Aldatiliyormuyum lütfen yardim

Eşiniz düzgün olsa sizin rahatsız olduğunuz şeyleri yapmaya devam etmez. Evli barklı insanların böyle sürekli görüşmeleri ne alaka?
Bende çoğu erkek olan işyerlerinde çalıştım ama asla böyle bir münasebetim olmadı.
Ayrıca neden egosunu besliyorsunuz anlamıyorum.
Baktınız sizi üzmeye devam ediyor gerekeni yapın.
Böyle sürekli peşinde gezdiğinizde kendini bulunma hint kumaşı zannediyor.
İsterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun benim eşim bunları bana yapsa buz gibi soğurum ve boşarım. Gitsin nerde geziyorsa gezsin.
Ben kimsenin bu hallerini çekip egosunu besleyecek kadar değersiz değilim.
Öyle bir sarilmalar ağlamalar yasattiki bana uçan kuştan kıskanıyorum ssni imajı verdim ve şimdide o yükselen egosuyla umursamaz tavırları var , goya bana canım cicim konuşuyor şuan ama ben sadece onun ihtuyaclarini karşılıyorum yüzüne bakıyorum konuşmuyorum bile , yinede noluyor demiyor , ya tartışmaktan yada yuzune vuracağım şeylerden , sıkıldı , yada istediğin kadar yanıma gelme diyor

Öyle bir sarilmalar ağlamalar yasattiki bana uçan kuştan kıskanıyorum ssni imajı verdim ve şimdide o yükselen egosuyla umursamaz tavırları var , goya bana canım cicim konuşuyor şuan ama ben sadece onun ihtuyaclarini karşılıyorum yüzüne bakıyorum konuşmuyorum bile , yinede noluyor demiyor , ya tartışmaktan yada yuzune vuracağım şeylerden , sıkıldı , yada istediğin kadar yanıma gelme diyor

E öyle diyorsa sizde ona bay bay diyin.
Neden hala aynı evdesiniz?

Üzgünüm ama adam sizin hala kurtarma derdinde olduğunuzun farkında. Sizi kaybetme korkusu da yok. Ne olursa olsun durur diyor. Sizin boşanmaktan korktuğunuzu buradan ben anladım. Adam sizce bunu anlamaz mı? Sizin ilişkiyi kurtarma derdinde olduğunuzu çok iyi biliyor.

E öyle diyorsa sizde ona bay bay diyin.
Neden hala aynı evdesiniz?
Yani dışından öyle demiyor tabi, ben varsayim olarak soyluyorum, umursamiyormu yoksa gerçekten tartışmaktan mi kaçıyor yüzüne vuracağım şeylerden mi utaniyor anlayamıyorum

Yani dışından öyle demiyor tabi, ben varsayim olarak soyluyorum, umursamiyormu yoksa gerçekten tartışmaktan mi kaçıyor yüzüne vuracağım şeylerden mi utaniyor anlayamıyorum
Adamın umrunda değilsiniz ve sizi sevmiyor.
Gerçekten değer veren saygı duyan bi erkek eşine bunları yapmaz. Şımarmış olgunlaşmamış biri.

Üzgünüm ama adam sizin hala kurtarma derdinde olduğunuzun farkında. Sizi kaybetme korkusu da yok. Ne olursa olsun durur diyor. Sizin boşanmaktan korktuğunuzu buradan ben anladım. Adam sizce bunu anlamaz mı? Sizin ilişkiyi kurtarma derdinde olduğunuzu çok iyi

Üzgünüm ama adam sizin hala kurtarma derdinde olduğunuzun farkında. Sizi kaybetme korkusu da yok. Ne olursa olsun durur diyor. Sizin boşanmaktan korktuğunuzu buradan ben anladım. Adam sizce bunu anlamaz mı? Sizin ilişkiyi kurtarma derdinde olduğunuzu çok iyi biliyor.
Doğru diyorsunuz, o bunu tabiki anliyordur, cepte diye düşünüyor hala , halbuki en son tartistigimizda ona bir dünya mesaj yazıp hatalarını söyledim ve en sonunda okullar kapandığında gideceğimi söyledim oda çocukları alamazsın sen nere gidoyorsan git dedi en sonda yine mesaj yazdım bana söylediği Tom corusa benziyormusum doğrumu bu diye yazdığı mesajdi , yani iletisimi tartışmayı olduğu yerde bıraktı bende ona soru sormayı yüzüne bakmayi bıraktım ama ona yemek hazırlayıp hizmet ediyorum , yüzüne gülmüyor muhabbet etmiyorum , oda goya birşey sormadan konuşmadan bana hediye alıyor anneler günü için pasta yaptırıyor , sürekli konsere gidelim gezmeye gidelim diye teklif wdiyor bende kabul etmiyorum

