Böyle işler için sabırlı olmak, gizli hareket etmek lazım. Siz sağır sultana bile duyurmuşsunuz. Etrafınızda herkes herşeyi biliyor, eşinizin de kulağına gidiyor. 3 yıl şüpheyle yaşanır mı? İnsan eşine hayat arkadaşına güvenemeden nasıl 3 sene evli kalır? Boşanmak için tek sebep aldatmak mı? Mutsuz olduğun, güvende hissetmediğin evliliği bitirebilmek için eş ailesine kanıtlama ihtiyacı niye? Boşandıktan sonra bu insanlar hayatınızda olmayacaklar. Eltinize sorun bakalım boşandığı için pişman mı?
Eşinize çok zeki çok uyanık demişsiniz, hayır değil. Siz elinizi açık etmişsiniz. Parfüm demişsiniz hemen önlem almış. Telefonuna bakmışsınız kavga çıkmış hemen şifre koymuş. Adamı uyandırıp uyandırıp çok zeki demeyin. Ben de sizden boşanır hissiyatı almadım malesef. Adam yıllarca böyle davransa siz de oturup inşallah yakalarım mı diyeceksiniz? Maddi durumunuz iyiyse gidin bir avukatla görüşün. Kanıtlama konusunda size yasal ve düzgün yöntemler göstersin. Etraftan yardım istiyorsunuz, eşe dosts söylüyorsunuz ama hepsi eşinizin de kulağına gidiyordur. Ben bu tarz konularda ketum olunması sessiz hareket edilmesi taraftarıyım.