Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

Aynennnn öyle . Net somut elimde olacak bakınmn diyebileceğim delil toplamam lazım

Ses kayıt cihazı mantıklı bence, nasıl yaparsınız artık bilmiyorum ama birşey çıkmazsa içiniz rahat eder en azından.
Herşeyin çivisi çıkmış, bu şekilde bir arkadaşın kocasının kadının kendi annesiyle ilişkisi olduğunu öğrendiğini duymuştum, şok olmuştum.

Böyle işler için sabırlı olmak, gizli hareket etmek lazım. Siz sağır sultana bile duyurmuşsunuz. Etrafınızda herkes herşeyi biliyor, eşinizin de kulağına gidiyor. 3 yıl şüpheyle yaşanır mı? İnsan eşine hayat arkadaşına güvenemeden nasıl 3 sene evli kalır? Boşanmak için tek sebep aldatmak mı? Mutsuz olduğun, güvende hissetmediğin evliliği bitirebilmek için eş ailesine kanıtlama ihtiyacı niye? Boşandıktan sonra bu insanlar hayatınızda olmayacaklar. Eltinize sorun bakalım boşandığı için pişman mı?

Eşinize çok zeki çok uyanık demişsiniz, hayır değil. Siz elinizi açık etmişsiniz. Parfüm demişsiniz hemen önlem almış. Telefonuna bakmışsınız kavga çıkmış hemen şifre koymuş. Adamı uyandırıp uyandırıp çok zeki demeyin. Ben de sizden boşanır hissiyatı almadım malesef. Adam yıllarca böyle davransa siz de oturup inşallah yakalarım mı diyeceksiniz? Maddi durumunuz iyiyse gidin bir avukatla görüşün. Kanıtlama konusunda size yasal ve düzgün yöntemler göstersin. Etraftan yardım istiyorsunuz, eşe dosts söylüyorsunuz ama hepsi eşinizin de kulağına gidiyordur. Ben bu tarz konularda ketum olunması sessiz hareket edilmesi taraftarıyım.

ben olsam beni bu kadar şüpheye düşüren adamı alkol alıyorsa evde güzel bir sofra kurar zil zurna sarhoş eder parmağıyla o telefonu açarım, almıyorsa da içtiği bir şeye uyku ilacı koyar derin uykusunda açarım o telefonu bulduğum her şeyi kendime atarım. ne münasebet kafasında kadın saçıyla üstünde kadın kokusuyla eve gelip bir de pişkin pişkin telefon gizleyecek

Gece derin uykudayken parmagıyla açın telefonu. Bir de yabancı bir nodan msj atın benim telefonumu acil ara telefonum dondu kım oldugumu anladın sen yazın. Sonra arayın meşgul ise blin ki acil aradıgı baskası var

ayrıca konu sahibi eşin zeki ve uyanık falan değil ama çok pişkin ve yüzsüz maşallah. sandığın kadar zeki olsaydı şüphe bile duymazdın. şu anlattığı şeylere liseli kızlar bile kanmaz artık bence sen çok iyi niyetlisin

Sen herseyin farkındasın sadece hayatinda.kim.oldugunu kimlerle napiyo merak ediyosun olduki biriyle yakalasan bile bosanmazsin adamda gayet rahat..kadinlarin.yogun.musterisi oldugu eşinin isyerine bile.gittiginde kızan adam sence aldatmiyo napiyo olabilir.

Yani is yerine gidiyorsunuz sinirleniyor resmen size oraya gitmek yasak gibi bi durum var , telefonuna ellemek yasak vs. Ustunde sac kili , parfum kokusu filan ve 3 yildir bu supheyle yasiyorsunuz valla uzgunum ama ben ispat etseniz bile bosanacaginizi sanmiyorum cunku ben 3 yili gectim bunun ceyregi bir sure bile supheyle yasarsam ne onun ailesine ne benim aileme mantikli gelmesini sallar “yasadigimi ben bilirim” der bosanirdim evlilikte en temel sey guven degil mi temeli zedelenen evligi nasil 3 sene surdurdunuz bi de bosanma gerekcenizim neden insanlara mantikli gelmesine ihtiyaciniz var mutsuzluk da bi bosanma sebebi degil mi illa aldatilip, dovulmemiz mi lazim yillar oncesi gibi.
Ayrica o kadar uyanik ve zeki insanlar gordum ki hayatta sizin kocaniz yanlarinda hicbir sey diyebilirim kocanizi devlestirmekten vazgecin sadece siz cok belli ediyorsunuz adamda salak degilse anliyordur durum bundan ibaret gidin her sabah is yerine oturun napacak dovecek mi ? Doverse daha iyi bosanmak icin herkese mantikli gelen bi sebebiniz olur

Hayır sadece avukatım ablam ve en yakın dostuma söyledim. Yani kulağına gitme gibi birley söz konusu değil. 3 yıl önce bunlar çıkıyordu ama şüphelenmiyordum. 2 aydır bu kurt içimde.
Siz aldatılsanız boşanmazmısınız yani burda boşanmayan kadınlar mı var . Büyük konuşmayım ama 10 tane ee çocuğum olsa arkama bakmam yemin ederim

Bu iki ay içinde onu da yaptım yani bikaç defa üst üste gittim. Kıskançlık krizine girmişsin normal değilsin bırak işimi yapayım ne istiyorsun benden diye söylemlerde bulundu. Bende geri çekilip şimdi plan peşindeyim

Arkadaşlar neden boşanmayım aldatıldığınız biyerde siz dururmusunuz soruyorum size. Normalleştirmeyin lütfen ya.
İnanın herşeye katlanırım ama aldatılmak nedir ya.
Benim tek isteğim ispat etmek kendime öncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…