Aldatiliyormuyum lütfen yardim

Onun umursamazligi beni bazen çıldırtıyor görüyor ama ne oluyor demiyor

Son düzenleme:
Orta yaş krizi dedikleri şey olmasın bu..
Boyleleri eninde sonunda karısına döner,ancak o satten sonra karısı kabul eder mi orası meçhul ?

Aldatıyorsa kendi ezikliği sakın hatayı kendinizde görmeyin bu bir kişilik problem

Orta yaş krizi dedikleri şey olmasın bu..
Boyleleri eninde sonunda karısına döner,ancak o satten sonra karısı kabul eder mi orası meçhul ?
45 yaşında bende 38 , saçları çok beyaz sürekli hala giderim var lafları ediyor olabilir belkide ama totalde yaptığı davranislar malesef şüphe duymama engel olmuyor

Herkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Eşim bir sene boyunca kadinlarin çok olduğu bir isyerinde calisti , 6 ay oluyor işte. Çıkalı ama ordan iş arkadaşı bir bayan sürekli arıyor ve konuşmaya devam ediyorlar ben konusmani ustemiyorum dediğimde bı anda kesilip atılmıyor insanlar işle alakali konuşuyoruz bı ufak işi daha vardı ama bana inandırıcı gelmiyor , yazı islerimi hallediyor vs evli barkli kadın istesem dışarda yokmu var kadın diyor bu soylemlwri de rahatsız ediyor ama kadını da bir türlü silemiyor , geçen avmye gitti arkdalarim gelicek dedi ama bu kadın gelmiş goya karşılaşmışlar beş dakika oturmuşlar beraber felan , yani gözümle gordygum bir kanıtım.yok ama içimdeki bu şüpheyi de atamıyorum sizce kiskanclikmi yaoiuorum eşim bu arada zayıflamaya yeni ve pahalı kiyafetler almaya başladı spor yapıyor sürekli nasılım.diye bana soruyor , zayıfladım ya kiskandin beni diyor çok ta egosunu yükselttim şimdi ne yapacağım bilemiyorum
Öncelikle çalış. Tüm dikkatin uğraşın eşinin üzerinde olmasın. Çalış,başka şeylerle ilgilen,kendine bak,çok önemsediğini belli etme.bir taraftan da takip et. Şüphelerinde haklı çıkarsan ona göre davranırsın.

Okadar mutsuz bir hale geldimki onu ve yaptıklarını düşünmekten , onunda umursmaaz davranislari, gel cileden cik diyor mesaj atmış spora gidicem bilgin olsun diye o konuyu şöyle anladi ben zayıfladım ve spora gidiyorum güzel giyiniyorumya catladin diyor , bende dihorumki borç varken harcama , eğer kendine alıyorsan bir kere de karına al , spora gittiği için değil bana zaman ayırmadığı için kızıyorum ama bu tabi totosundan anlıyor kendi wllerimle onun totosunu kaldirmis oldum

Öncelikle çalış. Tüm dikkatin uğraşın eşinin üzerinde olmasın. Çalış,başka şeylerle ilgilen,kendine bak,çok önemsediğini belli etme.bir taraftan da takip et. Şüphelerinde haklı çıkarsan ona göre davranırsın.
Egosunu indirmek için umursamaz ve neselimi gozukmeliyim

eşim bu arada zayıflamaya yeni ve pahalı kiyafetler almaya başladı spor yapıyor sürekli nasılım.diye bana soruyor ,
Bu durum aldatan erkeklerde çok tipiktir.
Bir de suçluluk psikolojisi, eşlerinin paranoyak olduğunu söylerler.
Nasıl ortaya çıkaracağınızı en iyi siz bilirsiniz.

Ayriligi kabul etmiyor üç cocugumuz var böyle saçma sebeplerle ayrılmam diyor , ben fazla üstüne düşüp malesef egosunu kaldırdım sen ben zayıfladım ya delirdin diyo kıskançlıktan yani öyle mutluki halinden onu kiskandigim için bu durumu nasıl degistirebilirim
Hem karnım doysun hem pastam dursun mantığında.Kadinla telefonda muhabbet etmekte sıkıntı yok, bir yerde oturup sohbet etmekte sıkıntı yok ,ama siz ne oluyor ????diye hesap sorunca kıskanç , hasta.Hep söylüyorum aynı şeyi siz yaptığınızda normal karşılayan bir tipse eyvallah biz art niyetli olalım o zaman......

