- 6 Aralık 2009
- 6.133
- 2.704
-
- Konu Sahibi demdeniz34
Bence yıllarca devam etti gibi şuan anlıyorum. Etrafımdakiler bekle çıkar önüne diyorlae ama artık beklemek istemiyorumO zaman bu adam yıllarca böyle aldatmaya devam eder. Tek çare kayıt cihazı maalesef.
Yada en temizi dedektif ama kim yapacakyani adam bence dükkanda yapıyor dedektif de dükkana giremezki girse neyi görecek
Telefon dökümlerini çıkarsa iş için sürüekmi gün içinde konuşuyorlar sanırım onu bahane eder. Her tuttugum dal kırılıyor. Allaha sığındım dua etmekten başka bir çare kalmadıTest yaptırcam demiş almış saçı inkar etmiş dışardan gelmiştir demiş adam.kadın benim saçım siyah kızımında siyah demiş sarışın kimse yok demiş.bütün telefon dökümlerini çıkarmış eşiyle günde bir dk.aldattığı kadınla günde 5kere her aramada en az 20dk konuşmuş.bunlar ortaya çıkınca da söylemiş yaptığı pisliği.
Test yaptırcam demiş almış saçı inkar etmiş dışardan gelmiştir demiş adam.kadın benim saçım siyah kızımında siyah demiş sarışın kimse yok demiş.bütün telefon dökümlerini çıkarmış eşiyle günde bir dk.aldattığı kadınla günde 5kere her aramada en az 20dk konuşmuş.bunlar ortaya çıkınca da söylemiş yaptığı
bikaç kişiye dedim yanaşmadı bunun çirkefliğindenSizin bir yakınız olabilir.
Aaa mantıklı :) iki tane telefonu var kızın hemen haber verirmi acaba bilemedim çok iyi fikirKadının dükkanda olduğu bir gün oraya gidin, eşinizi bir şekilde oradan uzaklaştırıp birini arama bahanesi ile eşinizi onun telefonundan arayın bakalım ne olacak?
bikaç kişiye dedim yanaşmadı bunun çirkefliğinden
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.Telefon dökümlerini çıkarsa iş için sürüekmi gün içinde konuşuyorlar sanırım onu bahane eder. Her tuttugum dal kırılıyor. Allaha sığındım dua etmekten başka bir çare kalmadı
Evlendiğimizden beri istemez gitmemi ilk başlarda şifresi yoktu ben bu kim bu kim diye sorup kavga çıkarınca şifre koyup sakladı hep.Eşinizin genel hali nasıl, yani adam evlendiğinden beri böyle odun, sevgisiz miydi?
Önceden iş yerine gitmez miydiniz hiç, şimdi mi tepki vermeye başladı, önceden teli ortadaydı da şimdi mi şifreli, sanki hep böyle öküzmüş gibi eşiniz.
Devamlı telefon karıştırmak hoş olmayabilir ama gizli de olamaz, istediğim zaman açar bakarım, gizli saklı işi olmayan adam da çekinmez zaten.
Aaa mantıklı :) iki tane telefonu var kızın hemen haber verirmi acaba bilemedim çok iyi fikir
Hemde o kadar zor ki. Biliyorsun ama emin olamıyorsun ispat edemiyorsun öyle kalakalıyorsunÇok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
Yani şirket hattını alabilirim şahsi telini vermez herraldeAma kadına asla onu arayacağınızi söylemeyin.
Anlattığım insanda 10yıldır aldatılıyormuş ve en yakın arkadaşı tarafından iki tarafta evli hemde.Bence yıllarca devam etti gibi şuan anlıyorum. Etrafımdakiler bekle çıkar önüne diyorlae ama artık beklemek istemiyorum
İspat etsen nolacakki şüpheler gerçekleri doğurur der annem hep.Hemde o kadar zor ki. Biliyorsun ama emin olamıyorsun ispat edemiyorsun öyle kalakalıyorsun
Bu en acısı Allahım yardım etsin inşallah boşanmıştır . Boşandımı?Anlattığım insanda 10yıldır aldatılıyormuş ve en yakın arkadaşı tarafından iki tarafta evli hemde.
Bazende çok kıskancım acaba gerçekten paranoyamı oldum diye kendime yükleniyorumİspat etsen nolacakki şüpheler gerçekleri doğurur der annem hep.
Yani şirket hattını alabilirim şahsi telini vermez herralde
Öyle düşünme yapmış olma ihtimali var koku üzerine sinmez çalıştığı yerde.ha ben yüzleşsemde boşanamam diyorsan bilemem.Bazende çok kıskancım acaba gerçekten paranoyamı oldum diye kendime yükleniyorum