- 13 Nisan 2012
- 1.700
- 38
Esin hasta ve sapik ama insanlar da hemen bosan diyor ne kadar sacma. Dusun bak hasta ve sapik bir adamdan hemmen bosan diyorlar cik cik cik. Bosanmak bu kadar kolaymi. Gotur kocani tedavi ettir. Hasta ve sapik birinden oyle hemen bosanilmaz.
Eşimi savunmaya çalışmıyorum. Objektif olabilmeniz-yorum yapabilmeniz için eşimden bahsediyorum. Sapık hasta ruhlu biri olduğunu söyleyende bana karşı ince ve sevecen olduğunu söyleyende benim.
Ve bu ikisi de eşimin özellikleri. Bu yüzden hasta mı? diye soruyorum psikolojik bişi olabilir sonuçta.
#melekmis kayınvalidem ve eşimin tüm aile akrabasıyla aram çok iyi. Bundan önceki bir kaç sorunumuzu annemden önce kayınvalidemle paylaştım hep benim yanımda oldular. anne gibi arkadaş gibi..
şimdi sonuç olarak ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar. eve gidicem akşama çantamı alıp çıkmalı mıyım? oturup konuşmalı evimde kalmalı aileleri çağırıp kararımı açıklamalı mıyım? buna katlanamıcam düşündükçe deliriyorum,ama sağlıklı bir karar olsun istiyorum.
bir de ben neye takıldım biliyo musun?evledndiğini bilmeyen kadınlar aramış da hepsini defetmiş ya;iyi de siz 4 yıl berabermişsiniz,demek ki sizle çıkarken görüşüyodu onlarla...
yani sevgiliyken sorun yok da evlenince mi başından atıyo kadınları??
iki tokat ne demek ya,neyi küçümsüyorsunuz anlamadım ki?? ben de erkeklerin çok olduğu bi yerde çalışıyorum,böyle bişey yapılsa bana,o telefonu nerelerine yamarım Allah bilir..sapıklıktan başka birşey değil..onu da küçümsediniz demek ki...
tamam o zaman adama sapık da değil,kadına da düşkün değil,şiddete eğilimi de yok..harika bir adama bulmuşsunuz,devam edin..
nasıl bir usluptur bu yahu? bu sorularınızın hepsine cevap verdim. dikkatli okursanız cevapları bulursunuz ki sizi ikna etmek gibi bir çabam da olamaz.
paylaşılması zor bir konuyu burada paylaştım, şu an sağlıklı düşünmediğimi davranmadığımı zaten biliyorum bu yüzden sizden sağlıklı mantıklı fikirler rica ediyorum.
ki sağolsun bazı arkadaşların tavsiyelerini aldım.
yazı dilinde ve kısıtlı ortamda bu kadar aktarabiliyorum olayları, yaşanılanları bazı kısımlar eksik ve anlaşılmaz olmuş olabilir.
Yerinde olsam önce iş yerindeki kadınlara haber verirdim!!!
Merhaba,
Ben henüz 3 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Flört dönemimizde çok fazla kavgamız ayrılıgımız anlaşmazlıklarımız oldu, hatta nişan attık ve sonra evlendik. Şu an ne kadar pişmanım anlatamam. Umarım bu kırgınlık ve kızgınlıkla alakalı bir pişmanlıktır, umarım geçicidir.
Eşimin işi nedeniyle genç güzel bayanlar sürekli çevresinde. evliliğimizin ilk haftasında yaşadıklarımız bunlarla alakalıydı hala evlendiğini bilmeyen bazı kişilerin mesajlarıyla hatta gece yarısı telefonlarıyla uyandığımız oldu. Yanımda evlendiğini bir daha rahatsız edilmek istemediğini söyleyerek defetti bu insanları hayatımızdan, beni ikna etti bi şekilde.
(ayrıca ben vajinismuslu bir bayanım su aralar bunu aşmaya çalışıyorum, tam bir birlikteliğimiz olmadı) birazda bunun stresine bağladığım 3 şiddetli kavga yaşadık bu 3 ayda. hayatımda işitmediğim hakaretleri küfürleri işittim, hatta tokat yedim 2 kez. o an evi terketmeye kalktım izin vermedi durdurdu özürler diledi.
bir de alkol problemini öğrendim. bekarken ara sıra içtiğini biliyordum ama şu an anlıyorumki eşim alkolü çook seviyor. hemen her akşam bir bira içmiş olarak dönüyor işten. benim hiç hoşlanmadığım ve evlenmeden önce bana söz verdiği bir konu olduğundan bu yüzden de tartışmalarımız oluyor sık sık.
ve bu sabah; eşim yine işi yüzünden 2 gün gece çalıştı ve geceyarısı geldi eve, ben isyan ettim biz yeni evliyiz ve bu iş yüzünden birlikte vakit geçiremiyoruz evde yalnız kalıyorum vs gibi konuşmalar yaptık haklısın ama işim bu dedi. daha insani şartlarda çalışarak da aynı parayı kazanabilirsini savundum. hak verdi ve sabah konusmak üzere uyuduk. Sabah telefonunun şarjının bittiğini kapandığını görüp şarja takmıştımki fotoğraflara girdim, bir video çekmişti iş ortamında. karşısında oturan bir kızın (yazlık straplez mini bir elbise giymiş) gizlice çekilmiş bir videosu. gögüs ve bacak kısmını çekmiş özellikle. Yıkıldım!
bu hastalık, sapıklık bu. hemen gidip uyandırdım ve sordum. bu mu senin işin, iş ortamın, iş arkadaşına bunu mu yapıyorsun hastamısın sen dedim. bişi söyleyemedi geçiştirmeye çalıştı benim işe gitmem gerektiğinden evden çıktım.