Hem karnım doysun hem pastam dursun mantığında.Kadinla telefonda muhabbet etmekte sıkıntı yok, bir yerde oturup sohbet etmekte sıkıntı yok ,ama siz ne oluyor ????diye hesap sorunca kıskanç , hasta.Hep söylüyorum aynı şeyi siz yaptığınızda normal karşılayan bir tipse eyvallah biz art niyetli olalım o zaman......
Olurmu, benim sosyal hesap açmam bile yasak , profil foto koymam yasak , asla bir erkekle konuşamam , konuşursam hemen yakıştırmalar guzellemeler felan suç bastırmak için bekarlık hayatımdaki flortumu bile yüzüme.vuruyor

Olurmu, benim sosyal hesap açmam bile yasak , profil foto koymam yasak , asla bir erkekle konuşamam , konuşursam hemen yakıştırmalar guzellemeler felan suç bastırmak için bekarlık hayatımdaki flortumu bile yüzüme.vuruyor
Neden bunlara boyun eğiyorsunuz?
Adam dışarda takılıyor, istediğiyle sohbet ediyor sizin telefonunuza indireceğiniz uygulama bile sorun. Üstelik yasak ne demek? Bir evlilikte taraflar eşittir. Bir taraf diğer tarafa yasaklar koyamaz.
Ayrıca ne münasebet o telefonunu şifreliyor, sizden telefon kaçırıyorsa sizin indireceğiniz uygulamaya da karışamaz
Neden bu kadar altta kalıyorsunuz?
Kocanıza aşırı öfkelendim ama size de kızdım. Bu kadar hayatınızın iplerini eline veremezsiniz. Ne münasebet bana yasak koyacak bir adam demeliydiniz!

Neden bunlara boyun eğiyorsunuz?
Adam dışarda takılıyor, istediğiyle sohbet ediyor sizin telefonunuza indireceğiniz uygulama bile sorun. Üstelik yasak ne demek? Bir evlilikte taraflar eşittir. Bir taraf diğer tarafa yasaklar koyamaz.
Ayrıca ne münasebet o telefonunu şifreliyor, sizden telefon kaçırıyorsa sizin indireceğiniz uygulamaya da karışamaz
Neden bu kadar altta kalıyorsunuz?
Kocanıza aşırı öfkelendim ama size de kızdım. Bu kadar hayatınızın iplerini eline veremezsiniz. Ne münasebet bana yasak koyacak bir adam demeliydiniz

Sürekli geçmiş te bekarken yasadigim bir flörtü sanki büyük bir hatangibi yıllardır söyler durur o öyle birşey yapmamis ama.ben nasıl yaparmisim, yeni evliyken sosyal bı siteden muhabbet ediyorduk herkesle genel olarak , onu görünce de eline koz geçmiş gibi sürekli sanki birşey yapmışım gibi beni manipüle etti ve bende yıllardır bu duruma sanki gerçekten büyük hatalarmis gibi boyun eğdim şimdide açma deyince tamam dedim , ama 38 yaşım gözümü açtı yıllarca bosyere odun vermiş kimseye laf söz vermemek için boynumu boşa egmisim on yıl öncede beni aldatmasina rağmen yalvarıp yakardigi için affettim, şimdilerde tekrar bu hisse kapilmam gözümü açmama vesile oldu , şimdi bütün sosyal hesaplarmi geri açtım çalışmaya başlayınca daha güçlü olacağım insallah
Kusura bakmayın ama sizi sindirmek istemiş sadece.
Yaşıtız. Hepimizin geçmişi var. Mağaradan dün inmedik neticede. Baştan bu terbiyesizliğine boyun eğmeniz hata.
Benim geçmişimde ufak flörtten epey fazlası var. Eşim geçmişimi sorgulamadı, sorgulayamaz. Elbette salak değil yani geçmişimin olduğunu biliyor. Bu konuyu konuşursa alnını karışlarım bunu da iyi bilir. 13 senedir beraberiz böyle bana yasak koyacak, geçmişimden vuracak. Mümkün değil. Siz fazla tepenize çıkarmışsınız bu adamı. Terbiyesiz insan.

