Yanlış okumadıysam küçük evlenmişsiniz, toy tecrübesiz olmanız eşinizin de ailesinin de işine gelmiş sizi bir güzel ezmişler, ki genelleme olmasın ama çoğunlukla yaşı küçük bir kadınla evlenen erkekler ve erkek aileleri bunu avantaj görüyor, gözü açılmamış olur, istediğimiz gibi şekillendirir dediklerimizi yaptırırız diyorlar, erkek alabildiğince özgür davranıyor kadını kısıtlıyor, sizde de aynısı yaşanmış, sizi kısıtlayan yasaklar koyan ve uymazsanız kötü kadın olacağınızı söyleyen birisi, çünkü kendisi ezik aslında, kendine gram güveni yok olmayan güvenini sizi ezerek yasaklayarak kazanmaya çalışıyor, insanın spor yapması kendisine bakması güzel ama bunu kendisi için yaparsa güzel, eşiniz dışarıdakiler için yapıyor, eksikliklerini de dış görünüşle kapatmaya çalışıyor, ergenler gibi zayıfladım ya beni kıskandın lafları da bu yüzden.
Yumurta kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmemiş misali, onu adam eden sizken sizi beğenmiyor.
Kadınlar güçlüdür, bunu laf olsun diye demiyorum, kaç yıldır evlisiniz eşinize ve ailesine katlanmışsınız, demek ki güçlüsünüz, bundan sonra hayatınızı değiştirmeye de güç bulursunuz.