce işe başlayın tabiiMalesef çalışmıyorum , bu sefer ben kıskanç paranoyak. Biri oldum onun gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?