- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün KK aklıma karpuz kabuğu düşürdü, e devlet şifresini öğreneyim benimkinin bakalım başka halt var mı
Ve gizli saklı yapılan iş hayra çıkmıyor ne yazık ki.
Takipte kalın hemen açık vermeyin.
Bence açık açık konuşun eşinizle. Ama ilk önce bi deneyin eşiniz evdeyken siz banyoya gidin gizliden bi arayın evdede çalcakmı. Ona göre bi yol izlersiniz çalarsa ztn konusu açılır eğer evde çalmaz kmse açmazsa ertesi gün arar açtığındada konuşurdum ne numarası bu buldm flan dye sessiz kalmayın kolay lokma olmadğını göster ki saf sanmasın sizi bişey karıştırıyorsaŞüphe 1 : Dün akşam işe gitmek için bayağı hazırlandı. Normalde bu kadar hazırlanmazdı. Pantolonundan tut takacağı kemere kadar ayarladı. hatta kahverengi kemeri mi bul diye bayağı bir söylendi. duş aldı falan en son ben hayırdır sen ne ayaksın deyince kendimize de mi bakmayalım dedi.
Şüphe 2 : az önce bir bayan konu açmış e devletten kaç hat sahibi olduğunu görüyormuşsun falan. bende biliyordum ama eşime güvendiğim için açıp kontrol etmek aklımdan geçmedi. ama beni nasıl şeytan dürttü bakmıcam dedik.e baktım. ve iki hat gözüküyor üstüne. hemen diğer noyu işyerinde ki telden aradım. açan eşimin sesiydi. ve benim bu no dan haberim yok
ben ne düşüneyim olay çok yeni nabayım eşimimi arasam işten çıkıp takibe mi alsam nabsam. elim ayağım boşaldı şuanda.
Whatsap veb nedir nasıl yapılıyor bakılıyor bilgi verir misinizYalnız son birkac günde buradan öğrendiğimiz, e-devlet şifresi ile kişi ustune kayıtlı hatları öğrenme ve WhatsAppweb programıyla whatsapp mesajlarina ulaşma bilgisi daha çok konu açılmasına sebep olacak galiba
Aynilari basima geldi (( aldatiliyormusum. Giyim kusama iyice ozenme ise giderken. Cumartesi pazar isi bahane edip cikmalar gec gelmeler. Telefonu dibinden ayirmama derken..Şüphe 1 : Dün akşam işe gitmek için bayağı hazırlandı. Normalde bu kadar hazırlanmazdı. Pantolonundan tut takacağı kemere kadar ayarladı. hatta kahverengi kemeri mi bul diye bayağı bir söylendi. duş aldı falan en son ben hayırdır sen ne ayaksın deyince kendimize de mi bakmayalım dedi.
Şüphe 2 : az önce bir bayan konu açmış e devletten kaç hat sahibi olduğunu görüyormuşsun falan. bende biliyordum ama eşime güvendiğim için açıp kontrol etmek aklımdan geçmedi. ama beni nasıl şeytan dürttü bakmıcam dedik.e baktım. ve iki hat gözüküyor üstüne. hemen diğer noyu işyerinde ki telden aradım. açan eşimin sesiydi. ve benim bu no dan haberim yok
ben ne düşüneyim olay çok yeni nabayım eşimimi arasam işten çıkıp takibe mi alsam nabsam. elim ayağım boşaldı şuanda.
Senin isine yaramis Ben bi daha evlenmekten vazgectim ya bu ne boyle bi whatsappwebi yukleyince tamam cogunda neler cikiyorben de hemen baktım e devletten, bunları okuyunca.
türk telekomdan alacağım varmış ama hiç söylemediler çakallar.
borçlu olsak bir sürü faizle haber verirlerdi.
Benimki de açık , iş yerinde kullandığımız kontörlü bir hat ama üzerime olduğunu tamamen unutmuştum. Eşim de arasa benim telefona iş saatlerinde cevap vermem çok olası. Hatta ben e devlete bakarken eşim de yanımdaydı "Allah Allah bu numara ne?" dedim eşim de panik oldu adıma biri hat mı açtı diye, oysa o da biliyordu iş telefonunu benim aldığımı ama ikimizin de benim rehbere numarayı yazana kadar hiç aklına gelmedi.Benimde baktığım da hatırlamadığım numaram vardı, ama eşi direk telefonu açmış , arasa da kapalı olsa neyse dicem
Bence sessizce takipte kal. hemen atlarsan açıklarını kapatmasına izin vermiş olursun. Biraz izle