Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

Eşinizin genel hali nasıl, yani adam evlendiğinden beri böyle odun, sevgisiz miydi?
Önceden iş yerine gitmez miydiniz hiç, şimdi mi tepki vermeye başladı, önceden teli ortadaydı da şimdi mi şifreli, sanki hep böyle öküzmüş gibi eşiniz.
Devamlı telefon karıştırmak hoş olmayabilir ama gizli de olamaz, istediğim zaman açar bakarım, gizli saklı işi olmayan adam da çekinmez zaten.

Telefon dökümlerini çıkarsa iş için sürüekmi gün içinde konuşuyorlar sanırım onu bahane eder. Her tuttugum dal kırılıyor. Allaha sığındım dua etmekten başka bir çare kalmadı

Kadının dükkanda olduğu bir gün oraya gidin, eşinizi bir şekilde oradan uzaklaştırıp birini arama bahanesi ile eşinizi onun telefonundan arayın bakalım ne olacak?

Sizin bir yakınız olabilir.
bikaç kişiye dedim yanaşmadı bunun çirkefliğinden

Kadının dükkanda olduğu bir gün oraya gidin, eşinizi bir şekilde oradan uzaklaştırıp birini arama bahanesi ile eşinizi onun telefonundan arayın bakalım ne olacak?
Aaa mantıklı :) iki tane telefonu var kızın hemen haber verirmi acaba bilemedim çok iyi fikir

Evlendiğimizden beri istemez gitmemi ilk başlarda şifresi yoktu ben bu kim bu kim diye sorup kavga çıkarınca şifre koyup sakladı hep.

Of of okurken başıma ağrılar girdi inşallah gerçek yüzü ortaya çıkarrr çıkmasa bile ayrılın. size böyle bir psikolojik baskı yapmaya hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…