Aldatiliyor muyum

Selam konu sahibi.
Okudum konunu bi kac gun once ama banliydim yazamadim.
Whatsapp webten bahsedilmis ama pek fazla uzerinde durulmamis.
Bence senin caren whatsapp web.
Tabi insallah hepsi bosa cikar kocan sana sadiktir.
Ama kk da bi bayan arkdasin hemen 2 saat snra sonuc aldigina sahit olduk.

Whatsapp web nedir?
Whatsapp web telefonda yazilanlari aninda laptop yada bilgisayarda gormek demektir. Bunun icin lazim olan bi kereligine mahsus takip etmek istedgin kisinin telefonunun whatsapp uygulamasina girmek. Ve bi laptop yasa bilgisayar.
Nasil sifreli birisinin telefonun alirsin?
Ornegin; iyi bi arkadasinla anlas. Esimin numarasini ara ve beni iste telefona de. Arkdasin arasin ve yan odaya gec ozel konusucaz diye yada etrafi toparlarrlmis gibi yap odadan cik yavas yavas/ ocakta yemegini unutmus gibi yap.
Telefon elindedir( her telefonun sifresi acilirmi birisi aradiginda bilgim yok).

Snra asagida linke bas ve whatsapp webi ayarla. Zamaninda baska konularda cok soru soruldugu icin linkini saklamistim tum asamalarin.

Gelismeleri bildir olurmu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-aldatiliyorum.919132/page-21#post-46005510

Selam konu sahibi.
Okudum konunu bi kac gun once ama banliydim yazamadim.
Whatsapp webten bahsedilmis ama pek fazla uzerinde durulmamis.
Bence senin caren whatsapp web.
Tabi insallah hepsi bosa cikar kocan sana sadiktir.
Ama kk da bi bayan arkdasin hemen 2 saat snra sonuc aldigina sahit olduk.

Whatsapp web nedir?
Whatsapp web telefonda yazilanlari aninda laptop yada bilgisayarda gormek demektir. Bunun icin lazim olan bi kereligine mahsus takip etmek istedgin kisinin telefonunun whatsapp uygulamasina girmek. Ve bi laptop yasa bilgisayar.
Nasil sifreli birisinin telefonun alirsin?
Ornegin; iyi bi arkadasinla anlas. Esimin numarasini ara ve beni iste telefona de. Arkdasin arasin ve yan odaya gec ozel konusucaz diye yada etrafi toparlarrlmis gibi yap odadan cik yavas yavas/ ocakta yemegini unutmus gibi yap.
Telefon elindedir( her telefonun sifresi acilirmi birisi aradiginda bilgim yok).

Snra asagida linke bas ve whatsapp webi ayarla. Zamaninda baska konularda cok soru soruldugu icin linkini saklamistim tum asamalarin.

Gelismeleri bildir olurmu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-aldatiliyorum.919132/page-21#post-46005510

Ben bunu denedim ama zaten telefonda var olan mesajlar gorunuyor. Silinmis mesajlar gorunmuyor ki
Evet dogru. Eger gercekten aldatma varsa ve mesajlari belirli sure zarfinda siliyosa kocan/ sevgilin o zmm yakalayamazsin. Tek care evde otururken kocan eline telefonu aldiginda hemen yan odaya gidip laptopu acmak aninda takip etmek.

en çok sinir oldugum konu
evli bi insan neden telefonuna şifre koyup eşinden saklar yahu?

Dershane ogretmeniyse wp grubu olabilir surekli belli bi saate kadar sorular gelebilir

Ama tuvalete girerken bile goturuyo demeniz beni cok suphelendirdi
Normal bi insan neden telini ortaya birakamaz ki
Disarda degil sonucta evin icinde birakmayip yaninda goturmesi cok supheli

Biriyle yazismiyorsa bile aciksecik fotolar sakliyo olabilir telde
Sonunda bosanmicaksaniz cok kurcalamayin bence kendinizi yipratmayin
Yakalayip bosanmazsaniz daha da arsizlasir

Fotoğrafların kaydedilmesi whatsapp ayarlarıyla alakalı bir mevzu. Yalan söylemiyor olabilir.

Benim de telefonum hep yanımdadır, şifresi de vardır. Bazen gece yarısı da mesajlaştığım olur. Bunların hiç biri benim eşimi aldattığıma dair kanıt değil ki.

Bence kadınlar çok şüpheci. Sürekli aldatılma korkusu yaşayan çok büyük bir kesim var. Korkmakla, şüphe duymakla ne kadar huzurlu bir evlilik yaşanabilir ki? Ya da sürekli kontrol altında tutmak bir insanın aldatmasını engelleyebilir mi?
aldatmıyor olabilirsin ama eşinden sakladıgın şeyler vardır
bu durum desteklemesemde kadınlar için biraz daha az rahatsızlık verici olabilir özel durumlarımızı arkadaslarımıza anlattıgımız için ama erkeklerin ne özeli olabilir arkadasına mesajla anlatıcak?

aldatmıyor olabilirsin ama eşinden sakladıgın şeyler vardır
bu durum desteklemesemde kadınlar için biraz daha az rahatsızlık verici olabilir özel durumlarımızı arkadaslarımıza anlattıgımız için ama erkeklerin ne özeli olabilir arkadasına mesajla anlatıcak?

