Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aldatılıyor muyum ?
- Konu Sahibi apranaxx
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2008
- 5.871
- 8.375
- 723
- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
Mart geldi kedi gibi oldu herifler
- 20 Mart 2008
- 5.871
- 8.375
- 723
Ya bi şey diycem o hat esinin yalnızca is yerinde iş için kullandığı bi hat Olabilir mi acaba? Yani şirket hattı gibi bi şey normalde kullanmadıgi mesai saatleri içinde kullandigi bi telefon gibi bi şey? Ne iş yapıyor sen bildiğin için ona göre değerlendir. Bir de esinin sana olan tavrından hiç hoşlanmadım kravatimi bul falan çok kaba
- 12 Nisan 2007
- 817
- 815
- 628
Retro var bir haftaya bitiyor. Aynen öyle kötü bir ay
Olayı tam öğrenmeden hareket etmeyin bence bu ay lanet resmen herkes ayrılıyo aldatılıyo yeter artık ya
- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Bir de esinin sana olan tavrından hiç hoşlanmadım kravatimi bul falan çok kaba
+1
- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Bu e devletten hat nasil bakiliyor?
E devlete giriş yaptıktan sonra arama bölümüne mobil hat yaz çıkıyor hemen
- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
Bence biriyle görüşme vs.olmamıştır ama öbür hattan birileriyle iletişime geçmiş olabilir.Ve o hat yanındaysa akşamları birileri arardı herhalde.Sana yansıtmasa bunları, şüphelenip bakma gereği duymayacaktın.Bence biraz daha takipte kal.Ben yüzyüze aldatma olacağını sanmıyorum.
- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
E devletten nasil bakiliyor. Sifre yi nerden aliyoruz. Kamu personelleri mi giriyor sadece?konuyu açan benim canım. Valla ben de sabah arkadaşımın konusu üzerine baktım elim titreyerek ..3 hat var 3unu de biliyorum. Çok şükür rahatladim ama cidden aklım çıkıyor böyle konularda esin şüpheli evet peki hat ne zmn açılmış. Yazar orda baktın mi
- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
- 26 Eylül 2016
- 480
- 251
- 18
oha resmen aldatılıyorsun.az öncekı bayan whatsap webi indrimıs senden indir konusmaları takıp et.nasıl yapılıyor ben bilmiyorum amaŞüphe 1 : Dün akşam işe gitmek için bayağı hazırlandı. Normalde bu kadar hazırlanmazdı. Pantolonundan tut takacağı kemere kadar ayarladı. hatta kahverengi kemeri mi bul diye bayağı bir söylendi. duş aldı falan en son ben hayırdır sen ne ayaksın deyince kendimize de mi bakmayalım dedi.
Şüphe 2 : az önce bir bayan konu açmış e devletten kaç hat sahibi olduğunu görüyormuşsun falan. bende biliyordum ama eşime güvendiğim için açıp kontrol etmek aklımdan geçmedi. ama beni nasıl şeytan dürttü bakmıcam dedik.e baktım. ve iki hat gözüküyor üstüne. hemen diğer noyu işyerinde ki telden aradım. açan eşimin sesiydi. ve benim bu no dan haberim yok
ben ne düşüneyim olay çok yeni nabayım eşimimi arasam işten çıkıp takibe mi alsam nabsam. elim ayağım boşaldı şuanda.
Nedense bana aldatma yok gibi geldi. Halbuki genelde fesatimdir bu konularda. İş saatinde aramış denemişsiniz o da açmış. Diğer arkadaşlarin dediklerini aynen uygulayin. Bir kiz arkadaşa aratmak ve şirket mi diye sordurmak ve hattin facebook u var mi fln diye. Ama bence is telefonu. Eşinize hiç çaktırmadan araştırın.
- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29