Aldatiliyor muyum

Eğer sonunu göze aldıysanız arAştırın. Şuanlık çaktırmadan detaylar yakalamaya çalışın şu ara onu çok sorgulamadan araştırmalarınızı yapın yakalayınca da yol verin gitsin

whatsapp ayarlarından ayar yaparsanız resimler galeriye direkt kaydolmaz. Benimki mesela sadece whatsapp mesajlarında kalıyor fotolar. Galeride yer kapladığı için oraya attırmıyorum. Ama adamın diğer hareketleri çok şüpheli

Kesinlikle aldatılıyorsun... Flört ediyor... GEceyarısına kadar gezmiş... Eve girerkende evet sana yakalanmış asansörde çekmemiş tel. İğrenç pislik. Etin ne budun ne bir de böyle mahvediyorsun hayatını. Allah akıl fikir versin.

Şüpheli tavırlar içinde, siz takipte olun..
Tlf da sizi kuşkulandıracak birşeylerden şüphe ediyorsanız bi anlık gafletinden faydalanıp telefonu alıp tuvalete banyoya kaçın kendinizi kilitleyin.eşiniz nekadar bağırırsa bağırsın doya doya bakın en azından içiniz rahatlasın.. Eğer tlfda kötü bi takım olaylarla karşılaşırsanız da önce msjla kendinize de atın kanıtınız olsun ..kapıyı açar açmaz telefonu yüzüne fırlatın yüzüne tükürün onu evden yaka paça kovun !
( çok fenayım ben ya )

guvenmiyorsaniz evlenmeseydiniz.calisiyor musunuz bilmiyorum ama bence issizlikten saracak yer aramissiniz. Dershane ogretmenine gece gunduz demeden soru gonderilir hele ki sinav donemlerindeyse. Adam disari cikmis da olabilir, belki birseyler icti tepki vericeksin diye uyuyordum dedi.
Bilmiyorum cok aklina takiliyorsa adamin yanindan ayrilmazsin, paylasimlarini artirirsin.

Bence suphelendigini belli etmeden takip etmeye devam e

Kadın hissediyorsa doğrudur!!! kaldiki şüphelenmeniz için bir sürü sebebiniz var
Eşinize hiç belli etmeden takipte olun derim
Şüphelendiğinizi anlarsa daha temkinli davranıp,hatalarını min. indirecektir...

Merhaba öncelikle sakinleşin bi pskolojiniz bozulmuş eşiniz aldatıyorsa bile öyle düşünelim beraber olduğunu düşünmüyorum sadece sosyal medyada yazışıyor ve siz baskı yaptığınız için arada sıkışmış durumda fazla dayanamayıp patlak vericektir merak etmeyin ama bu aldatıyorsa yani yazışıyorsa muhtemelen yazıştığıda ergen bi tip bunun dışında dersanede öğretmen demişsiniz lise grubumu eğer öyleyse lise öğrencileri tarafından beğenilmek hoşuna gidiyodur aile yaşantısını göstermek istemiyordur sizin yapmanız gereken eşinizin illaki sizi aldattığınızımı öğrenmek istiyosunuz hayır farZedelim aldattı napıcaksınız anında boşayacakmısınız böyle yapmakla elinize bişey geçmez aldatıyorsa ki ben zannetmiyorum sadece ergenlerle yazışıyor beyinsiz! Ksr bakmayın çünkü yazıştığı aşikar sizde kendinize bugünden itibaren bakım yapmaya başlayın watsap facebook kullandığınız bütün sosyal medyalarınıza bakımlı fotolar koyun kendinize çeki düzen verin önce kendinizi değerli hissedin ki eşinizde yaptığı eşşrkliği anlasın nasılsa dönüp gelicek böyle peşinden koşmayla bişey yapamazsınız önemsemeyin onu bakın nasıl pervane olucak

Galiba aldatıyor gibi geldi bana. Aldatan erkek tavırları. Örneğin size gece kimle konuşuyorsun dediğinizde öğrencilerimle diyor ya ekran görüntüsü isteyin yani onu da atmazsa tamam artık geçmiş olsun.

bana da biriyle flört ediyormuş gibi geldi inşallah öyle bir şey yoktur yoksa neden telefonu lavaboya kadar götürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…