Hayır sakladığım şeyler yok. Ki olabilir de, her insanın özel alanı olmalı. Bunun kadını erkeği yok. Erkekler arkadaşlarıyla özel şeyler paylaşmıyorlar mı sanıyorsunu? İnsan değil mi robot mu onlar?

Bir kere whatsapptan atılan resim zaten galeriye kaydoluyor hareketleri cidden şüphe çekici aldatan erkek tavırları
O ayarlarla ilgili mesela ben otomatik kaydetmiyorum.
Bunun disinda konu sahibine diyebilecegim bir soz yok ya neden guven olmuyor bu erkeklere, huzur mu batiyor, ne oluyor anlamiyorum :KK43:

B
Iyi akşamlar hayırlı ramazanlar..
Ben2 haftadır mamlekketteyim eşim çalıştığı için anca sali günü gelebilecek.1 hafta da beraber durup evimize donecez.
Dediğim gibi 2 haftadır mamlekketteyim geçen gün gece 2 3 gibi oğlum uyandı ona sut ısıtmak için kalktım derken tele baktım vahtasaba baktım derken eşimi o saatte cevrimici gördüm kimle konusuyosun diye yazdım hemen arası tel deki resimleri bilgisayara atıyorum canim dedi vhatsapla ne alakası var dedim senin gonderdigin resimleri önce tek kaydedip sonra pc atıyorum dedi biraz tepkimi gosterdim sonra inanmış gibi davrandim . Aradan birkaç gün geçti eşim dersanede ogretmen akşam grubu olduğu için akşam 10 da dersten çıktığı olur 10 da aradi ben çıktım eve geçiyorum dedi tamam dedim kapattık Gece 12 oldu bu arayim dedim açmadı rahat 20 kere aradim acamadi ve en son aradigimda tel kapalıydı ardından hemen yine aradim tek çalıyordu (asansorde tel cekmiyo sanırım oyuzden tek kapali göründü o sirada) açtı teli uyuyomus da ben onu uyandirmisim gibi konuştu bağırdım yalan konusuyosun dedim tel 1 dk önce cekmiyodu ve sen asansordeydin dedim eve girer girmez de hemen actin dedim yeminler ediyor uyuyorum ben diye bunu da yuttum dedim.
Ve hiç farketmemistim bu baktım facede bizim çocuğumuzun vs hiç bir resmi yok neden kaldirdin dedim aşkın facede çok öğrenci var çocuğa bize nazar değer diye kaldirdim dedi hayır dedim ikimizin resmi olacak tamam dedi profil bizim resmimizi yaptı ertesi gün faceyi dondurmayan adam faceyi dondurmus banada msj yazmış sosyal alemden uzaklastim artık aşkım diye.
Bunun de ve bu saatte hala vhatsap açık yine sordum kimle konusuyosun diye ya bizim öğrenciler grup kurmuş soru soruyorlar bu saatte ne sorusu dedim öğrenci milleti sahura kadara ders calisir dedi yarin da dersin geç olduğu için bende yatmadim daha canim dedi. Biraz azarladim ve dedim eğer benim ustume gül kokluyosan su mubarek günde seni rabbime havale ediyorum dedim.
Ve inanın ve namaz kildigimda dua ediyorum eğer aldatiliyosam rabbim sen çıkar karşıma diye. Ben mi supheciyim ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ha bu arada az önce yine vhatsap resmini bari bizim resmimiz yap dedim inat değil mi yapmayacam dedi. Beni birinden gizliyor ki resmimizi biryere koyamıyor yanlış mi düşünüyorum acaba.bu arada sunuda eklemek isterim eşim telefonuna hep sifre koyar teli uzerinden ayirmaz banyo tuvalet ve hep telefonla girer sifresini kavgalarla kaldirdi ama karistirmak ne mümkün üzerinden 1 sn ayirmiyor bazen eve geldiğinde bilerek ararım telin sesi kisik olur neden kisik derim alan canim dersten çıkınca açmayı unutmusum der bazen telini ver bakavam derim ben isteyince bakabilorsin ve ben suan bakmani istemiyorum der diretirsem kavga çıkar susarsam bende iyisi olmaz. 1.5 yaşında oğlumuz var 3 senelik evliyiz ve 3 sene hep supheyle yasadim. Suda bu gerçek ki evine karşı da ilgili çiçekler alır gelir bi isteyim olsa parası olmasa bile kirmaz alır dışarı yemege kahvaltıya kendi isteği ile gideriz. Okula giderim çok ilgili davranir sık sık arar daraldiysan evde çik dışarı gez oglumla der vs vs belkide suçluluk psikolojisiyle yapıyor bilmiyorum ama yaptiginiz ve bir yorum benim için altin degerindedir.
Valla bende olsam.suphelenirdim aldatıyor gibi geldi bana

