Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

Son 3 yıldır telefonuna bakamıyorum önceden desen şeklini çözüyordum şimdi o da yok.
Sakin kalmaya çalıştıkça vücut dilimi anlıyor gibi

Siz bu kocanız gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Her yoruma başka bir banane banane buldun. Adamın hareketleri size göre şekilleniyor bunu bile fark edemiyorsunuz.

Ahhh keşke gösterme imkanım olsaydı. Nasıl bana göre şekilleniyor anlamadım

Heyecanlısiniz, onu gözlemlediginiz hissettiriyorsunuz oda aptal değilse zaten ona göre davranır.
Madem siz bu kadından şüpheleniyorsunuz neden eşinize onu işten çıkarmasını söylemiyorsunuz? Kadının yerine erkek çalışan alsın.

merhabalar ,konunuza çok üzüldüm umarım gerçekler ortaya çıkar bir şekildeİşe yarar mı bilmiyorum ama bi videoda görmüştüm ayakkabı üzerine(başka bir şey de olabilir sanırım) ap**e markasının minik yuvarlak bi takip cihazı var biliyorsunuzdur , bunu yerleştiriyorlardı gizlice.En azından nerde olduğu konusunda kesin emin olabilirsiniz.Allah yardımcınız olsun

Hiç duymadım böyle bir cihaz. Araştırcam teşekkür ederim

Aslında çok sakinim yani evden dışarı çıkmıyorum gün içinde hiç aramıyorum nerden nasıl seziyor anlamıyorum

Bunu bikaç yıl önce söylemiştim tabiki saçmalama dedi.

Kendisi saçmalamsin. Birde uzun senelerdir beraber çalışiyorlar. Kızın işten çıkarılması şart şu durumda.
Bu kız 6 yıldır yanında sürekli. Bende diyorum çıkar ben gelirim birlikte çalışalım diye. Ziyarete gitmemi istemeyen biri bunu istermi.

Şayet çalışanla ilişkisi varsa çok daha ele yüze bulaşmış olur durum

Bende artık sizin yorumlarınızla emin oldum umarım kendi gözlerimle de görmeyi nasip eder Allah. Ki acaba dememek için
Hic birşey gizli kalmaz, eninde sonunda açığa çıkar..Ancak siz sabredemiyorsunuz haklı olarak. Ben sizin yerinizde olsam şüphelendiğimi belli eden tüm hareket ve tavırlarımı gizler, iyice ortalık duruldu sandığında tüm delilleri toplamaya gayret ederim. Sizin şüphelendiğinizi bildiği süreçte asla iz birakmayacak, son derece temkinli olacaktır, zaten çok uyanık diyorsunuz. Onu en savunmasız zamanında vurmayı bekleyin.. Ayrıca eşim benden telefon gizleyemez, ne münasebet, ben onun asker arkadaşı değilim, bana karşı sorumlulukları var ve gerekirse adım adım hesabını isterim. Hesabını veremeyen/vermeyeni de şutlarım, o kadar net..

Şutlamak için zaman kolluyorum

Sürekli önüme bişeyler çıkıyor zaten. O yüzden artık sabredemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…