-
- Konu Sahibi demdeniz34
çok zeki ve uyanık birisi.
Maalesef çok zeki gözü çok açık cin gibi. Yani algısı çok açık herşeyin farkında. Nasıl anlatsam bilemiyorum
:))))Üstüne sinen kadın parfümü ve saç teli ile eve gelen kocanız mı çok zeki? Hımm! Tamam!
Zaten kılı göreli 3 ay oldu hiç tepki vermedim . Sadece bune diye sordum üstüne gitmedimİstediği kadar uyanık olsun rahat bırakıp hesap sormuyor gibi görünürseniz mutlaka hata yapacaktır. Zaten hatada yapmış, siz onu uyararak kendisini daha iyi gizlemesine farkında olmadan yardımcı olmuşsunuz. Kanıt bulana kadar rahat davranın ve sadece gözlemleyin.
Yok eve asla getirmez eminim. Ama belki telefonla görüntülü yada normal konuşurmu bilmiyorum.Eve getirmez ama belki konuşur. Şarjı o kadar kalır mı cihazın bilmiyorum. onu bir denersin kaç saate kadar gidiyor.
Birde gidip gözetleyebiliyorsan dükkana bakarsın.
Ahh beni görseniz öyle planlar öyle şeyler düşünüyorum ki hele sabaha kadar uyuyamadığım günleri düşünüyorumYani çalışan kızla mı yoksa başkasıyla mı bilmiyorum ama bence de aldatıyor.
Aklıma kanıtlamanız için birçok çözüm geldi ama hepsini de yazıp sildim çünkü diyelim ki kamera koydunuz, bunu farkederse bu konunun size belki hukuki yaptırımı olabilir.
Dakikam ya da şarjım bitti, senin telefonundan görüşme yapacağım diyip farklı bir odaya geçip telefonuna bakın diyeceğim ama onda da size telefonu vermeden önce her şeyi silebilir.
Uykusu ağır olsaydı uyurken parmağını telefona yaklaştırırdınız diyeceğim ama şansa uyanırsa ne olacak. Yüz tanımayla kilit açma kullananlar oluyor ya o şekilde olsaydı belki uyurken de yüzünü tanırdı.
Aldatan erkeği enselemek de baya düşünmek istermiş şuan onu anladım. Bence de bol bol beyaz kıyafetler giysin, hatta önce beyaz kıyafetlerini yıkayın öbürlerini sonra yıkayınüzüldüm cidden geçmiş olsun
Zaten kılı göreli 3 ay oldu hiç tepki vermedim . Sadece bune diye sordum üstüne gitmedim
Bizim bir komşu da arabadaki uzun sarı saç telinden aldatıldığını çözmüştü hem sizinki ensesindeymis büyük olasılıkla aldatılıyorsunuz.boşamayacaksanız hiç kurcalamayın.Merhabalar kızlar;
Sizi sıkmadan direkt konuya geçmek istiyorum
9 yıllık evliyim bir tane çocuğum var,eşim işten eve evden işe gelir kendisi esnaf öğlen gider akşam vaktinde gelir ama ben aldatıldığımı düşünüyorum.
Belirli aralıklarla teninde bayan parfümü kokuyordu sordugumda ne bilim parfüm sıkmış çalışan ondan sinmiştir dedi ve artık kokmadı o günden sonra
Geçen de ensesinde uzun bayan saçı sallanıyordu eve geldiğinde . Sordum ne biliym yapışmıştır birinden dedi. (Eşimin müşterilerinin çoğu bayan)
Telefonunu sürekli saklar banyoya telefonla girer asla göstermez parmak izi. Nedne böyle yapıyorsun dediğimde zamanında keşfetindeki açık kadınları görüp kavga etmiştim o yüzden parmak izi koymuş muş .
Nasıl emin olabilirim ne olur bir fikir verebilir misiniz? Telefonunu alamıyorum parmak izi.takip etsem kesin ama kesin anlar çünkü çok zeki ve uyanık birisi.
Onun dışında gece dışarı çıkmaz hafta sonu evde dışarı çıkmaz. Kafam çok karışık.
