Aldatiliyormuyum lütfen yardim

Nasıl iyi geldi mesajiniz çok teşekkür ederim
Siz bizimle olun biz sizi motive ederiz, yeter ki bundan sonra akılcı davranın, adama duvar gibi olun evde varlığını bile önemsemeyin, pohpohlamayın, siz sevip ilgilendikçe kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmış, sıradan bir kumaş olduğunu ve vazgeçilebilecek biri olduğunu anlasın, ki zaten vazgeçin.

Kurtarılacak bir şey kalmamış aslında ama görmek istemiyorsunuz. Adam çocuklar kalsın sen git demiş. Sizi gözden çıkarmış. Kanıtlarım ancak o zaman boşanmak ister gibi düşünmeyin ondan. Adam şu anda çıkarlarını koruyacağından emin olsa sizin boşanmanıza ses etmez zaten.
Şu an adam dışarda bir şeyler arıyor yada bulmuş. Evde düzeni sağlayan biri de var. Ondan boşanmak istemiyor.
Sizin niyetiniz boşanmak değil o belli en azından artık normal bir evlilik ilişki beklentisiyle kendinizi hırpalamayın. Buradan dönüp, pişman olup, sadık bir eş olarak sizin beklentilerinizi karşılamaz bu adam.
Boşanmak istemiyorsanız da beklentiyi kesin, siz de kendi hayatınızı yaşayın. Böyle adam aldatıyor, yuvasına dönsün diye peşinde koştukça kendinizi yıpratmaktan başka bir şey elde edemeyeceksiniz.
Gençsiniz. Boşanmasanız bile arkadaşlarınızla çıkın, kurslara gidin. Bir çevre edinin. Mutlu edecek bir şeyler bulun. Kurup durup adamın peşinde koşmayın.

İnanın burda paylaştıkça daha da gucleniyorum iyiki varsınız teşekkür ederim

Yaa aynen öyle çok iyi ozetlediniz , paylaşım yok vpden cevap vermek yok merak eden arasın , merak eden evine gelip nasılsın diye sorsun , herşeyi önüne sunmak yok

İnanın burda paylaştıkça daha da gucleniyorum iyiki varsınız teşekkür ederim
Güçlenin tabii.
Sizi geçmişinizle vurup, sosyal medya hesaplarınıza bile karışan, sizi sosyal hayatta koparıp eve tıkmaya çalışırken kendisi onla bunla konuşan gezen bir adam var karşınızda.
Bu adamın peşinde koşup yuvayı korumak, tekrar güzel bir evliliği yakalamaya çalışmak size bir şey kazandırmaz. Bu adam bugün aldatmayı bıraksa yine bir heyecan yakalasa gider. Artık bu adamın peşinde koşmayın.
Bırakın ne halt ederse etsin.
Yeterince güçlenince çocuklar da istediğiniz yaşa geldiğinde boşanmak isterseniz boşanırsınız. Şu an niyetiniz bu değilse de en azından evliliği kurtarma niyetinizi bitirin.
Eski arkadaşlarınız varsa koptuğunuz onlarla görüşün. Kurslara bakın. Mesela annem 65 yaşından sonra halk eğitimde Almanca kursuna başladı. Belediyenin dikiş kursu, resim kursu, kağıt rölyef kursları oluyor. İlgi alanınıza göre kurslar araştırın. Hem hobiniz olur hem çevreniz olur. Spora bütçe ayırabilirsiniz spora yazılın. Kendinizi mutlu hissettirecek şeyler bulun. Bu adamdan hayır gelmez, kendinize iyi gelecek şeyler yapın sadece kendiniz için. Siz de çıkın gezin hava alın. Lütfen eve kapanıp adamın peşinde dedektif gibi gezmeyin. Kendi hayatınıza odaklanın

Bilgisayar
Şuan ofis programlari kursuna gidiyorum , yeni çocuk gelişimi kursunu bitirdim , saz kursuna yazıldım cagrilmayi bekliyorum , sosyal hesaplarimi geri açtım, benim telefonumu sürekli kurcalayan adam , ben önüne koyuyorum şifresiz yinede dokunmuyor , niye cunki bende onunkini isterim aklınca bana saygı duyormus spora gitmeliymisim , yürüyüşler yapmaliymisim felan , zaten yapıyorum , ahhh o egosu varya o egosu tammm narsist

