• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyor muyum ?

Başka bir bayan arkadaşına aratıp alo x şirket mi orası? Desin. (Başka bir şirket adı söylesin tabi) eşinizde hayır burası y şirket derse ayrı ama hayır bu benim kişisel numaram yanlış aradınız derse anlarsın zaten.

Canım umarım yanlış düşünüyoruzdur
Eşine hiçbirşey söyleme takipte kal
Akşamda normal davran
Hattın dökümanına nasıl ulaşabilirsin ona odaklanmalısın bence

Bugün KK aklıma karpuz kabuğu düşürdü, e devlet şifresini öğreneyim benimkinin bakalım başka halt var mı :KK12:
Ve gizli saklı yapılan iş hayra çıkmıyor ne yazık ki.
Takipte kalın hemen açık vermeyin.

Sorma konuyu okuyunca hesabım uygulamasından baktım bende adına kayıtlı hat varmı diye :KK57:
Önce kendi nunarama baktım telefon modelim bile görünüyor maşallah eşiminkide öyle.
malum kontrolleri yapıp çıktım temiz şükür.
Konu sahibesi Allah sabır versin bildiğini bir süre sakla bence En Büyük KK

Şüphe 1 : Dün akşam işe gitmek için bayağı hazırlandı. Normalde bu kadar hazırlanmazdı. Pantolonundan tut takacağı kemere kadar ayarladı. hatta kahverengi kemeri mi bul diye bayağı bir söylendi. duş aldı falan en son ben hayırdır sen ne ayaksın deyince kendimize de mi bakmayalım dedi.

Şüphe 2 : az önce bir bayan konu açmış e devletten kaç hat sahibi olduğunu görüyormuşsun falan. bende biliyordum ama eşime güvendiğim için açıp kontrol etmek aklımdan geçmedi. ama beni nasıl şeytan dürttü bakmıcam dedik.e baktım. ve iki hat gözüküyor üstüne. hemen diğer noyu işyerinde ki telden aradım. açan eşimin sesiydi. ve benim bu no dan haberim yok

ben ne düşüneyim olay çok yeni nabayım eşimimi arasam işten çıkıp takibe mi alsam nabsam. elim ayağım boşaldı şuanda.
Bence açık açık konuşun eşinizle. Ama ilk önce bi deneyin eşiniz evdeyken siz banyoya gidin gizliden bi arayın evdede çalcakmı. Ona göre bi yol izlersiniz çalarsa ztn konusu açılır eğer evde çalmaz kmse açmazsa ertesi gün arar açtığındada konuşurdum ne numarası bu buldm flan dye sessiz kalmayın kolay lokma olmadğını göster ki saf sanmasın sizi bişey karıştırıyorsa

Habersiz ikinci hattın genelde başka açıklaması olmuyor. İnşallah düşündüğümüz gibi değildir.

Yalnız son birkac günde buradan öğrendiğimiz, e-devlet şifresi ile kişi ustune kayıtlı hatları öğrenme ve WhatsAppweb programıyla whatsapp mesajlarina ulaşma bilgisi daha çok konu açılmasına sebep olacak galiba :KK43:
Whatsap veb nedir nasıl yapılıyor bakılıyor bilgi verir misiniz

İş için alınmış bir hat olabilir, benim de kişisel hattım ayrı iş için kullandığım hattım ayrı. Numarayı bir arkadaşınıza aratın, "Bilmem ne şirketi mi orası X beyle görüşecektim" falan desin, eşiniz yok değil derse "Orası şirket değil mi?" diye üstelesin. "Hayır bu benim kişisel hattım" falan derse işler sıkıntılı demektir.

Şüphe 1 : Dün akşam işe gitmek için bayağı hazırlandı. Normalde bu kadar hazırlanmazdı. Pantolonundan tut takacağı kemere kadar ayarladı. hatta kahverengi kemeri mi bul diye bayağı bir söylendi. duş aldı falan en son ben hayırdır sen ne ayaksın deyince kendimize de mi bakmayalım dedi.

