Aldatılıyor muyum? Eşim hasta mı? Sapık mı?

Neresinden baksak elimizde kalıyor..
Şiddet,küfür,aldatmaya yönelik hareketler vs.
Zararın neresinden dönülse kardır.
Boşan veya boşanma diyemeyiz ama, ben olsam katlanamazdım. :KK31:

Son düzenleme:
Bu konuyu kapatma bahane et,hemen isini degistirsin,baska yolu yok,de.isini degistirdimi gerisi hallolur.yoksa evliligin yikilir.ayrica onun gibi giyinen kiza hangi erkek bakmaz ki.videoya cekmesi ayri bisey ama senin baska yolun yok bence.ayrilmak cozum degil,is degistirmek cozum.birak yari maasli bi yerde calissin ama huzrunuz olsn

Vah vah bunun gibi düşünen insanların yetiştirdikleri çocukları düşünemiyorum. Bu bir kısır döngü maalesef, her zaman aramızdalar ve olmaya da devam edecekler. Nerede öz güven, nerede kendine saygı, nerede insanlık onuru, ...
Bir anne değilim ama şuna eminim ki; Hiç kimsenin anası, bu tarz adamların eline çocuğunu teslim etmek için doğurmamıştır !!

Bu konuyu kapatma bahane et,hemen isini degistirsin,baska yolu yok,de.isini degistirdimi gerisi hallolur.yoksa evliligin yikilir.ayrica onun gibi giyinen kiza hangi erkek bakmaz ki.videoya cekmesi ayri bisey ama senin baska yolun yok bence.ayrilmak cozum degil,is degistirmek cozum.birak yari maasli bi yerde calissin ama huzrunuz olsn

Peki hanım efendi,

size göre nasıl giyinilmeli ki erkekler bakmasın??her şey bizim giyimimizle alakalı yani?

e ona kaldıysa çarşaf giyenler de çok gizemli oluyormuş,bu sefer de içindekileri tahmin ederek daha şevkle bakıyorlarmış.

biz yaşamayalım madem.

Allah bu zihniyetten kurtarsın sizleri bir an önce

X