Şimdi bana mesaj atmış iki haftadır at gözlüğü takan insan, onemli bir iş kuruyorum mucize gibi zor surecten geçiyorum lütfen, diye , bende yazarken soylecegin ne varsa yüzyüze söylersin mesaj kabul etmiyorum deyip engelledim , eve gelince konu açmak isteyince nasil konusmaliyim, ben nezaman duygulardan olan olaylardan bahsetsem o iş hayatından bahsediyor

Birşey daha paylaşmak istiyorum sizinle, doğum günü Eylül ayında iş yerinde çalışırken arabada çalışıyordu yani çalışan taşıyordu eşim , ordaki bayanlardan bjrj arabayı durdurmuş kadın inmiş kek almış üstüne mum koyup doğumgünü arabada kutlamkslar eşim de bu şekilde fotograf çekilmiş ve faceboka atmış altına şunu yazmış
(Belkide hayatımda aldığım en güzel dogumgunu pastası çok teşekkür ederim )
İsim belirtmeden, ben bu mesajı hafizamdan silemiyorum, normal mi yoksa benmi çok abartiuorum

Eşin olacak adam mı anlattı bunu? Benm eşim yapsa böyle not yazsa elimde kalırdı heralde.

Eşin olacak adam mı anlattı bunu? Benm eşim yapsa böyle not yazsa elimde kalırdı heralde.
Anlatmadı ben facebokuna bakınca gordum beynine ağrılar giriyor yazı aklıma geldikçe, sorunca da ya çok masum fakir haliyle bir kek almış hoşuma gittiydi felan, deli olmalik

Senin kocan fazla rahat large bi tipe benziyor gibi geldi bana.
Aslında değil, bana karşı çok bağnaz , katı kuralli titiz, ama dışarda öyle bir hayat yok diyor işyerinde böyle arkadasliklar kurulur diyor sen bilmediğin için sana öyle geliyor diyor

Okurken fenalıklar geçirdim. Siz bu adamı ne zaman boşuyorsunuz? Size git demiş zaten. Boşanalım derseniz zaten dünden razı adam.

Kendinize vakit ayırmanıza çok sevindim. Çocuklarınız da büyük sanırım. Bir işe girer çalışır yolunuza bakarsınız.

Ama aldattığını ispat etmeye çalışın her şeyden önce. Fazlaca gevşek zaten. Umrunuzda değil gibi davranın bir müddet, tetikte bekleyip delil toplayın.

Şuan ağlayıp yalvardigi için şartlı affetmis gibi davranicam , az önce arkadasina gitmei için izin istedi benden bak duzeliuorum gibi gosterisler felan acayip bir duygusal bosluktayim kalbim acıyor

bacım üzgünüm ama kesinlikle aldatılıyorsun, istesem dışarda kadın var ne demek? burda büyük falso vermiş yani. fiziksel özelliğine dikkat etmesi falan çok amatörce bir aldatış.

bacım üzgünüm ama kesinlikle aldatılıyorsun, istesem dışarda kadın var ne demek? burda büyük falso vermiş yani. fiziksel özelliğine dikkat etmesi falan çok amatörce bir aldatış.
Hemde ne , hala diyor yeni iş açıyorum orda hep bayanlar olacak alış diye , yani dikine dikine gidiyor

Yuhhh, hööhhh diyorum.

Şu tavır yeterli aslında aldatılıp aldatılmadığınızj anlamak için. Eyleme dökülmüş olmasa bile eli kulağında benim fikrim, üzgünüm. Çok tez canlısınız. Sessiz ve derinden ilerlemeniz gerekiyor.

Son düzenleme:

Sadece ilk sayfayı okuyabildim, gelişme var mı bilmiyorum ama şu alıntıladığım kısımlara kadar sizin kıskançlığınız olabileceğini, yarım kalan veya akıllarına takılan iş ile ilgili konular için görüştüklerini düşünmüştüm. Ama bana kalırsa eşinizin bu tavırları net aldatmayı işaret ediyor. Aldatmıyorsa bile yani aralarında ilişki yoksa bile eşiniz sizin hoşunuza gitmeyecek tarzda bir iletişim kuruyor bu kişiyle. Keşke ona durumu anlatmadan önce bolca gözlem yapsaydınız. Şimdi hayatta telefonunu size elletmez, daha dikkatli davranır.

Aynen çok tezcanli davrandim , sabırlı olamadım , şimdi baktığımda görüşme yok istersen telefon numaramı bile degisirim diyor şimdide ama blöf yapıyor , değişmez hayatta,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…