- 17 Aralık 2024
- 110
- 30
- 34
-
- Konu Sahibi demdeniz34
Boşanıcam. Eğer çıkarırsam burda gelip yazcam.Öyle düşünme yapmış olma ihtimali var koku üzerine sinmez çalıştığı yerde.ha ben yüzleşsemde boşanamam diyorsan bilemem.
Normal türkcel diye biliyorumŞirket hattı kurumsal mı?
Amaan boşverin herkes oğlunun ne mal olduğunu bilir . İnsanları ikna etmek için ömür çürütmeyin.. adam dükkana istemiyor ya dükkandaki kızla ilişkisi var veya flört ediyor ya da gelenle gidenle. Telefonu saklaması zaten başlıbaşına olay. Bu ikisini gerekçe gösterin ailesi işine gelirse bunlarda da size hak verir zaten. Diğer türlü aldatmış ama affet dul kadın zor vs diye m.a.l m.a.l konuşurlarEvet boşanma sebebi tek bu değil o kadar çok var ki . Ama elimde ailesine göstereceğim bir kanıt olmalı.
Birde beni düşünün beynimin artık uyuştuğu günler olmuştu. Onlarca şey bulup hiç bir tanesini bile uygulayamamak içimi kemirdi durduOf of okurken başıma ağrılar girdi inşallah gerçek yüzü ortaya çıkarrr çıkmasa bile ayrılın. size böyle bir psikolojik baskı yapmaya hakkı yok
Normal türkcel diye biliyorum
asla hak vermezler zaten ispat ettikten sonra ne derrse desinler umrumda değil.Amaan boşverin herkes oğlunun ne mal olduğunu bilir . İnsanları ikna etmek için ömür çürütmeyin.. adam dükkana istemiyor ya dükkandaki kızla ilişkisi var veya flört ediyor ya da gelenle gidenle. Telefonu saklaması zaten başlıbaşına olay. Bu ikisini gerekçe gösterin ailesi işine gelirse bunlarda da size hak verir zaten. Diğer türlü aldatmış ama affet dul kadın zor vs diye m.a.l m.a.l konuşurlar
Herşeyi b.k etmem demi. Yani iyice işkillenir ne alaka diye daha gerçekçi somut deliller mi elde etmeye çalışsam.Babamı aramam lazım, ama kurumsal telefonları açmıyor diyip isteyin.
Herşeyi b.k etmem demi. Yani iyice işkillenir ne alaka diye daha gerçekçi somut deliller mi elde etmeye çalışsam.
Dükkana toplasanız on kere gitmemişimdir 9 yılda
Ya da şimdi iyice elimi ayağımı çekip tmm gelmiyorum asla gelmicem deyip taksiyle takip etsem. Birde aklıma şu geldi. Eşim yokken dükkana gidip kıza sorsam ağzını arıyor gibi yapsam.
Çekinmek değilde bir çuval inciri berbat etmeyim diye. O kadar pişmanım ki parfüm kokuyorsun yada bu saç ne . Nereye gidiyorsun vs didiklediğim içinSize bağlı, eğer eşinizden çekiniyorsanız işi berbat edersiniz.
Hayır tepkisine bakmak için. Yoksa kız çok fena. İyice elleri ayaklarına dolaşsın diyeHı hı!!! O da çok aptal olduğu için her şeyi anlatır zaten!
Çekinmek değilde bir çuval inciri berbat etmeyim diye. O kadar pişmanım ki parfüm kokuyorsun yada bu saç ne . Nereye gidiyorsun vs didiklediğim için
Telefonunu sürekli saklar banyoya telefonla girer asla göstermez parmak izi. Nedne böyle yapıyorsun dediğimde zamanında keşfetindeki açık kadınları görüp kavga etmiştim o yüzden parmak izi koymuş muş .
Çok ama çok net söylüyorum tabiki boşanırım.
Dükkanı evimize çok yakın yürüme mesafesi geçen ziyarete gittim sinir krizi geçirdi ben burda iş yapıyorum ne işin var diye
Dükkana hiç gitmiyorum ama geçen gittim dye söylendi kızdı gelme diye
Hayır tepkisine bakmak için. Yoksa kız çok fena. İyice elleri ayaklarına dolaşsın diye
Son 3 yıldır telefonuna bakamıyorum önceden desen şeklini çözüyordum şimdi o da yok.O zaman koca kişisini hata yapana kadar özgür bırak.
Ne bilim bi heyecanlanma bi kızarma vs olmazmıAaa! Yapma! Evli erkeklerle beraber olan kadınlar kötü anlamda çok cesurdur. Öyle sandığınız gibi elleri ayaklarına dolanma durumu olmuyor bunlarda.
Eşinizden şiddet gördünüz mü hiç? Adam belli ki ne halt yiyorsa dükkanda yiyor, siz de gidince kızıyor, kriz geçiriyor diye gitmiyorsunuz daha, neden?Boşanıcam arkadaşım ama delil toplayamıyorum telefonu elime geçiremiyorum. Takip etsem nasıl etcem yakalanırmıyım bilmiyorum
Fiziksel Şiddet görmüyorum . Denemeye kalkarsa hayatına yalnız devam eder bunu çok iyi bilir asla teşebbüs etmez edemez.Eşinizden şiddet gördünüz mü hiç? Adam belli ki ne halt yiyorsa dükkanda yiyor, siz de gidince kızıyor, kriz geçiriyor diye gitmiyorsunuz daha, neden?
Evet bende dükkanda yediğini düşünüyorum. Görünmez olmam lazım sanırım ispatlamak için şuan bunu anladımEşinizden şiddet gördünüz mü hiç? Adam belli ki ne halt yiyorsa dükkanda yiyor, siz de gidince kızıyor, kriz geçiriyor diye gitmiyorsunuz daha, neden?