Aldatiliyormuyum lütfen yardim

garip_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
132
36
13
34
Herkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Eşim bir sene boyunca kadinlarin çok olduğu bir isyerinde calisti , 6 ay oluyor işte. Çıkalı ama ordan iş arkadaşı bir bayan sürekli arıyor ve konuşmaya devam ediyorlar ben konusmani ustemiyorum dediğimde bı anda kesilip atılmıyor insanlar işle alakali konuşuyoruz bı ufak işi daha vardı ama bana inandırıcı gelmiyor , yazı islerimi hallediyor vs evli barkli kadın istesem dışarda yokmu var kadın diyor bu soylemlwri de rahatsız ediyor ama kadını da bir türlü silemiyor , geçen avmye gitti arkdalarim gelicek dedi ama bu kadın gelmiş goya karşılaşmışlar beş dakika oturmuşlar beraber felan , yani gözümle gordygum bir kanıtım.yok ama içimdeki bu şüpheyi de atamıyorum sizce kiskanclikmi yaoiuorum eşim bu arada zayıflamaya yeni ve pahalı kiyafetler almaya başladı spor yapıyor sürekli nasılım.diye bana soruyor , zayıfladım ya kiskandin beni diyor çok ta egosunu yükselttim şimdi ne yapacağım bilemiyorum

Kadın iç güdülerini hafife almamak lazım, sessiz takibe gözleme geçin. Dillendirdikçe gizler saklar

burnuma kötü kokular geldi açıkçası.
Hatta ben bu kadınla konuşma dememe ragmen neden devam ettin deyince sen benim telefinumu mu karistiriyosun casusmu yükledin evli barkli insanlarla ugrasma ne dsmek bu deyip telefonunu duvara fırlatıp kirdi ben onlarin abisiyim aile gibiydik biz sacmaliyorsun yeter deyip üste cikiyor

Malesef çalışmıyorum , bu sefer ben kıskanç paranoyak. Biri oldum onun gözünde
Katılmıyorum bu savunmasına bastırmak için öyke yapıyordur ama seni tahrik de etmek istemiyorum umarım üzüleceğin şeyler yoktur.

keşke şüpheni bu kadar belli etmeseydin
yapman gereken şey kocanı gizli gizli takip edip gözlemlemek olmalıydı
şu an daha fazla dikkat etmesini, açık vermemesini sağlamışsın maalesef
Malesef çok pişman oldum ama iş işten geçmiş oldu şimdide telefon sifresini degisiyor sürekli , saklıyor telefonu bildirimleri kapatmış ana ekranda gorunmuyor , ve söylediği şey beni paranoyak yaptın telefonumu kurcalaman hoşuma gitmiyor oyuzden dihor şuan naptigini nereye gittiğini hicbirsey sormuyorum konusuyorum fakat samimiyetim yok ama neden böyle gissettin hayatim deyip rahatlatmiyor

Katılmıyorum bu savunmasına bastırmak için öyke yapıyordur ama seni tahrik de etmek istemiyorum umarım üzüleceğin şeyler yoktur.
Dillendirmeyin bu süreçte evet yukarda arkadaşım söylemiş sessiz takibe alın hiç söylemeyin

Telefon kırılacak ne varmış yahu, üste çıkma ve öfke ile bastırma var. Kibar kibar izah edemiyor mu bir şey yoksa yani çok ilginç
Korkacak bir şeyi olmayan insan oturup karısını karşısına alır, al telefon burda bak şu an, evham yapma şu şu sebepten konuşuyorum. Biraz daha mesafeli olur dikkat ederim der geçer. Elalem için yaygara mı çıkar.

O benim kardeşim klişesi de beni öldürecek.

Ayriligi kabul etmiyor üç cocugumuz var böyle saçma sebeplerle ayrılmam diyor , ben fazla üstüne düşüp malesef egosunu kaldırdım sen ben zayıfladım ya delirdin diyo kıskançlıktan yani öyle mutluki halinden onu kiskandigim için bu durumu nasıl degistirebilirim

Hay fikrinize sağlık sonrasında sarıldı etti ama asla telefinu elime verip al bak demedi demiyor

Aldatmıyorsa dahi eşine dışarıdaki kadına yaptığı "abilik" adı altındaki nezaketi göstermekten yoksun bir odun kendisi. El iyisi işte herkes. Evdekine de zindan

Başta normal iş arkadaşı diyaloğu diyecektim.
Ama telefon kırmak, bildirimi kapatmak, telefon şifresini değiştirmek çok sıkıntılı durumlar.
Bir şeyler karıştırıyor belli ki.
Bu kadar saklıyorsa telefonu bir şeyler vardır, üzgünüm.
Peki aldatıyorsa ayrılabilecek misiniz? Bunu göze alıyorsunuz değil mi?

Telefonunu bu arada hiç elime alamiyorum, yani daha önce o banyodayken vodafonun uygulamasina girip kullanici detaylarindan görmüştüm konuştuklarını , onuda sonra dayanamayip söyledim tartisirken iyice saklar oldu şimdi

Para harcayarak git kuaföre baştan aşağı bakım yaptır ordan yapıştır bir güzellik merkezi.. sonra de üstüne başına şıkır şıkır al güzel markalardan üst baş :)
Bir de arkadaşlarınla gez toz azıcık ver çocukları babaya biraz dolaşacağm de çık anlatma ne yaptığını da.. hiç gezdim de geç, yükselt enerjini dünyanın kocanın etrafında dönmediğini göster

Kendine odaklanmalısın önce ,o nasıl spor yapıyor kendine bakıyorsa sen de bak güzel arkadaşım .Bunu kendin için yap önce ve belki klişe olacak ama lütfen inan güzel şeyler bunlar;ilgini çeken bir kursa yazıl kalabalık ortama gir yani bu kadınlı bir ortam değil karışık olsun.Eşine empati yaptırmalısın bu gibi şeylerle ama aslında kendin için yapıyorsun.Kendine odaklan ona soru sormayı bırakıp,bu esnada sessizce bekle görürsün zaten çok bariz şeyleri ,ama lütfen sürekli ona bir şeyler sormayı bırak bu süreçte zaten doğru cevaplar vermeyecek sen sorsanda

Yine mi aynı düşünmüşüz ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…