Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

Evet boşanma sebebi tek bu değil o kadar çok var ki . Ama elimde ailesine göstereceğim bir kanıt olmalı.
Amaan boşverin herkes oğlunun ne mal olduğunu bilir . İnsanları ikna etmek için ömür çürütmeyin.. adam dükkana istemiyor ya dükkandaki kızla ilişkisi var veya flört ediyor ya da gelenle gidenle. Telefonu saklaması zaten başlıbaşına olay. Bu ikisini gerekçe gösterin ailesi işine gelirse bunlarda da size hak verir zaten. Diğer türlü aldatmış ama affet dul kadın zor vs diye m.a.l m.a.l konuşurlar

Of of okurken başıma ağrılar girdi inşallah gerçek yüzü ortaya çıkarrr çıkmasa bile ayrılın. size böyle bir psikolojik baskı yapmaya hakkı yok
Birde beni düşünün beynimin artık uyuştuğu günler olmuştu. Onlarca şey bulup hiç bir tanesini bile uygulayamamak içimi kemirdi durdu

Ş
asla hak vermezler zaten ispat ettikten sonra ne derrse desinler umrumda değil.

Ya da şimdi iyice elimi ayağımı çekip tmm gelmiyorum asla gelmicem deyip taksiyle takip etsem. Birde aklıma şu geldi. Eşim yokken dükkana gidip kıza sorsam ağzını arıyor gibi yapsam.

Ya da şimdi iyice elimi ayağımı çekip tmm gelmiyorum asla gelmicem deyip taksiyle takip etsem. Birde aklıma şu geldi. Eşim yokken dükkana gidip kıza sorsam ağzını arıyor gibi yapsam.

Hı hı!!! O da çok aptal olduğu için her şeyi anlatır zaten!

bu arsızlığın seviyesi
Çok ama çok net söylüyorum tabiki boşanırım.

yav he he
Dükkanı evimize çok yakın yürüme mesafesi geçen ziyarete gittim sinir krizi geçirdi ben burda iş yapıyorum ne işin var diye

Dükkana hiç gitmiyorum ama geçen gittim dye söylendi kızdı gelme diye

bu ne perhiz ne lahana turşusu

Boşanıcam arkadaşım ama delil toplayamıyorum telefonu elime geçiremiyorum. Takip etsem nasıl etcem yakalanırmıyım bilmiyorum
Eşinizden şiddet gördünüz mü hiç? Adam belli ki ne halt yiyorsa dükkanda yiyor, siz de gidince kızıyor, kriz geçiriyor diye gitmiyorsunuz daha, neden?

Eşinizden şiddet gördünüz mü hiç? Adam belli ki ne halt yiyorsa dükkanda yiyor, siz de gidince kızıyor, kriz geçiriyor diye gitmiyorsunuz daha, neden?
Fiziksel Şiddet görmüyorum . Denemeye kalkarsa hayatına yalnız devam eder bunu çok iyi bilir asla teşebbüs etmez edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…