Kusura bakmayın ama sizi sindirmek istemiş sadece.
Yaşıtız. Hepimizin geçmişi var. Mağaradan dün inmedik neticede. Baştan bu terbiyesizliğine boyun eğmeniz hata.
Benim geçmişimde ufak flörtten epey fazlası var. Eşim geçmişimi sorgulamadı, sorgulayamaz. Elbette salak değil yani geçmişimin olduğunu biliyor. Bu konuyu konuşursa alnını karışlarım bunu da iyi bilir. 13 senedir beraberiz böyle bana yasak koyacak, geçmişimden vuracak. Mümkün değil. Siz fazla tepenize çıkarmışsınız bu adamı. Terbiyesiz insan.
Çok haklısınız , 17 yaşında evlendim zaten küçük evlendigim içinde hep bı kayınvalide memnun etme eş memnun etme aman ailelerin yüzü kizarmasin aman aileler üzülmesin derken bu yaşıma geldim sukurki aydım , çok teşekkürler desteğiniz için

Üç çocuklu , kadının gerxekten orda çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için telefonumdan sabit alan kodlu diye numara çıkmaz diye aradim. S..... Gorusebilirmiyim telefonuna ulaşamıyorum da dedim sonra telefona gelince kapattım ve benim numaramı kaydetmiş onun paylaşımlarını görüyorum ama ben kendimi ona gizledim
Burda beni kesin linclerler ama ben mağaradamda mutluyum esiminde benimde görüştüğümüz buluştuğumuz karşı cins arkadaşları yok iş arkadaşlığı iş yerinde kalır ya tabiki var karşı cins arkadaşlarımiz ama iş yerinde kalır yanı

45 yaşında bende 38 , saçları çok beyaz sürekli hala giderim var lafları ediyor olabilir belkide ama totalde yaptığı davranislar malesef şüphe duymama engel olmuyor
Gideri varsa gittigi yerde kalsın o vakit..
Ama gittiği yerdekiler de parasına yedikten sonra 45 yaşındaki çocuk adam kılıklı kocaniza tekmeyi vurur.
Sonra geli kapınızda yatar,sürüne sürüne pişmanlık duyar ama iş işten gecer..
Yakında kokusu çıkar zaten.
Ama adamdaki anlık değişim başkasına yazildigini yahut ilgi çekmeye çalıştığını gösteriyor.
Yahut aklı sıra sizi kiskandirip ilginizi çekmeye çalışıyor.
Öyle birşey varsa şayet kocaniz karısıyla konuşmak yerine neden çocuk gibi davranıyor 🤷

Gideri varsa gittigi yerde kalsın o vakit..
Ama gittiği yerdekiler de parasına yedikten sonra 45 yaşındaki çocuk adam kılıklı kocaniza tekmeyi vurur.
Sonra geli kapınızda yatar,sürüne sürüne pişmanlık duyar ama iş işten gecer..
Yakında kokusu çıkar zaten.
Ama adamdaki anlık değişim başkasına yazildigini yahut ilgi çekmeye çalıştığını gösteriyor.
Yahut aklı sıra sizi kiskandirip ilginizi çekmeye çalışıyor.
Öyle birşey varsa şayet kocaniz karısıyla konuşmak yerine neden çocuk gibi davranıyor 🤷
Katılıyorum , eninde sonunda kapıma gelir ama malesefki eskisi gibi ne severim ne kabul ederim , ilgimi keşke bana ilgi gistererek çekse bazen çok salak oluyor bu erkekler , çocuk akıllı ama keşke düzgün bir yetişkin olsaydı , çocuklarımız var ayrılmayı da göze alamıyor , zaten ayrilsakta benim peşimi birakmaz hayatı dar eder

Çok haklısınız , 17 yaşında evlendim zaten küçük evlendigim içinde hep bı kayınvalide memnun etme eş memnun etme aman ailelerin yüzü kizarmasin aman aileler üzülmesin derken bu yaşıma geldim sukurki aydım , çok teşekkürler desteğiniz için
Ay çocuk yaşta evlenmişsiniz. Çok üzüldüm sizin için ben ya. Bu yaşımızda 20 senelik evlisiniz. Çocuklarınız büyümüştür epey. Kendinize bir yol çizin lütfen. Bu adama güven olmaz

Back