- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
- Konu Sahibi 301114kagan
Selam konu sahibi.
Okudum konunu bi kac gun once ama banliydim yazamadim.
Whatsapp webten bahsedilmis ama pek fazla uzerinde durulmamis.
Bence senin caren whatsapp web.
Tabi insallah hepsi bosa cikar kocan sana sadiktir.
Ama kk da bi bayan arkdasin hemen 2 saat snra sonuc aldigina sahit olduk.
Whatsapp web nedir?
Whatsapp web telefonda yazilanlari aninda laptop yada bilgisayarda gormek demektir. Bunun icin lazim olan bi kereligine mahsus takip etmek istedgin kisinin telefonunun whatsapp uygulamasina girmek. Ve bi laptop yasa bilgisayar.
Nasil sifreli birisinin telefonun alirsin?
Ornegin; iyi bi arkadasinla anlas. Esimin numarasini ara ve beni iste telefona de. Arkdasin arasin ve yan odaya gec ozel konusucaz diye yada etrafi toparlarrlmis gibi yap odadan cik yavas yavas/ ocakta yemegini unutmus gibi yap.
Telefon elindedir( her telefonun sifresi acilirmi birisi aradiginda bilgim yok).
Snra asagida linke bas ve whatsapp webi ayarla. Zamaninda baska konularda cok soru soruldugu icin linkini saklamistim tum asamalarin.
Gelismeleri bildir olurmu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-aldatiliyorum.919132/page-21#post-46005510
Okudum konunu bi kac gun once ama banliydim yazamadim.
Whatsapp webten bahsedilmis ama pek fazla uzerinde durulmamis.
Bence senin caren whatsapp web.
Tabi insallah hepsi bosa cikar kocan sana sadiktir.
Ama kk da bi bayan arkdasin hemen 2 saat snra sonuc aldigina sahit olduk.
Whatsapp web nedir?
Whatsapp web telefonda yazilanlari aninda laptop yada bilgisayarda gormek demektir. Bunun icin lazim olan bi kereligine mahsus takip etmek istedgin kisinin telefonunun whatsapp uygulamasina girmek. Ve bi laptop yasa bilgisayar.
Nasil sifreli birisinin telefonun alirsin?
Ornegin; iyi bi arkadasinla anlas. Esimin numarasini ara ve beni iste telefona de. Arkdasin arasin ve yan odaya gec ozel konusucaz diye yada etrafi toparlarrlmis gibi yap odadan cik yavas yavas/ ocakta yemegini unutmus gibi yap.
Telefon elindedir( her telefonun sifresi acilirmi birisi aradiginda bilgim yok).
Snra asagida linke bas ve whatsapp webi ayarla. Zamaninda baska konularda cok soru soruldugu icin linkini saklamistim tum asamalarin.
Gelismeleri bildir olurmu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-aldatiliyorum.919132/page-21#post-46005510