-
- Konu Sahibi demdeniz34
Son 3 yıldır telefonuna bakamıyorum önceden desen şeklini çözüyordum şimdi o da yok.
Sakin kalmaya çalıştıkça vücut dilimi anlıyor gibi
Ahhh keşke gösterme imkanım olsaydı. Nasıl bana göre şekilleniyor anlamadımSiz bu kocanız gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Her yoruma başka bir banane banane buldun. Adamın hareketleri size göre şekilleniyor bunu bile fark edemiyorsunuz.
Ahhh keşke gösterme imkanım olsaydı. Nasıl bana göre şekilleniyor anlamadım
Hiç duymadım böyle bir cihaz. Araştırcam teşekkür ederimmerhabalar ,konunuza çok üzüldüm umarım gerçekler ortaya çıkar bir şekildeİşe yarar mı bilmiyorum ama bi videoda görmüştüm ayakkabı üzerine(başka bir şey de olabilir sanırım) ap**e markasının minik yuvarlak bi takip cihazı var biliyorsunuzdur , bunu yerleştiriyorlardı gizlice.En azından nerde olduğu konusunda kesin emin olabilirsiniz.Allah yardımcınız olsun
Aslında çok sakinim yani evden dışarı çıkmıyorum gün içinde hiç aramıyorum nerden nasıl seziyor anlamıyorumHeyecanlısiniz, onu gözlemlediginiz hissettiriyorsunuz oda aptal değilse zaten ona göre davranır.
Madem siz bu kadından şüpheleniyorsunuz neden eşinize onu işten çıkarmasını söylemiyorsunuz? Kadının yerine erkek çalışan alsın.
Bunu bikaç yıl önce söylemiştim tabiki saçmalama dedi.Heyecanlısiniz, onu gözlemlediginiz hissettiriyorsunuz oda aptal değilse zaten ona göre davranır.
Madem siz bu kadından şüpheleniyorsunuz neden eşinize onu işten çıkarmasını söylemiyorsunuz? Kadının yerine erkek çalışan alsın.
Bunu bikaç yıl önce söylemiştim tabiki saçmalama dedi.
Çatır çatır da boşanacam beni enayi yerine koymak ne demekmiş. Ama delil toplamak için onun gibi kurnaz değilim maalesef. Ne yapabilirim nasıl başederim bilmiyorum
Bu kız 6 yıldır yanında sürekli. Bende diyorum çıkar ben gelirim birlikte çalışalım diye. Ziyarete gitmemi istemeyen biri bunu istermi.Kendisi saçmalamsin. Birde uzun senelerdir beraber çalışiyorlar. Kızın işten çıkarılması şart şu durumda.
Ses kayıt gibimi. Risk alıp bunu yapcam sanırımBazı dedektif ürünler var dukkanına koyabilirsiniz
Şayet çalışanla ilişkisi varsa çok daha ele yüze bulaşmış olur durumHakkınızda hayırlısı olsun.Bu telefon işi sıkıntılı elinizi bile süremiyorsunuz.Yaninda çalışan kız size bir şey söyler mi? Eğer danışıklı dövüş yoksa size bilgi verebilir.Onun bilmediği bir dostunuz dükkana( ne üzerine dükkan bilmiyoruz bilsek daha iyi fikirler veririz) gidip gelebilir ortamı inceler en azından....
Ses kayıt gibimi. Risk alıp bunu yapcam sanırım
Teline dokunamıyorum bileArtı whatsapp web
Teline dokunamıyorum bile
Hic birşey gizli kalmaz, eninde sonunda açığa çıkar..Ancak siz sabredemiyorsunuz haklı olarak. Ben sizin yerinizde olsam şüphelendiğimi belli eden tüm hareket ve tavırlarımı gizler, iyice ortalık duruldu sandığında tüm delilleri toplamaya gayret ederim. Sizin şüphelendiğinizi bildiği süreçte asla iz birakmayacak, son derece temkinli olacaktır, zaten çok uyanık diyorsunuz. Onu en savunmasız zamanında vurmayı bekleyin.. Ayrıca eşim benden telefon gizleyemez, ne münasebet, ben onun asker arkadaşı değilim, bana karşı sorumlulukları var ve gerekirse adım adım hesabını isterim. Hesabını veremeyen/vermeyeni de şutlarım, o kadar net..Bende artık sizin yorumlarınızla emin oldum umarım kendi gözlerimle de görmeyi nasip eder Allah. Ki acaba dememek için
Uykusu çok hafif diye uyku ilacı verdim yine uykuya dalmadı gerisini siz düşünün
Şutlamak için zaman kolluyorumHic birşey gizli kalmaz, eninde sonunda açığa çıkar..Ancak siz sabredemiyorsunuz haklı olarak. Ben sizin yerinizde olsam şüphelendiğimi belli eden tüm hareket ve tavırlarımı gizler, iyice ortalık duruldu sandığında tüm delilleri toplamaya gayret ederim. Sizin şüphelendiğinizi bildiği süreçte asla iz birakmayacak, son derece temkinli olacaktır, zaten çok uyanık diyorsunuz. Onu en savunmasız zamanında vurmayı bekleyin.. Ayrıca eşim benden telefon gizleyemez, ne münasebet, ben onun asker arkadaşı değilim, bana karşı sorumlulukları var ve gerekirse adım adım hesabını isterim. Hesabını veremeyen/vermeyeni de şutlarım, o kadar net..
Sürekli önüme bişeyler çıkıyor zaten. O yüzden artık sabredemiyorumHic birşey gizli kalmaz, eninde sonunda açığa çıkar..Ancak siz sabredemiyorsunuz haklı olarak. Ben sizin yerinizde olsam şüphelendiğimi belli eden tüm hareket ve tavırlarımı gizler, iyice ortalık duruldu sandığında tüm delilleri toplamaya gayret ederim. Sizin şüphelendiğinizi bildiği süreçte asla iz birakmayacak, son derece temkinli olacaktır, zaten çok uyanık diyorsunuz. Onu en savunmasız zamanında vurmayı bekleyin.. Ayrıca eşim benden telefon gizleyemez, ne münasebet, ben onun asker arkadaşı değilim, bana karşı sorumlulukları var ve gerekirse adım adım hesabını isterim. Hesabını veremeyen/vermeyeni de şutlarım, o kadar net..
Her evliliğin ve insanın dinamiği farklı. Ben sırf telefonunu göstermiyor diye canına okuyabilirken sizin daha net gerekçelere ihtiyacınız olabilir. O yüzden siz kendi bildiğiniz yolda ilerleyin. Delilleriniz net olursa kimsenin konuşabilecek sözü kalmaz.Şutlamak için zaman kolluyorum