Aldatiliyor muyum

Davranışları şüpheli gibi ama elinde somut bir kanıt yok. Malesef biraz daha beklemek zorundasın. İllaki açık eder bir gün. Bu arada çok soru sorma ki gözü açılmasın, hataya daha çok açık olsun. Umarım bunların hepsi bizim kurgularimizdir. Allah yardımcın olsun

okadar önemseme kendini office ile konusmadan sonra dönüp tekrar okudum yazdıgını ciddiyetle okumadıgım için kaçırmısım
bana başına kakar anlatma diyipburdan ailemle yaşadıgım özelim diye marjinal dönüşlerin gercekten şaşırtıcı sürekli kendinle çelişiyosun neyse sıkıldım ben bu tavırlardan çok coolsun sephora görüşürüz.
Ben kendimi örnek vermedim farkindaysaniz, böyle bişey olursa başınıza bunlar gelebilir yazdım.
Kendimi önemsiyorum, marjinalim, coolum evet.

Her şeyi geçtim de telefonun saklanması ve istesen dahi vermemesi bir şeyler yaptığını gösteriyor. Biraz daha anlamamis ayağına yat, ortaya çıkar ne olduğu.
Bir de şu anlayışa karşıyım aldatmiyordur yazisiyordur, sen de bakım yap suslen puslen nedir. Kadın yazissa kocası aynısını düşünür mu. Karimi evimize baglayim der mi. Kadınlar erkeklere bu kadar hak verirse daha Aldatıldim konusu çok açılır

X