Bunu bana kanitlamasini istesem nasıl bir duruma düşerim sizce , yani telefonda hat uygulamasında gözüküyor aslında ama telefonu elime geciremiyorum
Bundan rahatsız olduğunuzu daha net ve sert bit şekilde söyleyin gerekirse konuşmayın tavır alın ne davranış göstereceğini gözlemleyin hiç umursamıyorsa bence ciddi ciddi düşünün derim.

Tom corusa benziyormusum doğrumu bu senceydi , sonrasında hiç kaaleye almadi
Eşiniz orta yaş ben hala çok çekici erkeğim tüm kadınlar bana hasta sendromuna tutulmuş, kendisine acil şifalar dilerim.

Çok uçmasın yere çakılır.

Eşiniz orta yaş ben hala çok çekici erkeğim tüm kadınlar bana hasta sendromuna tutulmuş, kendisine acil şifalar dilerim.

Çok uçmasın yere çakılır.
Dışardaki kadınlara daha kibar davrandiginda bu yaştaki erkekleri kadınlar anlamıyormu , ama bu gibi adamlar anlaşılmıyor sanıyor galiba

Boşanacak mısınız öğrenirseniz. İlk onu sorun kendinize.

Cevabınız evet yada hayır olsa mutlaka başta susun... Unutmuş gibi yapın. Ona rahatlık gelir bir süre sonra. Rahatlık geldiğinde takibini yapın.

Bu süre içinde de kendinize bakın. Kendiniz için kendinizle ilgilenin. Kitap okuyun. Gezin dolaşın. Kursa başlayın.

Dışardaki kadınlara daha kibar davrandiginda bu yaştaki erkekleri kadınlar anlamıyormu , ama bu gibi adamlar anlaşılmıyor sanıyor galiba
Valla normalde anlaşılıyorlar, arkadaşlık sınırını aşacak tavırları ve konuşmaları oluyor, nasıl desem çok afedersiniz böyle gevşek, laubali, gözleri fıldır fıldır oluyor bunların.

Karısına kıskandın diyen, kısıtlayan, ezmeye çalışan bir adam dışarıda yılışık bir tiptir, bu halinden memnun olan kadınlar oluyordur ama benim için eşiniz kafasına odun geçirmeliklerden, bir yapıştıracaksın feleği şaşacak, sinir olurum karısını aşağılayıp kendi egosunu göklere çıkaranlara, aldatmıyor olsa bile size söyledikleri yaptıkları bile gıcık olmama yetti, umarım bir an önce kurtulursunuz kendisinden.

Son düzenleme:
Valla normalde anlaşılıyorlar, arkadaşlık sınırını aşacak tavırları ve konuşmaları oluyor, nasıl desem çok afedersiniz böyle gevşek, laubali, gözleri fıldır fıldır oluyor bunların.

Karısına kıskandın diyen, kısıtlayan, ezmeye çalışan bir adam dışarıda yılışık bir tiptir, bu halinden memnun olan kadınlar oluyordur ama benim için eşiniz kafasına odun geçirmeliklerden, bir yapıştıracaksın feleği şaşacak, sinir olurum karısını aşağılayıp kendi egosunu göklere çıkaranlara, aldatmıyor olsa bile size söyledikleri yaptıkları bile gıcık olmama yetti, umarım bir an önce kurtulursunuz kendisinden.
Ah inşallah insallahhhh çok teşekkür ederim

Ah inşallah insallahhhh çok teşekkür ederim
İnşallah tez vakitte tüm kanıtları bulursunuz, yine de utanmaz size kusur bulmaya çalışır, çevreniz bile çocuklarınızı öne sürüp boşanmamanızı ister ama eşiniz sizi ezdiği kötü hissettirdiği için bile boşanılmayı hak ediyor.