Başedersin. Çoğumuz boşadık. Gömlek giydir, açık renk giydir. Ruj izi, fondöten vs kesin bulaşır. Üst üste giydir, birde şey demiştim beyaz sana ayrı yakışıyorSalak inanıp günlerce açık renk giydi. Hepsinde ruj iziyle geldi. Ayırdım koydum kenara çaktırmadan. Ben öyle yapmıştım
Evet şuan çok aşırı temkinli . Kaç haftadır parfüm kokusu yok mesela. Demekki olmayınca olmuyor muşİstediği kadar uyanık olsun rahat bırakıp hesap sormuyor gibi görünürseniz mutlaka hata yapacaktır. Zaten hatada yapmış, siz onu uyararak kendisini daha iyi gizlemesine farkında olmadan yardımcı olmuşsunuz. Kanıt bulana kadar rahat davranın ve sadece gözlemleyin.
Size yardımcı olabilmek adına ben de düşündüm ama düşündüğüm her yöntemden sıyrılma ihtimali var gibime geliyor.Ahh beni görseniz öyle planlar öyle şeyler düşünüyorum ki hele sabaha kadar uyuyamadığım günleri düşünüyorumkeşke dükkana ses kaydı koyabilsem
Nasıl çözmüş kanıtlamış peki. Boşanıcam arkadaşım. Kafamda bitiridim çünküBizim bir komşu da arabadaki uzun sarı saç telinden aldatıldığını çözmüştü hem sizinki ensesindeymis büyük olasılıkla aldatılıyorsunuz.boşamayacaksanız hiç kurcalamayın.
Abooooovvvv kız siz neler yapıyorsunuz öyleMüşteriden bulaşan parfüm olmaz hadi oldu diyeleim siz suphelendikten sonra parfüm artık bulaşmayım mı dedi. Bence bu parfüm ve telefon olayı kesin aldattığını gösteriyor. Açık kadinlara daha bakmamak yerine şifre koyup sizin gormenizi engellemek de çok aptalca. Kesin birseyler var.
Bir akşam koyun uyku ilacını çayına (miktar konusunda dikaktli olun ve kalp sorunu yoksa kullanın) parmak izi ile telefonunu açıp kurcalayın, app uzerinden yaptığı aramalara ve mesaj dökümlerine de bakın, indirip sildigi uygulamaları kontrol edin, silinen fotoğraflar nereye gidiyorsa o kısımları da unutmayın, WhatsApp, Instagram falan zaten biliyorsunuz.
Beni kıyafetine karıştımaz kendi giyinir . Hatta bu olmamış desemde olmuş der konusturmaz bileSherlock önünde şapka çıkarır helal vallahi billahi. İşte delil işte ispat. Bilmek isteyen nasıl yollar buluyor istemeyende üç maymuna devam
Sonra sen paranoyasın kafanda kuruyorsun zaten çok aşırı kıskançtınSize yardımcı olabilmek adına ben de düşündüm ama düşündüğüm her yöntemden sıyrılma ihtimali var gibime geliyor.
Ben olsaydım kavga çıkarırdım ne demek şifre koyuluyor kaç yıllık evlilikte telefona şifre koymak nedir diye. Dükkanına gelmemi istemiyorsun ama eşimin dükkanı gelirim seni merak ediyorum derim sık sık giderim. Ama aldatmak hem güvensizlik aşılıyor hem de buz gibi soğurdum. Bir süre boyunca böyle arsız davranıp sonra da ayrılırdım diye düşünüyorum.
Evet şuan çok aşırı temkinli . Kaç haftadır parfüm kokusu yok mesela. Demekki olmayınca olmuyor muş
Beni kıyafetine karıştımaz kendi giyinir . Hatta bu olmamış desemde olmuş der konusturmaz bile
Yada en temizi dedektif ama kim yapacakO zaman bu adam yıllarca böyle aldatmaya devam eder. Tek çare kayıt cihazı maalesef.
Test yaptırcam demiş almış saçı inkar etmiş dışardan gelmiştir demiş adam.kadın benim saçım siyah kızımında siyah demiş sarışın kimse yok demiş.bütün telefon dökümlerini çıkarmış eşiyle günde bir dk.aldattığı kadınla günde 5kere her aramada en az 20dk konuşmuş.bunlar ortaya çıkınca da söylemiş yaptığı pisliği.Nasıl çözmüş kanıtlamış peki. Boşanıcam arkadaşım. Kafamda bitiridim çünkü