Hayır sakladığım şeyler yok. Ki olabilir de, her insanın özel alanı olmalı. Bunun kadını erkeği yok. Erkekler arkadaşlarıyla özel şeyler paylaşmıyorlar mı sanıyorsunu? İnsan değil mi robot mu onlar?
Eşini aldatmiysn sakladığın bişe yok ozman şifre neden :deli:
Benim eşimin özeli benim benide arkadaşıyla paylasmasın zaten her insanın özeli olur evet ozelimi eşimden baskaşına anlatmam zaten robot olmuyoruz bu durumda

Eşini aldatmiysn sakladığın bişe yok ozman şifre neden :deli:
Benim eşimin özeli benim benide arkadaşıyla paylasmasın zaten her insanın özeli olur evet ozelimi eşimden baskaşına anlatmam zaten robot olmuyoruz bu durumda

Yahu sizin arkadaşınızın size anlattığı dert yok mu? Bunları gidip eşinize mi anlatıyorsunuz? Onun da arkadaşlarıyla paylaştığı özel şeyler olabilir, erkek diye paylaşmıyorlar mı sanıyorsunuz?
Ayrıca eşe anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var, annemle tartışsam anlatmam mesela. Siz anlatın, yarın öbür gün tartıştığınızda "senin anan da böyle yaptı böyle dedi" dediğinde gelir buraya konu açarsınız. Çift olmayı becerebilmek için birey olduğunun farkına varmalı insanlar.

Evet eşimi aldatıyorum o yüzden şifreli telefonum, tövbeler tövbesi.

Fotoğrafların kaydedilmesi whatsapp ayarlarıyla alakalı bir mevzu. Yalan söylemiyor olabilir.

Benim de telefonum hep yanımdadır, şifresi de vardır. Bazen gece yarısı da mesajlaştığım olur. Bunların hiç biri benim eşimi aldattığıma dair kanıt değil ki.

Bence kadınlar çok şüpheci. Sürekli aldatılma korkusu yaşayan çok büyük bir kesim var. Korkmakla, şüphe duymakla ne kadar huzurlu bir evlilik yaşanabilir ki? Ya da sürekli kontrol altında tutmak bir insanın aldatmasını engelleyebilir mi?

telefon 7/24 elimde ya da toto cebimdedir, şifrelidir, banyo falan yapacaksam mutlaka yanımda götürürüm, kurcalanmasından hiiç hoşlanmam, whatsapp web yüzünden sürekli online da görünürüm, la yoksa :KK57: :KK53:

konu sahibi, şu yukarıda yazdıklarımız aldattığına dair bir belirti falan değil.. bu telefonun bıdı bıdı sürekli ellenmesini istemeyen insan modeli.. ama yazdıklarının içinde tek aklımı kurcalayan neden çift olarak fotoğraf yüklemekten çekiniyor.. sinek küçüktür ama mide bulandırır.. eğer boşanmayacaksan hiiç elleme, bırak böyle devam etsin ama bir yaptırım uygulayacaksan devam et takibe..

Yahu sizin arkadaşınızın size anlattığı dert yok mu? Bunları gidip eşinize mi anlatıyorsunuz? Onun da arkadaşlarıyla paylaştığı özel şeyler olabilir, erkek diye paylaşmıyorlar mı sanıyorsunuz?
Ayrıca eşe anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var, annemle tartışsam anlatmam mesela. Siz anlatın, yarın öbür gün tartıştığınızda "senin anan da böyle yaptı böyle dedi" dediğinde gelir buraya konu açarsınız. Çift olmayı becerebilmek için birey olduğunun farkına varmalı insanlar.

Evet eşimi aldatıyorum o yüzden şifreli telefonum, tövbeler tövbesi.
Gizli bişe yoksa neden şifre dedim böyle birşey söyledin senin yansıtmak istediğin gibi öyle birşeyı asla ima etmedim bu senin problemin evet tövbeler tovbesi
Arkadaslarimin ozel konularını mesajla konuşmucak kadar buyudum ben eşimde ayni sekilde ergen değiliz kusura bakmayın eşimle ilgili başa kakma olayına gelince annemle ciddi problemlerim oldu sadece onunla paylaştım 6 yıldır ben açmadan konusunu dahi acmamistir kendi çevrenden veya eşinden gördüğün şeyleri genelleme her ilişkiye

telefon 7/24 elimde ya da toto cebimdedir, şifrelidir, banyo falan yapacaksam mutlaka yanımda götürürüm, kurcalanmasından hiiç hoşlanmam, whatsapp web yüzünden sürekli online da görünürüm, la yoksa :KK57: :KK53:

konu sahibi, şu yukarıda yazdıklarımız aldattığına dair bir belirti falan değil.. bu telefonun bıdı bıdı sürekli ellenmesini istemeyen insan modeli.. ama yazdıklarının içinde tek aklımı kurcalayan neden çift olarak fotoğraf yüklemekten çekiniyor.. sinek küçüktür ama mide bulandırır.. eğer boşanmayacaksan hiiç elleme, bırak böyle devam etsin ama bir yaptırım uygulayacaksan devam et takibe..

İki üstteki yoruma göre sen de kocanı aldatıyorsun cicim. Habein olsun, ayağını denk al.

X