İnşallah tez vakitte tüm kanıtları bulursunuz, yine de utanmaz size kusur bulmaya çalışır, çevreniz bile çocuklarınızı öne sürüp boşanmamanızı ister ama eşiniz sizi ezdiği kötü hissettirdiği için bile boşanılmayı hak ediyor.
Aldatilmayi da kabul ettim diyelim, ama pskolojik şiddeti, beni perişan etti manipüle etmekten , narsist davranışları yüzünden ozsaygimi kaybettim yıllarıma üzülüyorum aydikca ben , sevildigimi hissedip harcadigim bir omur , inşallah bundan sonra herşey değişsin değistirme gucunude kwndimde bulayim

erkekler o kadar kolay aldatıyor ki aklın şaşar. ben hiçbir erkeğin bir kadına normal arkadaşı gibi baktığını düşünmüyorum.

Aldatilmayi da kabul ettim diyelim, ama pskolojik şiddeti, beni perişan etti manipüle etmekten , narsist davranışları yüzünden ozsaygimi kaybettim yıllarıma üzülüyorum aydikca ben , sevildigimi hissedip harcadigim bir omur , inşallah bundan sonra herşey değişsin değistirme gucunude kwndimde bulayim
Yanlış okumadıysam küçük evlenmişsiniz, toy tecrübesiz olmanız eşinizin de ailesinin de işine gelmiş sizi bir güzel ezmişler, ki genelleme olmasın ama çoğunlukla yaşı küçük bir kadınla evlenen erkekler ve erkek aileleri bunu avantaj görüyor, gözü açılmamış olur, istediğimiz gibi şekillendirir dediklerimizi yaptırırız diyorlar, erkek alabildiğince özgür davranıyor kadını kısıtlıyor, sizde de aynısı yaşanmış, sizi kısıtlayan yasaklar koyan ve uymazsanız kötü kadın olacağınızı söyleyen birisi, çünkü kendisi ezik aslında, kendine gram güveni yok olmayan güvenini sizi ezerek yasaklayarak kazanmaya çalışıyor, insanın spor yapması kendisine bakması güzel ama bunu kendisi için yaparsa güzel, eşiniz dışarıdakiler için yapıyor, eksikliklerini de dış görünüşle kapatmaya çalışıyor, ergenler gibi zayıfladım ya beni kıskandın lafları da bu yüzden.

Yumurta kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmemiş misali, onu adam eden sizken sizi beğenmiyor.

Kadınlar güçlüdür, bunu laf olsun diye demiyorum, kaç yıldır evlisiniz eşinize ve ailesine katlanmışsınız, demek ki güçlüsünüz, bundan sonra hayatınızı değiştirmeye de güç bulursunuz.

Bu nasıl oluyor?
Mobil uygulamaya giriyorsun, telefonundan, faturaya tikliyorsun kullanici detayları yazan yerede tıklayınca SMS geliyor o şifreyle açılıyor , numara aramalarda silsede orada günde kaç kere görüşmüş yazıyor tarihleriyle sonra ben hepsini silmiştim anlamasın diye ama , kendim itiraf ettim sonra ordan baktığımı salakligim bazen dillere destan

Yanlış okumadıysam küçük evlenmişsiniz, toy tecrübesiz olmanız eşinizin de ailesinin de işine gelmiş sizi bir güzel ezmişler, ki genelleme olmasın ama çoğunlukla yaşı küçük bir kadınla evlenen erkekler ve erkek aileleri bunu avantaj görüyor, gözü açılmamış olur, istediğimiz gibi şekillendirir dediklerimizi yaptırırız diyorlar, erkek alabildiğince özgür davranıyor kadını kısıtlıyor, sizde de aynısı yaşanmış, sizi kısıtlayan yasaklar koyan ve uymazsanız kötü kadın olacağınızı söyleyen birisi, çünkü kendisi ezik aslında, kendine gram güveni yok olmayan güvenini sizi ezerek yasaklayarak kazanmaya çalışıyor, insanın spor yapması kendisine bakması güzel ama bunu kendisi için yaparsa güzel, eşiniz dışarıdakiler için yapıyor, eksikliklerini de dış görünüşle kapatmaya çalışıyor, ergenler gibi zayıfladım ya beni kıskandın lafları da bu yüzden.

Yumurta kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmemiş misali, onu adam eden sizken sizi beğenmiyor.

Kadınlar güçlüdür, bunu laf olsun diye demiyorum, kaç yıldır evlisiniz eşinize ve ailesine katlanmışsınız, demek ki güçlüsünüz, bundan sonra hayatınızı değiştirmeye de güç bulursunuz.
Nasıl iyi geldi mesajiniz çok teşekkür ederim

Back