Şüphe 2 : az önce bir bayan konu açmış e devletten kaç hat sahibi olduğunu görüyormuşsun falan. bende biliyordum ama eşime güvendiğim için açıp kontrol etmek aklımdan geçmedi. ama beni nasıl şeytan dürttü bakmıcam dedik.e baktım. ve iki hat gözüküyor üstüne. hemen diğer noyu işyerinde ki telden aradım. açan eşimin sesiydi. ve benim bu no dan haberim yok

ben ne düşüneyim olay çok yeni nabayım eşimimi arasam işten çıkıp takibe mi alsam nabsam. elim ayağım boşaldı şuanda.
Aynilari basima geldi :((( aldatiliyormusum. Giyim kusama iyice ozenme ise giderken. Cumartesi pazar isi bahane edip cikmalar gec gelmeler. Telefonu dibinden ayirmama derken..

Allah'ım aklıma mukayyet ol.
Paranoyak oldum ben de.
İnşallah aldatmıyordur.
Yaşı kaç eşinizin,orta yaş bunalımı da olabilir o kadar özenli giyinmesi vs,iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama diğer hat ortalığı karıştırıyor.

habersiz ikinci hat hiç hayra alamet değil.
ben duysam aklıma direkt fena şeyler gelirdi.
Allah kolaylık versin.

Sakın belli etme bırak o takılsın bir kac acık bulduktan sonra da patır patır suratına her seyi soylersin. dumur olsun.

Bence aldatma ihtimali yüksek.. Eğer şirket hattı olsaydı size söylerdi.. Neden söylemesin.. Takipte kalın.. Allah'ım nedir bu böyle ya neden bu erkekler aldatmaya bu kadar meyilliler.. Ne arıyorlar ki.. Burda bu konuları okudukça eşimin beni şüpheye düşürecek hiçbir durumu yokken WhatsApp web den konntrol ettim ama sonra kendine çok kızdım neden yaptım diye zaten adamın telefonu elimde meğer WhatsApp web teldeki whatsapptan farksızmış saçmalık yaptım..

Kullandığı bir hattı sizden saklaması giç hayra alamet değil. Takipte olun şimdilik hattan bahsetmeyin.

ben de hemen baktım e devletten, bunları okuyunca.
türk telekomdan alacağım varmış ama hiç söylemediler çakallar.
borçlu olsak bir sürü faizle haber verirlerdi.
Senin isine yaramis :KK45:Ben bi daha evlenmekten vazgectim ya bu ne boyle bi whatsappwebi yukleyince tamam cogunda neler cikiyor

ben bu konularda direkt cata cat yuzune soylerdim hic takip ediyim bakıyım falan filan yapmam az cok bir erkegin yalan soyledigi o anki bakısından yuzunun aldıgı sekilden anlasılıyor eve geldiginde o hattı arayın bakalım eger kapalı cıkarsa zaten kesin bir haltlar donuyordur

İkinci hat meselesi problem. Kendi işyeri dahi olsa şirket hattı genelde işyeri üzerine oluyor. Takipte kalın. Umarım mantıklı,makul başka bir açıklaması vardır bu durumun.

Benimde baktığım da hatırlamadığım numaram vardı, ama eşi direk telefonu açmış , arasa da kapalı olsa neyse dicem:eek:

Bence sessizce takipte kal. hemen atlarsan açıklarını kapatmasına izin vermiş olursun. Biraz izle
Benimki de açık , iş yerinde kullandığımız kontörlü bir hat ama üzerime olduğunu tamamen unutmuştum. Eşim de arasa benim telefona iş saatlerinde cevap vermem çok olası. Hatta ben e devlete bakarken eşim de yanımdaydı "Allah Allah bu numara ne?" dedim eşim de panik oldu adıma biri hat mı açtı diye, oysa o da biliyordu iş telefonunu benim aldığımı ama ikimizin de benim rehbere numarayı yazana kadar hiç aklına gelmedi.

İş için almıştır belki , önemsemediği için söylememiştir hiç , inşallah öyledir yani. Ama öyle değilse de akla ilk gelen yalan bu , panik yapmazsa bu yalanı söyler gibime geliyor

Back