- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
-
- Konu Sahibi 301114kagan
İki üstteki yoruma göre sen de kocanı aldatıyorsun cicim. Habein olsun, ayağını denk al.
İşinize gelmeyince nasılda çeviriyorsunuz laflarıİki üstteki yoruma göre sen de kocanı aldatıyorsun cicim. Habein olsun, ayağını denk al.
Eşini aldatmiysn sakladığın bişe yok ozman şifre neden
Benim eşimin özeli benim benide arkadaşıyla paylasmasın zaten her insanın özeli olur evet ozelimi eşimden baskaşına anlatmam zaten robot olmuyoruz bu durumda
Canım sen yanlış gelmişsin eşden saklamaktan bahsediyoruzçok basit, telefonunuzu çantanıza her attığınızda doktorunuzu, avukatınızı aramasın diye şifre koyarsınız..
çocuklarınızın elinde gezmesin diye şifre koyarsınız
canınız ister şifre koyarsınız.. şifre dediğiniz şey de isveç banka hesabı şifresi değil zaten.. en fazla bir iki denemeyle kırılan bir zımbırtı..
Gizli bişe yoksa neden şifre dedim böyle birşey söyledin senin yansıtmak istediğin gibi öyle birşeyı asla ima etmedim bu senin problemin evet tövbeler tovbesi
Arkadaslarimin ozel konularını mesajla konuşmucak kadar buyudum ben eşimde ayni sekilde ergen değiliz kusura bakmayın eşimle ilgili başa kakma olayına gelince annemle ciddi problemlerim oldu sadece onunla paylaştım 6 yıldır ben açmadan konusunu dahi acmamistir kendi çevrenden veya eşinden gördüğün şeyleri genelleme her ilişkiye
Canım sen yanlış gelmişsin eşden saklamaktan bahsediyoruz
İki üstteki yoruma göre sen de kocanı aldatıyorsun cicim. Habein olsun, ayağını denk al.
Teşekkür ederim hepimizin evliliği..Umarım 16-26 yıl sonra da öyle devam eder evliliğiniz.
Özel konuları mesajla konuşmak ergenlik değildir. İnsanlar bazı durumlarda (etrafında biri vardır, konuşamayack durumdadır, iş yerindedir) mesajlaşabilir. Ki günümüzde whatsapp denen bir uygulama var. Genelde onu kullanıyoruz iletişim aracı olarak, bu ergen olduğumuz anlamına gelmez.
Şifrem var evet ama insanların telefonuma dokunmasından hoşlanmadığım için var. Eşim sorsa, gerek duysaydı söylerdim. Ama bizim evliliğimiz güven üzerine kurulu olduğu için bu tip şeyleri sorgulamaya sormaya gerek duymuyoruz. Darısı gerek duyanların başına diyelim.
Esinden şifreyi telefonun yanlışlıkla avukatını aramasın diyemi saklıyorsunyo, "Eşini aldatmiysn sakladığın bişe yok ozman şifre neden" sorunuza cevap verdim tam yerine geldim bence
Esinden şifreyi telefonun yanlışlıkla avukatını aramasın diyemi saklıyorsun
in vino veritas aman başıma kakmasın diye annenle tartışmanı anlatmicak kadar güven üzerine kurulumuymus evliliğin
office üzerine tartistigimiz konuyu baştan aç bi oku adamin telefonda şifresi var esinden gizliyor siz bu soruyu nasıl böyle anladınız? Haklı çıkmak için çevirip cevap vermişsin gibi geldi bana
çünkü sep telefonda şifre olmasının adamın eşinden gizlemesinin bende de var ne var gibi bi yaklaşımla yazdıgı için merak ettim neden diye sordum gercekten merak da ettim olayı eşini aldatıyolarmıs onu demişim gibi birşeye getirdiler klasık bdv kadınları tribi buda iştesevgili rujj, konuyu okudum konu sahibine de mesajımı yazdım.. ancak sen Sep'e öyle bir mesaj yazmışsın ki "madem eşinden bir şey saklamıyorsun o zaman şifre niye" tarzında.. bu konuya değil şahsa yazılmış bir soru olduğundan ben de ona cevap verdim.. haklı çıkıp çıkmamak ile hiç ilgilenmiyorum ki sevgili rujj.. sadece soruna cevap verdim, hepsi bu..
in vino veritas aman başıma kakmasın diye annenle tartışmanı anlatmicak kadar güven üzerine kurulumuymus evliliğin
office üzerine tartistigimiz konuyu baştan aç bi oku adamin telefonda şifresi var esinden gizliyor siz bu soruyu nasıl böyle anladınız? Haklı çıkmak için çevirip cevap vermişsin gibi geldi bana
okadar önemseme kendini office ile konusmadan sonra dönüp tekrar okudum yazdıgını ciddiyetle okumadıgım için kaçırmısımSon mesajımı alintiladiniz cevabinizi verdiniz, ben size cevap vermedim ve konuşma bitti. Neden tekrar etiketleme ihtiyacı duydunuz? Söylediklerim dokundu sanırım, yolunda gitmeyen biseyler olduğunu hissettiniz içten içe.
Eşim başıma kakar diye değil, ailemle yaşadıklarım benim ozelim olduğu için anlatma gereği duymam. Çok sıkıntı yasarsam anlatabilecegim ablalarim arkadaşlarım var çok şükür, hayatım eşim üzerine kurulu değil. Aynı şekilde eşimle olan problemimi de aileme anlatmam. Büyütüp uzulebilirler, eşime bilenebilirler. Es ile aileyi ayirmayanlarin eninde sonunda sorun yaşadığını gördüm. O riske girmiyorum. Bunun güvenle alakası yok, önlem sadece.
Ay yok ugrasamam o kadar. Benim kocam yapmaz ya herhaldeEvet dogru. Eger gercekten aldatma varsa ve mesajlari belirli sure zarfinda siliyosa kocan/ sevgilin o zmm yakalayamazsin. Tek care evde otururken kocan eline telefonu aldiginda hemen yan odaya gidip laptopu acmak aninda takip etmek.