Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

çok zeki ve uyanık birisi.

İstediği kadar uyanık olsun rahat bırakıp hesap sormuyor gibi görünürseniz mutlaka hata yapacaktır. Zaten hatada yapmış, siz onu uyararak kendisini daha iyi gizlemesine farkında olmadan yardımcı olmuşsunuz. Kanıt bulana kadar rahat davranın ve sadece gözlemleyin.

Zaten kılı göreli 3 ay oldu hiç tepki vermedim . Sadece bune diye sordum üstüne gitmedim

Yani çalışan kızla mı yoksa başkasıyla mı bilmiyorum ama bence de aldatıyor.

Aklıma kanıtlamanız için birçok çözüm geldi ama hepsini de yazıp sildim çünkü diyelim ki kamera koydunuz, bunu farkederse bu konunun size belki hukuki yaptırımı olabilir.

Dakikam ya da şarjım bitti, senin telefonundan görüşme yapacağım diyip farklı bir odaya geçip telefonuna bakın diyeceğim ama onda da size telefonu vermeden önce her şeyi silebilir.

Uykusu ağır olsaydı uyurken parmağını telefona yaklaştırırdınız diyeceğim ama şansa uyanırsa ne olacak. Yüz tanımayla kilit açma kullananlar oluyor ya o şekilde olsaydı belki uyurken de yüzünü tanırdı.

Aldatan erkeği enselemek de baya düşünmek istermiş şuan onu anladım. Bence de bol bol beyaz kıyafetler giysin, hatta önce beyaz kıyafetlerini yıkayın öbürlerini sonra yıkayın üzüldüm cidden geçmiş olsun

Ahh beni görseniz öyle planlar öyle şeyler düşünüyorum ki hele sabaha kadar uyuyamadığım günleri düşünüyorum keşke dükkana ses kaydı koyabilsem

Bizim bir komşu da arabadaki uzun sarı saç telinden aldatıldığını çözmüştü hem sizinki ensesindeymis büyük olasılıkla aldatılıyorsunuz.boşamayacaksanız hiç kurcalamayın.

Sherlock önünde şapka çıkarır helal vallahi billahi. İşte delil işte ispat. Bilmek isteyen nasıl yollar buluyor istemeyende üç maymuna devam

Evet şuan çok aşırı temkinli . Kaç haftadır parfüm kokusu yok mesela. Demekki olmayınca olmuyor muş

Ahh beni görseniz öyle planlar öyle şeyler düşünüyorum ki hele sabaha kadar uyuyamadığım günleri düşünüyorum keşke dükkana ses kaydı koyabilsem
Size yardımcı olabilmek adına ben de düşündüm ama düşündüğüm her yöntemden sıyrılma ihtimali var gibime geliyor.

Ben olsaydım kavga çıkarırdım ne demek şifre koyuluyor kaç yıllık evlilikte telefona şifre koymak nedir diye. Dükkanına gelmemi istemiyorsun ama eşimin dükkanı gelirim seni merak ediyorum derim sık sık giderim. Ama aldatmak hem güvensizlik aşılıyor hem de buz gibi soğurdum. Bir süre boyunca böyle arsız davranıp sonra da ayrılırdım diye düşünüyorum.

Bizim bir komşu da arabadaki uzun sarı saç telinden aldatıldığını çözmüştü hem sizinki ensesindeymis büyük olasılıkla aldatılıyorsunuz.boşamayacaksanız hiç kurcalamayın.
Nasıl çözmüş kanıtlamış peki. Boşanıcam arkadaşım. Kafamda bitiridim çünkü

Abooooovvvv kız siz neler yapıyorsunuz öyle

Sonra sen paranoyasın kafanda kuruyorsun zaten çok aşırı kıskançtın

Nasıl çözmüş kanıtlamış peki. Boşanıcam arkadaşım. Kafamda bitiridim çünkü
Test yaptırcam demiş almış saçı inkar etmiş dışardan gelmiştir demiş adam.kadın benim saçım siyah kızımında siyah demiş sarışın kimse yok demiş.bütün telefon dökümlerini çıkarmış eşiyle günde bir dk.aldattığı kadınla günde 5kere her aramada en az 20dk konuşmuş.bunlar ortaya çıkınca da söylemiş yaptığı pisliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…