ölü gibiyim. midem bulanıyor. evliliğimizin başından beri bu tür sapkınlıklarını yakalıyorum ama bu fazla oldu. ve belki bu yüzden kendimi ona teslim edemiyorum. bana güven vermiyor.
ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.
kimseye anlatamıcam şeyler bunlar en azından yazarak rahatlamak istedim
eve gidip boşanmak istediğimi söylemek istiyorum ama toplum baskısı.. onu seviyorum beni sevdiğini biliyorum ama bu sapkınlıkları ve kadınlık gururumu defalarca ayaklar altına alması artık katlanamıyorum
Merhaba,
Ben henüz 3 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Flört dönemimizde çok fazla kavgamız ayrılıgımız anlaşmazlıklarımız oldu, hatta nişan attık ve sonra evlendik. Şu an ne kadar pişmanım anlatamam. Umarım bu kırgınlık ve kızgınlıkla alakalı bir pişmanlıktır, umarım geçicidir.
Eşimin işi nedeniyle genç güzel bayanlar sürekli çevresinde. evliliğimizin ilk haftasında yaşadıklarımız bunlarla alakalıydı hala evlendiğini bilmeyen bazı kişilerin mesajlarıyla hatta gece yarısı telefonlarıyla uyandığımız oldu. Yanımda evlendiğini bir daha rahatsız edilmek istemediğini söyleyerek defetti bu insanları hayatımızdan, beni ikna etti bi şekilde.
(ayrıca ben vajinismuslu bir bayanım su aralar bunu aşmaya çalışıyorum, tam bir birlikteliğimiz olmadı) birazda bunun stresine bağladığım 3 şiddetli kavga yaşadık bu 3 ayda. hayatımda işitmediğim hakaretleri küfürleri işittim, hatta tokat yedim 2 kez. o an evi terketmeye kalktım izin vermedi durdurdu özürler diledi.
bir de alkol problemini öğrendim. bekarken ara sıra içtiğini biliyordum ama şu an anlıyorumki eşim alkolü çook seviyor. hemen her akşam bir bira içmiş olarak dönüyor işten. benim hiç hoşlanmadığım ve evlenmeden önce bana söz verdiği bir konu olduğundan bu yüzden de tartışmalarımız oluyor sık sık.
ve bu sabah; eşim yine işi yüzünden 2 gün gece çalıştı ve geceyarısı geldi eve, ben isyan ettim biz yeni evliyiz ve bu iş yüzünden birlikte vakit geçiremiyoruz evde yalnız kalıyorum vs gibi konuşmalar yaptık haklısın ama işim bu dedi. daha insani şartlarda çalışarak da aynı parayı kazanabilirsini savundum. hak verdi ve sabah konusmak üzere uyuduk. Sabah telefonunun şarjının bittiğini kapandığını görüp şarja takmıştımki fotoğraflara girdim, bir video çekmişti iş ortamında. karşısında oturan bir kızın (yazlık straplez mini bir elbise giymiş) gizlice çekilmiş bir videosu. gögüs ve bacak kısmını çekmiş özellikle. Yıkıldım!
bu hastalık, sapıklık bu. hemen gidip uyandırdım ve sordum. bu mu senin işin, iş ortamın, iş arkadaşına bunu mu yapıyorsun hastamısın sen dedim. bişi söyleyemedi geçiştirmeye çalıştı benim işe gitmem gerektiğinden evden çıktım.
ölü gibiyim. midem bulanıyor. evliliğimizin başından beri bu tür sapkınlıklarını yakalıyorum ama bu fazla oldu. ve belki bu yüzden kendimi ona teslim edemiyorum. bana güven vermiyor.
ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.
kimseye anlatamıcam şeyler bunlar en azından yazarak rahatlamak istedim
eve gidip boşanmak istediğimi söylemek istiyorum ama toplum baskısı.. onu seviyorum beni sevdiğini biliyorum ama bu sapkınlıkları ve kadınlık gururumu defalarca ayaklar altına alması artık katlanamıyorum
Aldatılmaktan ziyade bir sapkınlıkla karşı karşıyasınız. Üstelik eşinizin yaptığı suc. Tahayyül bile edemiyorum, iş arkadaşım böyle gizli videomu cekecek, Allah korusun.
İş insanın namusudur, iş arkadası kardeştir nazarımda. Eşiniz tam bir sapık! Ağzı yüzü dövülerek yamultulmalı.
Kusura bakmayın ben teselli cümleleri kuramadım size. Ne yaparsanız yapın eşinizin zihniyetindeki pisliği temizleyemezsiniz!